_akir_ Posted May 30 Pozdrawiam kierownika grafitowego FXT blachy WY Plejadowicza z spotkanego dzis na Woloskiej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
michcio141 Posted May 30 Pozdrawiam kierownika Imprezy z ul. Grockiej, R-dm:) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Szurik Posted May 30 Pozdrawiam kolegę z Niebieskiej GC8 z popołudnia przy wlocie do Sochaczewa od strony Żyrardowa. Jechałem białym busem i machałem przez okno. Niezła była przegazówa, porządny bulgot. Ojciec mnie zapytał o co chodzi, jak wytłumaczyłem mu co i jak, to powiedział, że od dzisiaj będzie pozdrawiać kierowców Skody Octavia( taką jeździ prywatnie). Życzyłem mu tylko powodzenia 5 Share this post Link to post Share on other sites
zgud Posted May 30 Pozdrowienia dla kierownika zielonego Forka spotkanego na parkingu pod Tesco w Gliwicach. Share this post Link to post Share on other sites
AllChemik83 Posted May 31 Pozdrawiam kierownika srebrnego Buga ul. Tajemna W-wa. Kolejne pozdro dla kierownika błękitnego Lanosa ze świnką spotkanego na wysokości M1 Marki. Share this post Link to post Share on other sites
Nargond Posted May 31 Pozdrawiam kierowcę niebieskiego outbacka co stanął pod serwisem motorowym moto76 na Zwierzchowksiego w P-ń! Share this post Link to post Share on other sites
subarutux Posted May 31 Pozdrowienia dla kierownika Forestera III (chyba? - szybko jechaliśmy) ze świnką i poprzedzającego go Forestera I, mijanych dziś koło południa na obwodnicy w Łańcucie! Share this post Link to post Share on other sites
Dr Zybertowicz Posted May 31 Pozdrowienia dla kierownika FXT z rowerem na uchwycie, z którym podróżowaliśmy dzisiaj rano od Lubnia do Mszany Dolnej. Share this post Link to post Share on other sites
Szurik Posted May 31 Pozdrowienia dla kierownika/czki niebieskiej Imprezy, zaparkowanej dziś wieczorem przy Powązkach. Share this post Link to post Share on other sites
bikeman1 Posted June 1 Pozdrawiam niebieskiego Legacy na zakopiance w Białym Dunajcu. Ładnie to to szło i ładnie gadało. Jak ktoś z forum to niech się przyznaje co za motor i wydech tam jest? Nie bulgotalo a warczalo ... H6 3.0? Share this post Link to post Share on other sites
Knurek1111 Posted June 1 Godzinę temu, bikeman1 napisał: Pozdrawiam niebieskiego Legacy na zakopiance w Białym Dunajcu. Ładnie to to szło i ładnie gadało. Jak ktoś z forum to niech się przyznaje co za motor i wydech tam jest? Nie bulgotalo a warczalo ... H6 3.0? ... albo Diesel Share this post Link to post Share on other sites
bikeman1 Posted June 1 5 minut temu, Knurek1111 napisał: ... albo Diesel Eee...nie nie:) benzynium Share this post Link to post Share on other sites
Infra Posted June 1 Pozdro dla srebrnego Forka SG zaparkowanego niedaleko Starego Miasta - świnka na lusterku i tylnej klapie Share this post Link to post Share on other sites
biedron Posted June 1 Pozdrawiam czarnego forestera I, spotkanego dziś pod mck w Katowicach. Czarny na złotych felgach wygląda przekozacko Share this post Link to post Share on other sites
keyman Posted June 1 Kto był dziś w 'ele' taką oto świnką? Pozdrawiam! Share this post Link to post Share on other sites
czekker Posted June 2 (edited) Pozdrowienia z dzisiejszego Tour de Sosnowiec Świniak bez Subaru i Subaru bez świniaka Edited June 2 by czekker 1 Share this post Link to post Share on other sites
ESP Posted June 3 Pozdrowienia dla @raju Oraz dla: Świeżo upieczonego posiadacza Forka XT 2007 w niebieskim który odbierał auto u Raja w środę. Dla kierownika nowego OBK Limited w granatowym odbierającego auto w sobotę u w/w. Dla kierownika srebrnego Forka 06-07 w środę obmachanego przy parku szczęśliwickim. Dla kierownika oświniaczonego Blob'a WRX/STI z niedzieli obmachanego na ul.Przy Parku. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Infra Posted June 3 Pozdro dla GC pod moim blokiem na Żelaznej 1 Share this post Link to post Share on other sites
Szürkebarát Posted June 3 Parkując z abonamentem mieszkańca w tym miejscu na Mokotowskiej musimy być sąsiadami. Pozdrawiam i do zobaczenia przy naszych Subarakach. Share this post Link to post Share on other sites
pumex1 Posted June 3 Niedzielne pozdrowienia dla kierownika czarnego, oświniaczonego Forka II - WJxxxxx widzianego ok 16.00 na Nocznickiego na Bielanach w Wawie. Byłem z lepszą połową "per pedes" Share this post Link to post Share on other sites
cewie Posted June 3 Pozdrawiam Pana, ze srebrnego, oświnionego forka WPR....G na trasie S8. Było machane Share this post Link to post Share on other sites
coocer Posted June 4 PozdrawiamWysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Szürkebarát Posted June 4 Czyżby mój Szary Mnich okazał się tak atrakcyjny, że się zjeżdżają do niego inne Subaru?! Miejsce to samo, konfiguracja i zestaw inne. Pozdrawiam kierownika Legacy. Share this post Link to post Share on other sites
Infra Posted June 4 10 minut temu, Szürkebarát napisał: Czyżby mój Szary Mnich okazał się tak atrakcyjny, że się zjeżdżają do niego inne Subaru?! Miejsce to samo, konfiguracja i zestaw inne. Pozdrawiam kierownika Legacy. Co by nie mówić, piękny jest. Walczę o takiego służbowego Share this post Link to post Share on other sites