thomson0073 Posted June 4 W dniu 1.06.2019 o 17:23, bikeman1 napisał: Pozdrawiam niebieskiego Legacy na zakopiance w Białym Dunajcu. Ładnie to to szło i ładnie gadało. Jak ktoś z forum to niech się przyznaje co za motor i wydech tam jest? Nie bulgotalo a warczalo ... H6 3.0? Może to @Gaceq Share this post Link to post Share on other sites
bikeman1 Posted June 4 1 godzinę temu, thomson0073 napisał: Może to @Gaceq Nie wiem, nie znam Dziś na powrocie z Zakopca pozdrawiam srebrnego Forka na rej. KNT co kleilismy razem serpentyny w Rabce musze przyznać że Subarki pięknie się trzymają w zakrętach. Prędkości oscylowały 100-110 na tych największych łukach:) Share this post Link to post Share on other sites
ESP Posted June 4 - szary STI w aktualnej budzie pod Leroy Merlin Skorosze o 21.05 - brat bliżniak mojego OBK kilka minut później skręcający z Al.Jerozolimskich w Ryżową Pozdrowienia poszły w obie strony w obu przypadkach Share this post Link to post Share on other sites
szubaru Posted June 5 W dniu 26.05.2019 o 20:49, Panzerpferd napisał: Głosum oddanum. Idum, patrzum: świnium na lusterkum? Dziwnum, niesubarum. Szukajum, widzum na podwórkum imprezum. Rozumiejum! Niech właścicielum pozdrowionum bendum odpozdrawiam w imieniu córki i swoim 1 Share this post Link to post Share on other sites
Infra Posted June 5 Pozdro dla dwóch panów w pięknym, niebieskim Blobie, wjeżdżającym o 9:40 na Marywilską z Inowłodzkiej., Share this post Link to post Share on other sites
Gaceq Posted June 5 (edited) 12 godzin temu, thomson0073 napisał: W dniu 1.06.2019 o 17:23, bikeman1 napisał: Pozdrawiam niebieskiego Legacy na zakopiance w Białym Dunajcu. Ładnie to to szło i ładnie gadało. Jak ktoś z forum to niech się przyznaje co za motor i wydech tam jest? Nie bulgotalo a warczalo ... H6 3.0? Może to @Gaceq Jeśli to niebieski subarowy to by się wszystko zgadzało, bo iść, idzie dobrze, a Twinscroll warczy nie bulgota, ale to nie ja byłem Ale podejrzewam kogo mogłeś widzieć @bikeman1 czy to aby nie ta? Edited June 5 by Gaceq 3 Share this post Link to post Share on other sites
Infra Posted June 5 (edited) I jeszcze foteczka z wczoraj z SN Fiestolot w zacnym towarzystwie. P.S. Zapraszam na spot Dystryktu STI, start dzisiaj 19:00 na parkingu Stadionu Narodowego. Edited June 5 by Infra 4 Share this post Link to post Share on other sites
_akir_ Posted June 6 Pozdrawiam kierownika niebieskiego buga kombi ze zlotymi felami blachy LU mijanego dzis na S’ce przed zjazdem na KrakowskąBylo migane Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Michał W. Posted June 6 Pozdrawiam kierowniczkę bardzo ładnego Legacy chyba z końcówki lat 90 z nr PK i napisem na ramce tablic "WYPRZEDZIŁA CIĘ DZIEWCZYNA" oraz z naklejoną świnką. Jechałem za Tobą ulicą Górnośląską w Kaliszu dziś przed 8.30 ale nie migałem bo z Toyoty to mogło dziwnie wyglądać 1 Share this post Link to post Share on other sites
Teddy26 Posted June 6 30 minut temu, Michał W. napisał: Pozdrawiam kierowniczkę bardzo ładnego Legacy chyba z końcówki lat 90 z nr PK i napisem na ramce tablic "WYPRZEDZIŁA CIĘ DZIEWCZYNA" oraz z naklejoną świnką. Jechałem za Tobą ulicą Górnośląską w Kaliszu dziś przed 8.30 ale nie migałem bo z Toyoty to mogło dziwnie wyglądać Pewnie @wania 2 Share this post Link to post Share on other sites
Infra Posted June 6 Troszku fotek z wczorajszego spotu Dystryktu STI. Pozdro dla wszystkich 12 2 Share this post Link to post Share on other sites
wania Posted June 6 2 godziny temu, Michał W. napisał: Pozdrawiam kierowniczkę bardzo ładnego Legacy chyba z końcówki lat 90 z nr PK i napisem na ramce tablic "WYPRZEDZIŁA CIĘ DZIEWCZYNA" oraz z naklejoną świnką. Jechałem za Tobą ulicą Górnośląską w Kaliszu dziś przed 8.30 ale nie migałem bo z Toyoty to mogło dziwnie wyglądać Zgadza się, to ja Dziękuję i odpozdrawiam! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Dj Brabus Posted June 6 @Infra masz może więcej zdjęć tego Forestera? Share this post Link to post Share on other sites
Infra Posted June 6 2 godziny temu, Dj Brabus napisał: @Infra masz może więcej zdjęć tego Forestera? To Forek Sebka z Seba Garage w Radzyminie, który zajmuje się moją Świnką. Jest do sprzedania a lista modyfikacji jest spora Aktualnie ok 250 kunia. Fotek mogę trochę popstrykać jak tam będę 1 Share this post Link to post Share on other sites
Dj Brabus Posted June 6 @Infra byłbym bardzo wdzięczny, bo mega mi się podobają takie panelvany robione z seryjnych aut. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Subary Posted June 6 Nie zdążyłem sfocić, bo rondo, ale gorąco pozdrawiam kierowniczkę granatowej Baja na Rondzie Niepodległości w Toruniu. Share this post Link to post Share on other sites
Dj Brabus Posted June 7 A ja i @BelegUS mieliśmy wczoraj miłe spotkanie biznesowe w Krakowie - dzięki i pozdrawiam! 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
szubaru Posted June 7 Pozdrawiam @Panzerpferd któremu machałem przed 8 rano na ul. Wilgi ze służbowego Paseratti 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
Panzerpferd Posted June 7 (edited) 45 minut temu, szubaru napisał: ze służbowego Paseratti Hahaha, to Ty łobuzie! A ja się zastanawiałem czy mi coś w światłach nie pykło Wszystkiego dobrego Wariat! @niezrównowaŻona - zobacz kochana, sławny jestem Edited June 7 by Panzerpferd 2 Share this post Link to post Share on other sites
szubaru Posted June 7 czasami widuję na Izbickiej Twojego Forka Share this post Link to post Share on other sites
Panzerpferd Posted June 7 (edited) Dziatwę do przedszkola wożę Edited June 7 by Panzerpferd Share this post Link to post Share on other sites
chudy__ Posted June 7 (edited) Pozdro dla legasia w kombi ze świnka na lusterku który stał w korku w Obornikach Wlkp W ostatniej chwili zauważyłem. Edited June 7 by chudy__ Share this post Link to post Share on other sites
ZdanoG6 Posted June 7 Pozdrawiam kierownika srebrnego GT z którym jechaliśmy przed godziną 11.00 Toruńską- Wisłostrada- Konwiktorska- Bonifraterska w stronę Starego Miasta. Share this post Link to post Share on other sites
Infra Posted June 7 Pozdrowionka dla kierownika srebrnego, oswiniaczonego GT, ok 10 00 na Marywilskiej i pięknego, niebieskiego Buga w Markach na Piłsudskiego, ok 18:30 Share this post Link to post Share on other sites
mattipk Posted June 7 Pozdrowienia dla zielonej imprezy wrx bloba na wwl, jechaliśmy jakiś czas razem na drodze na Konstancin ok 19 ;-) Share this post Link to post Share on other sites