Eryk Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 ...a obraz jak grupa "looserów" męczy sie z przechylaniem "na zdrowie" w papierowej torbie na głowie ...bezcenne ...Loser pisze sie przez jedno "o"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlos-wrx Posted June 8, 2014 Author Share Posted June 8, 2014 ...a obraz jak grupa "looserów" męczy sie z przechylaniem "na zdrowie" w papierowej torbie na głowie ...bezcenne ...Loser pisze sie przez jedno "o"... ...to dla podkreslenia powagi sytuacji. PREMO 1000 - Carfit 500 - Premo 500 - AYO 200 - Andremil 200 - Dzioba 200 - Pan Dziedzic Reszta Świata 500 - Carlos 500 - Bęben 300 - Góral/Mysza 200 - Andremil 200 - Cybel 200 - Pan Dziedzic 200 - Dzioba 100 - Nikon Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablonas Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 No ładnie ładnie... To ja żeby zmotywować ekipę "niekawiorową" do składania datków, oferuję 50pln na Premo... historia lubi się powtarzać Poza tym nie wiem czy będzie Maras na Plejadach więc nie będzie komu turbiny u Bębna w nocy zmieniać i może być walkower Link to comment Share on other sites More sharing options...
Primi Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 To ja żeby zmotywować ekipę "niekawiorową" do składania datków, oferuję 50pln na Premo... Jak tak to ja daję 100 na resztę Link to comment Share on other sites More sharing options...
beben Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 Carfit, no jak mogłeś postawić na Prema ????? ;) Ja tylko dodam ze kasę przekazuje bez względu na wynik ktory Imho jest oczywisty Jak Premo nie wbije sie do pierwszej trójki to dołożę jeszcze stówkę :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maras Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 No to ja dam pińcet na Prema, jakoś jezzdem spokojny o końcowy wynik.Jak mawia stara prawda o Plejadach,ten się śmieje,kto się śmieje ostatni. Carlosik,namaluj tam co i gdzie trzeba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beben Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 Maras, myślisz ze znów mu sie przyfarci ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Premo Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 Beben mi się nie farci... po prostu zawsze dobro wygrywa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andremil Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 Beben mi się nie farci... po prostu zawsze dobro wygrywa O to to to lubię :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarus Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 Mam nadzieję, że Bęben mi przekaże naklejki na auto .... ale postawię 100 "dla równowagi" na Prema. A tak poważnie to b. podobała mi się jego zeszłoroczna mowa na scenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEX Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 Oczywiście i ja biorę udział w tym hazardzie. Premo ostro trenuje, ale czy to wystarczy, żeby powtórzyć ubiegłoroczny wynik? Zobaczymy. Moje 500 oddaję jednak na Prema. Miałem przyjemność w ubiegłym roku być podczas wręczania naszego wspólnego zakładu Oli. Coś niesamowitego,widząc szczęście Małej i Jej mamy, Joli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slesz Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 150 na resztę świata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Premo Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 A tak poważnie to b. podobała mi się jego zeszłoroczna mowa na scenie.Bardzo śmieszne tak się nabijać z zestresowanego, zaskoczonego i mega szczęśliwego człowieka Jak Premo nie wbije sie do pierwszej trójki to dołożę jeszcze stówkę :) Widzę, że oszczędnie bo sam w to nie wierzysz... Klocka dołóż Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzioba Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 Jak Premo nie wbije sie do pierwszej trójki to dołożę jeszcze stówkę ja tez dokladam stowke na tych samych warunkach, takie multi lptto Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 Jesli nie macie nic przeciwko to zgłosze kandydature dla Daniela Szulca , chłop jest mega i walczy jak może , a dodatkowo z klimatu rajdowego https://www.facebook.com/daniel.szulc.9/about Link to comment Share on other sites More sharing options...
chojny Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 100pln na rodzinę... czyli Prema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urabus Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 Na kogo by tu postawić...? Może pretendenci przedstawiliby swoje portfolio, żeby nie trzeba było męczyć wujka Goolga Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartZ Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 100pln na rodzinę... czyli Prema + moja stówka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ayu Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 100 PLN na Prema ... i 100PLN na Resztę Świata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz_555 Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 100 PLN na Premo, bo on nie popełnia błędów. Błąd natomiast popełnił pilot w 2012 roku i gdyby nie to, to Premo broniłby teraz tytułu po raz drugi ! @@Premo, jak nie wyjmiesz generalki to następne Plejady jedziesz dieslem ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumpman Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 Znowu te wasze zakłady ile można to samo ... ehh już mi się wazony na parapecie nie mieszczą Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlos-wrx Posted June 10, 2014 Author Share Posted June 10, 2014 PREMO1000 - Carfit500 - Premo500 - AYO 500 - Maras 500 - ALEX200 - Andremil200 - Dzioba200 - Pan Dziedzic 100 - Taurus 100 - Chojny 100 - BartZ 100 -Tomasz_555 100 - Ayu 50 - PablonasReszta Świata500 - Carlos500 - Bęben300 - Góral/Mysza200 - Andremil200 - Cybel200 - Pan Dziedzic200 - Dzioba 150 - Slesz 100 - Primi100 - Nikon 100 - Ayu No powiem Wam, że jest lekkie zaskoczenie, ja tu po cichu liczyłem , że ze 2-3 osoby postawią po 50zl na Prema, tak ze zwykłej kurtuazji, na poziomie koleżeńskim, a tu widzę że nie ma to tamto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted June 10, 2014 Share Posted June 10, 2014 Poprosiłem Daniela Szulca aby coś samodzielnie skrobnąl , bo nie każdy ma FB , myśle ze warto pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
beben Posted June 10, 2014 Share Posted June 10, 2014 Carlos, dobrzy ludzie są na forum. Chcą pomoc wiec stawiają na przegranego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Premo Posted June 10, 2014 Share Posted June 10, 2014 Beben nadal uważam, że jak przegram to i tak wygram Plejady to dość specyficzna impreza, to nie jakiś tam superoes z 3 przejazdami po trasie którą znamy i wypad do domu... Tu rywalizujemy 2 dni, non stop. Możesz wygrac 99% odcinków, żeby przegrać całość przez jedną pierdółkę. Nie ma pewniaków, każdy ma szanse i to jest najfajniejsze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.