gryka Posted June 23, 2014 Share Posted June 23, 2014 Kaska poszła, jeszcze raz gratki dla Prema i Alexa bo walczył dzielnie i i chyba czasy z samych prób sportowych ma lepsze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Premo Posted June 23, 2014 Share Posted June 23, 2014 Tak jak w zeszłym roku Zasady zakładu są takie, że ci, którzy źle, bezmyślnie i wbrew logice postawili na "resztę świata" wyskakują teraz z kasiurki na konto Alexa Ja mam jednak prośbę aby ci którzy mądrze postawili, w ramach świętowania zwycięstwa przekazali zadeklarowane kwoty na rzecz Oli. Oczywiście dobrowolnie i bez przymusu. My nie zbiedniejemy a jej na pewno się przyda. Dzięki wszystkim Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartZ Posted June 23, 2014 Share Posted June 23, 2014 Tak jak w zeszłym roku Zasady zakładu są takie, że ci, którzy źle, bezmyślnie i wbrew logice postawili na "resztę świata" wyskakują teraz z kasiurki na konto Alexa Ja mam jednak prośbę aby ci którzy mądrze postawili, w ramach świętowania zwycięstwa przekazali zadeklarowane kwoty na rzecz Oli. Oczywiście dobrowolnie i bez przymusu. My nie zbiedniejemy a jej na pewno się przyda. Dzięki wszystkim Very true Mam małą prośbkę - czy można o kilka dni wydłużyć "termin" przelewów? Powiedzmy do 10-go? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skarbnik Posted June 23, 2014 Share Posted June 23, 2014 Nie zakładałem się bo nie jestem pewny czy nie złamałbym ustawy hazardowej ale 200 zł i tak dzisiaj wyślę na konto Alexa żeby chociaż trochę pomóc Oli. Pozdrawiam wszystkich pomagających i oczywiście pomysłodawców. Super inicjatywa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEX Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 No i ruszyło. Po pierwszym dniu dotarły wpłaty od: GoLobek - (gotówka ) Michał R Chojny Ayu gryka Herrkam Link to comment Share on other sites More sharing options...
beben Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 oczywiście poszło. Życzę zdrówka !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemekka Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 Przelew poszedł. Gratulacje dla zwycięzcy, i dla tego drugiego Gratuluję inicjatywy. Fajnie, że oprócz dobrej zabawy mamy chęć, żeby zrobić coś dobrego. Życzę dużo zdrowia Oli oraz siły i wytrwałości jej mamie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybel Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 Gratulacje dla Prema za zwycięstwo drugi raz z rzędu.Bardzo skuteczna jazda. Alex pokazał również na co go stać,jechał bardzo równo,brawo i gratki. Pomysł z przedstawieniem Oli i jej Mamy wszystkim Plejadowiczom uważam za świetny. Jak się nie umie obstawiać zwycięzców,to później trzeba płacić. Przelew poszedł.Zdrówka dla Oli i wytrwałości dla Mamy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarus Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 Jak się nie umie obstawiać zwycięzców,to później trzeba (też można) płacić. Gratki Premo, przelew poszedł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maras Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 Poszło, Ola jesteśmy z Wami Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArturFT Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 Gratulacje dla zwycięzcy. Ja co prawda nie obstawiałem kto wygra, ale inicjatywa szlachetna, to się chętnie przyłączam do akcji i zachęcam wszystkich do zrobienia przelewu. Pozdrowienia dla Oli i jej Mamy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz_555 Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 Czyli miałem rację ! Kasa w drodze ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Premo Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 aby dodać nieco pikanterii przedsięwzięciu.... drużyna przegranych, po ogloszeniu wyników będzie musiała uczestniczyć w biesiadzie w takim outficie przygotuję odpowiednią ilość Czy coś mi umknęło? Carlos tłumacz się Link to comment Share on other sites More sharing options...
GÓRAL z Łodzi Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 Gratulacje dla Prema i wyrazy uznania dla Alexa chłopaki dobra robota!!! Kaska poszła Tysiąc uścisków i całusów dla Oli i wytrwałości dla Mamy!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEX Posted June 25, 2014 Share Posted June 25, 2014 Zaczyna się rozkręcać Stan na dzisiaj, godzina 14:15 Lista: GoLobek Michał R Chojny Ayu gryka Herrkam tarus CYBEL Skarbnik PRZEMEKKA ArturFT AYO BEBEN I KASIA MARAS Tomasz_555 Andremil GÓRAL Z ŁODZI I MYSZA Saval Mam nadzieję, że pobijemy ubiegłoroczny rekord. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wykas Senior Posted June 25, 2014 Share Posted June 25, 2014 Mnie ten watek umknal przed Plejadami wiec w chwili obecnej obstawianie raczej mozna uznac za nie w czas, ale po 10tym z przyjemnoscia sie przylacze, skromnie bo skromnie, na razie caly portfel pochlania Oliwka z pierwszego tloczenia, ale na taki cel zawsze trzeba cos wysuplac Gratuluje wygranym! Wysłane z mojej Nokii 3310 przy użyciu snake'a Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEX Posted June 30, 2014 Share Posted June 30, 2014 Witam ponownie wszystkich. Z uwagi na wyjazd dopiero dzisiaj aktualizuję listę "Forum Subaru dla Oli". Stan na godzinę 8:37 30.06.2014 1 GoLobek 2 Michał R 3 Chojny 4 Ayu 5 gryka 6 Herrkam 7 tarus 8 CYBEL 9 Skarbnik 10 PRZEMEKKA 11 ArturFT 12 AYO 13 BEBEN I KASIA 14 MARAS 15 Tomasz_555 16 Andremil 17 GÓRAL Z ŁODZI I MYSZA 18 Saval 19 pablonas 20 GPRUSZKO 21 RAFCIO78 22 SLESZ 23 CARFIT 24 ALEX Na razie mam wpłaty od 24 osób. Panie i Panowie - do dzieła !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Dziedzic Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Witajcie. No i po zawodach. Premo rozwalił towarzystwo i zgodnie z regułami, dokonał wyboru beneficjenta naszej zabawy "harytatywno-hazardowej" Całość zebranych środków przeznaczył dla Oli Kuc Więcej szczegółów znajdziecie http://www.gazetakra...j-oli,id,t.html lub dla facebookowców https://www.facebook...229897910398296 Chciałbym poinformować, że podczas narad plejadowych ustaliliśmy, że pieniądze każdy wpłaci indywidualnie na moje konto, tj. Paweł Plata Wieliczka 72 1240 5080 1111 0000 5196 6634 z dopiskiem " "NICK" dla Oli" Oczywiście udostępnię później wydruk wszystkich transakcji z mojego konta Premo'wi, żeby wszystko było transparentne i bez dziwnych sytuacji Listę wpłat będę starał się aktualizować na bieżąco. Liczy się każda złotówka!!! Powiedzmy, że pieniądze będziemy zbierali do 4 lipca 2014, a następnie przekażemy je Dziewczynom JESTEŚCIE WIELCY!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzioba Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 przelew poszedł a dziobnik się dołączył Link to comment Share on other sites More sharing options...
Premo Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 Jak tam wszyscy juz wpłacili? Ja przywiozę gotóweczkę Alexowi jak będziemy jechać do Oli. Dla tych co nie widzieli filmik z Olą i jej mamą Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEX Posted July 4, 2014 Share Posted July 4, 2014 W związku z tym, że kilka osób prosiło nas, żeby przedłużyć czas zbierania środków, proszę wszystkich o dokonywanie wpłat do 12.07.2014. 14 lub 15 lipca chcemy przekazać środki Dziewczynom. Liczy się dla Nich naprawdę każda wpłata. Jest nas tak wielu i możemy im naprawdę ogromnie pomóc. Aktualna lista (stan na dzień 2014.07.03 godz. 13:30) GoLobek Michał R Chojny Ayu gryka Herrkam tarus CYBEL Skarbnik PRZEMEKKA ArturFT AYO BEBEN I KASIA MARAS Tomasz_555 Andremil GÓRAL Z ŁODZI I MYSZA Saval pablonas GPRUSZKO RAFCIO78 SLESZ CARFIT ALEX Primi PITER-BRZ URABUS FAMILY P.S.Nicki wpisuję zgodnie z oryginalną pisownią na wpłatach. I kolejne wpłaty. Robi się przyjemnie, aczkolwiek jeszcze sporo brakuje do wyniku ubiegłorocznego. Aktualna lista - stan na dzień 2014.07.04, godzina 10:28 GoLobek Michał R Chojny Ayu gryka Herrkam tarus CYBEL Skarbnik PRZEMEKKA ArturFT AYO BEBEN I KASIA MARAS Tomasz_555 Andremil GÓRAL Z ŁODZI I MYSZA Saval pablonas GPRUSZKO RAFCIO78 SLESZ CARFIT ALEX Primi PITER-BRZ URABUS FAMILY BARTZ DZIEDZICE Dzioba i Dziobnik Link to comment Share on other sites More sharing options...
szubaru Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 proszę wszystkich o dokonywanie wpłat do 12.07.2014 bardzo dobrze Link to comment Share on other sites More sharing options...
elias Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 dzieki za przedłuzenie terminu, poleciało. przy okazji, jakoś opcja reszta świata nie wdziała gustownych papierowych czapeczek do kolekcji ze slomkami..... szkoda.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEX Posted July 9, 2014 Share Posted July 9, 2014 Chwile się nie odzywałem. Aktualizuję listę Darczyńców. Pozostało jeszcze kilka dni. Spóźnialscy, do dzieła!!! GoLobek Michał R Chojny Ayu gryka Herrkam tarus CYBEL Skarbnik PRZEMEKKA ArturFT AYO BEBEN I KASIA MARAS Tomasz_555 Andremil GÓRAL Z ŁODZI I MYSZA Saval pablonas GPRUSZKO RAFCIO78 SLESZ CARFIT ALEX Primi PITER-BRZ URABUS FAMILY BARTZ DZIEDZICE Dzioba i Dziobnik KOWAL SEBEKIAN APACZ Wykas Senior BARTEKFI ELIAS Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Premo Posted July 9, 2014 Share Posted July 9, 2014 Z tego co słyszałem to jeszcze nie osiągnęliśmy poziomu z zeszłego roku, ale jest jeszcze czas, trzeba się troszkę sprężyć i damy radę Pomagamy bo WARTO !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.