chojny Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Widzieli ze tam WRXa 2004 pokazuja? Ze kierownik usmiechniety i nawet boka lekkiego strzela , tylko dlaczego niby do ziemi :? Chyba taka reklama z padlem BMW albo jakims starym GTi w roli glownej powinna sie ukazywac :x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg_2 Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 widzieli przed chwila - chyba kierownicy subaru beda jednoznacznie kojarzeni niestety moja przyszla juz stwierdzila widzisz widzisz sami wariaci subaru jezdza ale nawroci sie kobieta jeszcze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milek Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 gdzie to mozna zobaczyc??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg_2 Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 ja jakims przypadkiem zobaczylem na tvp1 - oczywiscie spot z kamelem - pewnie za jakas chwile pojawi sie w necie Link to comment Share on other sites More sharing options...
arno Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 przypomnijcie sobie wypadek z Porsche w tym tunelu, co w reklamie. przypomnijcie sobie wszystkie kopaninki leżącego. przypomnijcie sobie, jakie macie wyniki Warszawa-Gdansk. Kraków- Paryż itepe... no chyba nie chcecie sie oszukiwać. WRXem sie szybko jeździ. Za szybko. i niech mi, który kłam zada. Chojny, wsiądź w WRX i pojeździj jakis czas a sam zobaczysz. Chojny, jaka predkość osiągasz w swoim aucie? I czy jest ona bezpieczna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loucyphre Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 przypomnijcie sobie wypadek z Porsche w tym tunelu, co w reklamie.przypomnijcie sobie wszystkie kopaninki leżącego. przypomnijcie sobie, jakie macie wyniki Warszawa-Gdansk. Kraków- Paryż itepe... no chyba nie chcecie sie oszukiwać. WRXem sie szybko jeździ. Za szybko. i niech mi, który kłam zada. Chojny, wsiądź w WRX i pojeździj jakis czas a sam zobaczysz. Chojny, jaka predkość osiągasz w swoim aucie? I czy jest ona bezpieczna? A po coś se Sti kupił stary zrzędo ? A tak serio to trudno się nie zgodzić... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomekg Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 A po coś se Sti kupił stary zrzędo ? bo to kawior 100% :wink: , a po drugie żeby nie musiał udowadniać że ma szybkie auto, wystarczy świadomość że ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
chojny Posted July 3, 2006 Author Share Posted July 3, 2006 Chojny, wsiądź w WRX i pojeździj jakis czas a sam zobaczysz. Chojny, jaka predkość osiągasz w swoim aucie? I czy jest ona bezpieczna hm, no wiesz, mialem okazje pojezdzic tylko po lotnisku tam bylo bezpiecznie a i w dobrej wierze oddanego samochodu sie nie upala :roll: niestety nie wiem, licznik sie konczy na 180km/h a wskazowka idzie dalej, zreszta w seju przy 50km/h jest duze prawdopodobienstwo smierci, z czego b dobrze zdaje sobie sprawe. denerwuje mnie ze do tej kampani (slusznej zreszta) wybrali subaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sykstus Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Chojny, jaka predkość osiągasz w swoim aucie? I czy jest ona bezpieczna? Napewno wystarcza do zwiaia asfaltu A spotek widzialem, tak patrze na reklame i mysle sobie ooo srebrne subaru ciekawe czago to reklama ... i sie okazalo, trumny (na koncu) takie mam mieszane odczucia, choc pewnie o to chodzi by przemowic do wyobrazni ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinJ Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Bo w tej całej akcji niepotrzebne jest "szufladkowanie". Nie widziełem reklamy, ale wg mnie nie powinni pokazywać żadnej konkretnej marki auta :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chojny Posted July 3, 2006 Author Share Posted July 3, 2006 mnie nie powinni pokazywać żadnej konkretnej marki auta dokladnie, mysle ze SIP powinien zadzialac w tej sprawie Link to comment Share on other sites More sharing options...
tymek666 Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 dokladnie, mysle ze SIP powinien zadzialac w tej sprawie Dokładnie, nie można w takich spotach wykorzystywać marki bez zgody właściciela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg_2 Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 ciekawe zadanie dla prawników SIP-u ale czy tam jest pokazane logo marki nie jestem pewnien moze nie uwaznie ogladalem Link to comment Share on other sites More sharing options...
chojny Posted July 3, 2006 Author Share Posted July 3, 2006 ciekawe zadanie dla prawników SIP-u ale czy tam jest pokazane logo marki nie jestem pewnien moze nie uwaznie ogladalem Impreza jest pokazana wielokrotnie oraz bardzo dokladnie, bez zmian stylistycznych majacych na celu ukrycie marki czy modelu, mysle ze to wystarczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
tymek666 Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 hehe, może klip sponsoruje fundacja "Bezpieczny Krzyś...tzn Kierowca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
vert Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 mysle ze sip wygra te sprawe.inna sprawa ze to syf dawac subaru w te reklame Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gal Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 denerwuje mnie ze do tej kampani (slusznej zreszta) wybrali subaru Z Twoich postów (w powiązaniu z wynikami) mam wrażenie, że jesteś bardzo dobrym kierowcą i rozsądnym i skromnym człowiekiem. Więc się pytam: Jakbyś się postawił w roli "kreatywnego" z agencji reklamowej i miał świadomość zarówno "odbioru marki" jak i "wrażeń na ulicach", to jaki samochód byś umieścił w tej reklamie? Skodę Fabię diesel? Mnie przychodzą na myśl tylko dwie opcje; BMW (jakikolwiek model), albo Impreza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Ja bym tam dal 126p. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vert Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 prosiaka bym dal albo badziewiaste evo bez loga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gal Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Ja bym tam dal 126p. Może i efektowne, tylko - nieprawdziwe. PF 126p obecnie są ewenementem na drodze. I to w przytłaczającej większości, ewenementem - zawalidrogą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablonas Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 ja bym dał calibre z wieeeeeeeeelkim spojlerem, albo białe auto z kratką hamujące w środku zakrętu... jak zwykle pomysł fajny, ale wykonanie do d**y :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polini Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 I tak powinno się kojarzyć. Jeszcze nie widziałem tego w TV, ale spróbuję złapać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arno Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 dokladnie, mysle ze SIP powinien zadzialac w tej sprawie Dokładnie, nie można w takich spotach wykorzystywać marki bez zgody właściciela. a skad sierotki wiecie, ze SIP sam nie bierze udzialu w tej kampanii, zeby mniej sie trupow scielilo na drogach??? cieawe jaka jest staystyka trumiennoimprezowa. calkiem niedawno w TV kolejne rozwalone SUbaru, poznalem po migaczu bocznym. nie oszkujta sie ludzie, nie oszukujta. jezdzimy maszynami do samobojstw. niezamierzonych samobojstw. tak, tak, tak, ja wiem, dzis kazde auto poleci 190 a calkiem sporo 250. No, poleci, ale ile z tych aut tak kusi jak nasze? ktore z tych aut jest tak niewygodne jak nasze? ktore z tych aut mowi Ci - dawaj gazu, bo lepiej szybciej dojechac niz w tym huku tkwic? a wezmy takie audi, bmw czy merola z wielkimi dieslami. pojada 250, ale czy one Cie co chwila kuszą? KUSZENIE KUSZENIE KUSZENIE śpiewał kiedys w Mrowisku zespół KLAN. To auto KUSI. To auto się pojawia tam, gdzie go nie miało prawa być. To auto, tak samo jak EVO, jest maszyna do zabijania. I słusznie imprezę tam wstawili! Trzeba sie troche otrząsnąć. Plejady z dachowaniem przez mordę są tego dowodem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oskar Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Najwiecej młodzianów pakuje się do pospawanych w połowie BMW sprowadzonych z Niem. lub pożyczonych od Mamy meroli, nie wspominając o VW a nie raz jeżdżąc po szpitalach spotykałem ów młodziez która w 99% wracała z dyski i kończyła swoje podboje tylnonapedowymi furami owijajac sie o drzewo. A widok na mlodziana ktory jest roslinka nie jest miły. I takie powinny być spoty reklamowe, nie Subaru powinno być w reklamie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arno Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 mysle ze sip wygra te sprawe.inna sprawa ze to syf dawac subaru w te reklame normalnie juz dwa wina wychiliłeś??? zwróć uwage w tej reklamie jaki kawior powozi i jaki jest soba zachwycony. Typisch!(TANIU popraw pisownię) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.