Jump to content

Recommended Posts

Posted
(albo bugeye, bo też je ludzie lubią)

Dobrze gada, polać mu :mrgreen:

Zapomniałem dodać (wybaczcie mi :mrgreen:), ta wersja także mi się bardzo podoba + jeszcze 22b

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a czy 44s to wszystkie modele bugeye?

bo widziałem takie nazwy: subaru impreza wrx 44s

ale i news z 2001 przed debiutem nowego modelu w RMC, iz Richard wsiada do 44s WRC

i sie zamieszałem

:?:

• 1 month later...
Posted

No to mamy kolejną wersję - ktoś pokusił się na zrobienie wizualizacji na podstawie concepta B5 oraz tych "spy shots" sprzed około miesiąca... :roll:

2008-subaru-impreza_ttac_01_02_012222.jpg

2008-subaru-impreza_ttac_01_02_022222.jpg

Posted

Wyglada jak BMW Series 1 :roll:

Posted

Tył wygląda jak pysk psa marki bokser :mrgreen:

A przód wygląda również jak pysk wyżej wspomnianego psa tylko w czasie jak ktoś go w jajka kopnie :twisted::mrgreen:

Posted

no co no... zostaną nam GTki będące już na wymarciu i inwestycja w modele 03-05... Trzeba kupować i chować po szopach bo ja już jestem na 100% pewny, ze dobre czasy dla designu subaru odeszly od kiedy kitajcom coś się z głowami stało.... :/

Posted

tył wygląda jakby dostał potężnego kopa (coś jak ten w podpisie u Hellera). przeginają chłopaki. ot co :evil:

• 3 months later...
Posted
Zupełnie jak Fiat (Stilo), nawet światła z Albei wzięte.

mi sie wydaje ze projektant skody Roomster i nowej imprezy to jedna osoba :mrgreen:

Posted

Eee może nie będzie tak wyglądać... :roll: A gdyby jednak tak miała wyglądać to może STi w sedanie będzie się lepiej prezentować...Nie martwcie się na zapas ;)

Posted

Jak dla mnie to nie ma opcji, żeby model B5 był następcą imprezy...to jest poprostu kolejny model w gamie Subaru a Impreza będzie inna... a jeżeli tak miało by nie być to tym bardziej ciesze się, że kupiłem GTka :mrgreen:

edit... po przeczytaniu tego jestem bardziej jak pewny, że B5 to nie nowa Impreza

http://www.babez.de/subaru/b5tph.php

Posted

b5 ciekawe, a to room-st-ubaru to jakis koszmarek pijanego redaktora. nie sadze, zeby takiego gniota wypuscili. no i sedan ma jednak byc, wiec zawsze jest nadzieja :razz:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...