Luk77 Posted June 30, 2011 Share Posted June 30, 2011 Czterokrotny mistrz w rajdach samochodowych w latach 82,84,85i88 startował tez w mistrzostwach europy. Był pierwszym Polakiem na Paris Dakar a reszta jest w LOGO Link to comment Share on other sites More sharing options...
filester Posted June 30, 2011 Share Posted June 30, 2011 No co Ty :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Koper Posted June 30, 2011 Share Posted June 30, 2011 Czterokrotny mistrz w rajdach samochodowych w latach 82,84,85i88 startował tez w mistrzostwach europy. Moglo tak być... :wink: W mistrzostwach europy wyladowalismy na 6 miejscu......wyprzedzil nas , na ostatniej eliminacji (rajd du Var ) Jimmi McRae , ojciec Colina McRae ( zginał w wypadku lotniczym )...mozna przyjac , że b. dawno to bylo ( Ale w onym czasie ( lata 80-te ) nie ME a Mistrzostwa Krajow Socjalistycznych ...były najwazniejsze i ten tytul udało nam sie zdobyc w 1984 roku ( rajdy te same co obecnie : Barum , Polski , Zlote Piaski , Dunaju , Pneumant i cos na Węgrzech ) co ciekawe głównym sponsorem , po za Renault w moim przypadku , byl Polski Zwiazek Motorowy ..ktory na każdą eliminacje wysylał/finansowal kadrę (3-5 aut) i powiem , że bylo to rozwiazanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dehnel Posted June 30, 2011 Share Posted June 30, 2011 Luk77, piłeś nie pisz Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablonas Posted June 30, 2011 Share Posted June 30, 2011 DNL, oj tam oj tam. Wątek mistrz Wróżę mu interesującą przyszłość :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark L.A. Posted June 30, 2011 Share Posted June 30, 2011 Luk77, piłeś nie pisz E tam ... gość chce nabyć Forka w dyzlu i walczy o spory rabat . Stąd ta wazelina . Link to comment Share on other sites More sharing options...
radekk Posted June 30, 2011 Share Posted June 30, 2011 Czterokrotny mistrz w rajdach samochodowych w latach 82,84,85i88 startował tez w mistrzostwach europy. Był pierwszym Polakiem na Paris Dakar a reszta jest w LOGOno patrz. A ja myślałem że to jakiś zgryźliwy tetryk :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
toja Posted June 30, 2011 Share Posted June 30, 2011 ciekawy watek-moze wiecej informacji by sie przydalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudy_b Posted June 30, 2011 Share Posted June 30, 2011 Bywa widywany w okolicach lotniska. Ponoć zdjęcia ruskim samolotom robi, ale to chyba plotka. Moim zdaniem, czeka aż ekolodzy wykopią samoloty z Okęcia i wtedy kupi za grosze terminal i zrobi mega wypasiony salon Skody. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luk77 Posted July 1, 2011 Author Share Posted July 1, 2011 Luk77, piłeś nie pisz E tam ... gość chce nabyć Forka w dyzlu i walczy o spory rabat . Stąd ta wazelina . Oj zaraz tam powiązanie z jakimś biznesem :wink: kupiłem LOGO a tam fajny ranking i stąd wątek Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaSH Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 AK to pierwszy Polak, który ukończył Paris-Dakar (autem Land Rover Defender Ja chce zniżki na ewentualny serwis Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrpalon Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 a ja dobrze odkurzam... i nikt mnie nie pochwali??? to może chociaż pomuka.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anakinsky Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Czterokrotny mistrz w rajdach samochodowych w latach 82,84,85i88 startował tez w mistrzostwach europy. Był pierwszym Polakiem na Paris Dakar a reszta jest w LOGO zapomniałeś dodać, że także dobrze w bilarda gra Link to comment Share on other sites More sharing options...
zento Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Luk77, naprawdę? To chyba skoczę do ASO, może spotkam osobiście Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajax Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Lubudubułubudu niech nam żyje rajdowiec z naszego klubu niech żyje nam!!!!! To mówiłem ja ajax 95% zniżkę na nowe STI poproszę Link to comment Share on other sites More sharing options...
rombu Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Andrzej Koper, bardzo dobrym kierowcom jest. Ołtbek Kąąąbi ale nie w dizlu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luk77 Posted July 1, 2011 Author Share Posted July 1, 2011 Lubudubułubudu niech nam żyje rajdowiec z naszego klubu niech żyje nam!!!!! Właśnie o to mi chodziło , chciałem "podkreślić" ten artykuł i zawsze jest mi niezmiernie sympatycznie jak dziennikarze piszą o dokonaniach NASZYCH rodaków a że to jest też nasz forumowicz to tym bardziej jest to warte odnotowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_K Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 W '82 to ja sie urodzilem, wiec nie wiedzialem. Mi sie info naprawde przydalo! Teoretycznie topic do zamkniecia, ale po co, skoro od czasu do czasu mozna dorzucic historie jak ta o Paris-Dakar, a na codziec napisac kilka milych slow do Pana Andrzeja Panie Andrzeju I'm a big fan!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmo Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zento Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Panie Andrzeju I'm a big fan!! Nawet forumowego nicka zrobiłeś sobie z inicjałów Pana Andrzeja 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Koper Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Lubudubułubudu i tym miłym akcentem propnuję wątek zakończyć ... :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubanow Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 a co z rabatami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luk77 Posted July 1, 2011 Author Share Posted July 1, 2011 a co z rabatami Myślę że chodziło o "zdjęciami"(?) ale pewnie się mylę Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlyszkow Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Andrzej Koper, z tym debiutem w Monte Kalwaria na Trabancie to serio... :?: Cóż to za rally mydelnica była :?: http://www.toprally.pl/kierowca.php?id=8 Zacna karta... :wink: ... ja lubię trudne przypadki więc dyzla poproszę albo 2.5T z LPG na test UPG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luk77 Posted July 1, 2011 Author Share Posted July 1, 2011 co ciekawe głównym sponsorem , po za Renault w moim przypadku , byl Polski Zwiazek Motorowy ..ktory na każdą eliminacje wysylał/finansowal kadrę (3-5 aut) i powiem , że bylo to rozwiazanie Też tak uważam. Obecnie naprawdę nie ma się czym chwalić(jak na kraj 40mln. z przewodzicielstwem w UE :wink: ) bo np. R.Kubica tylko dzięki Swojemu i Ojca zdeterminowaniu doszedł tak daleko ale niestety tylko dzięki emigracji do Włoch(!!!) a o innych dyscyplinach nie będę wspominał bo wciąż czasami sobie puszczam "orłów Pana Górskiego" :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts