aston Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Zupełnie jak Fiat (Stilo), nawet światła z Albei wzięte. Ta wizja wygląda moim zdaniem źle, no jakby z przeszłości tak na 2000 rok to czemu nie ale nie na 2008 :/ ale jak ktoś pisał, to nie bedzie jedyna wersja Imprezy, sedan na pewno zostanie
bartek@klubsubaru.pl Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 hihihi, niedługo budę SI sedania z lat dziewięćdziesiątych będzie można sprzedać za tyle złota, ile sama waży . trza choooować pojazda... :D .
aston Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Impreza zaatakuje wiosną Subaru zaprezentuje podczas międzynarodowych targów w Nowym Jorku samochód, który kontynuować będzie rywalizację z Mitsubishi. 4 kwietnia odwiedzający targi będą mieli okazję ujrzeć na żywo najnowszą generację modelu Impreza. Zamiast typowego, czterodrzwiowego nadwozia typu sedan nowy samochód będzie pięciodrzwiowym hatchbackiem. Oferowane dotychczasowo nadwozie wraz z wersją kombi dostępne będzie teraz w całkowicie innym modelu. Powracając jednak do Imprezy, producent nie zamierza zrywać z tradycją. Pod maską znajdą się do wyboru dwie jednostki silnikowe: 1,5 oraz 2,0. I to wszystko oczywiście w legendarnym układzie "bokser". Niedługo po premierze na rynku pojawi się również wersja STi. W jej skład wchodzić będzie jeszcze bardziej ekstrawaganckie nadwozie i jeszcze mocniejszy silnik o pojemności 2,5 litra. Niestety na mocniejszą wersję Imprezy trzeba będzie poczekać przynajmniej do 2008 roku. Nieoficjalnie wiadomo już, że w kolejnej generacji nie pojawi się model WRX. mojeauto.pl, 2007-01-29 11:55
beben Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Zamiast typowego, czterodrzwiowego nadwozia typu sedan nowy samochód będzie pięciodrzwiowym hatchbackiem ups chyba żle sie dzieje w panstwie duńskim :shock: , brak sedana to gdzie skrzydło mam powiesić :?: w kolejnej generacji nie pojawi się model WRX. a tu przegieli juz maksymalnie. Mam nadzieje ze to cały czas nie sa oficjalne informacje. Jesli jednak są prawdziwe, to chyba przyjdzie mi poczekac z wymianą samochodu gdzies do 2009-2010 jak juz w Fuji sie zorientują ze popełnili błąd i wprowadzą cos ludzkiego
aston Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 w kolejnej generacji nie pojawi się model WRX. a tu przegieli juz maksymalnie. Mam nadzieje ze to cały czas nie sa oficjalne informacje. Jesli jednak są prawdziwe, to chyba przyjdzie mi poczekac z wymianą samochodu gdzies do 2009-2010 jak juz w Fuji sie zorientują ze popełnili błąd i wprowadzą cos ludzkiego ja to widze tak: moze rzeczywiście zrezygnują z WRX'a, aby zwiększyć prestiż wersji STI, bo w końcu też sie nazywa WRX STI, czyli to WRX występujące tez w słabszym modelu może odbierać trochę prestiżu mocniejszej wersji. jednak Subaru ma w Ofercie i bedzie miało silnik z Forestera XT oraz LEgacy GT i moim zdaniem on nadal bedzie w Imprezie, ale ona już nie bedzie się nazywać WRX innego wyjścia nie widzę
niumen Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 panowie z FHi nas nie rozczarują, mam nadzieje Też mam taką nadzieję, nie chcę innej sylwetki - ta mi pasi! albo bugeye, bo też je ludzie lubią Jak mi się bugeye nie podobał kilka miesięcy temu, tak teraz srebrny lub czarny z dużym skrzydłem jest dla mnie boski. Kupiłbym na pewno!
FAZA666 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 ups chyba żle sie dzieje w panstwie duńskim :shock: , brak sedana to gdzie skrzydło mam powiesić :?: Pewnie na dachu zrobią
kropek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 jeśli tak ma wyglądać nowa Impreza to zostaję miłośnikiem VW Golfa V GTi
Than_Junior Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Ta wizualizacja umieszczona przez Astona to zwykly VT, dodatku kiepski :roll: Prosze Was, nie przejmujcie sie byle g**nem Lusterka z Legacy, swiatla z Legacy, zderzak z LEgacy, wnetrze z Legacy, felgi z Legacy, tylne swiatla z LEgacy kombi, nawet chlapacze przed tylnymi kolami z Legacy. Toc to tak ewidentne ze az razi!
huzar105 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Nowa impreza będzie i musi być zajebista mitsu postawiło bardzo wysoko poprzeczkę z nowym Evo :!:
gr1zly Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Nowa impreza będzie i musi być zajebista mitsu postawiło bardzo wysoko poprzeczkę z nowym Evo :!: Subaru nie ma trudnego zadania wystarczy wypuscic na rynek P2
Than_Junior Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 huzar105, troche luzniej ze slowami, pliz Choc mam taka sama nadzieje...
rzymu Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Ja mam nadzieje, ze zrobia nam piekna imprezke sti. A jak nie to kupie evo i wsadze do niej silnik z sti i bedzie pierwsze na swiecie evo X sti
huzar105 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 huzar105, troche luzniej ze slowami, pliz Choc mam taka sama nadzieje... Nie rozumiem? Subaru nie ma trudnego zadania wystarczy wypuscic na rynek P2 Zgadzam się
Than_Junior Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 huzar105, ...być zajebista ... Z ogolnym przeslaniem sie zgadzam, tylko forma troche razi
Dawide-GP Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 STI musi być jedwabista, a nie taka giotowata jak to coś... A swoją drogą P2 w ofercie wyglądałoby wspaniale - pewnie częściej odwiedzałbym salony Subaru żeby to cacko podotykać
huzar105 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 huzar105, ...być zajebista ... Z ogolnym przeslaniem sie zgadzam, tylko forma troche razi Ok rozumiem, dla każdego to słowo coś innego znaczy "Bunkrów tutaj nie ma, ale i tak jest zajebiście" :cool:
Witek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 huzar105, nie chodzi o znaczenie tego słowa, ale o to, że zalicza się do grupy słów wulgarnych, chociaż moim zdaniem już straciło na swojej "wulgarności".
Than_Junior Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Powiedzmy, że dopóki nie znajdzie się w "słowniku dla pierwszoklasisty" to nie będziemy używać tego słowa w nadmiarze, co? P.S. w języku mówionym też używam czasem tego słowa, ale w pisanym jakoś razi :? Przynajmniej takie moje zdanie...
radix99 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 się na inym forum pokazały z uwagą: "...Nowa Impreza bedzie 5-cio drzwiowa - znika kombi i sedan. Mozliwe ze nie bedzie sie nazywala Impreza. Przewiduja takze silnik 2.5L turbo 330 KM..." żarty jakieś :???:
dawid Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Jeśli zniknie nazwa "impreza" to wbiją sobie gwóźdź do trumny :roll: Jak widać ploty są różne. Gdzieś wyżej ktoś pisał że STi będzie na bank w sedanie.... Pożyjemy zobaczymy...
Marek Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Coś się chłopakom w Subaru w głowie poprzewracało... Zostanie tylko EVO X, które jest boskie. A teraz będzie jeszcze bardziej, bo drugi bóg stał się 5 drzwiowym hatchbackiem....
vero Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 huzar105, nie chodzi o znaczenie tego słowa, ale o to, że zalicza się do grupy słów wulgarnych, chociaż moim zdaniem już straciło na swojej "wulgarności". zdecydowanie straciło.. nawet moja mama :shock: czasem (rzadko, bo rzadko, ale..) go używa
aston Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Jak sie nei mylę były w temacie o trochę innym tytule, ale nie pamietam. Tak czy inaczaj jak patrzę na te fotki, to widać naprawdę uderzajace podobieństwo do tej wizji co dałem, ale równie dobrze nowa Impreza moze wygladać tak:
Recommended Posts