tymek666 Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Faktycznie z tyłu wygląda jak alfa Za to przód wg mnie ładniejszy niż w MY06. Mam tylko nadzieję, że nadal będą produkowali wersję kombi.
huzar105 Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Impreza musi być dłuższa! I Tył okropny to już moje justy jest ładniejsze Przód nie jest, aż tak zły tylko wlotu brakuje :wink:
Than_Junior Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Ktos sie pobawil w photoshopie z tym concept-carem....zaraz....jak mu tam bylo - THC-8?
spalili Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 nie ma obaw, powstaje masa konceptów które nie wyjadą na ulicę, sam jestem za tym aby impreza była wielkim samochodem jak do tej pory a nie GT-kiem z wyglądu, jesli tez hatchback wyjdzie to ma to byc tylko wrx a nie sti w necie są nawet fotki MY06 takze z tyłem podobnym do alfy, no jak widac nie wyjechała taka wersja niech wyjdzie takie auto, ale niech nie nazywa sie impreza... :roll:
WRC fan Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Bleee...Impreza z dwoma wydechami wyglądala by tragicznie :|
huzar105 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 jak do tej pory a nie GT-kiem z wyglądu GT-ki są fajnie nie wiem co do nich masz... Bleee...Impreza z dwoma wydechami wyglądala by tragicznie A legaś to co?
G.Kossakowski Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Bleee...Impreza z dwoma wydechami wyglądala by tragicznie :| no co ty bedzie fajnie... akurat pasuja ala mugen KM wydech hehe
spalili Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 huzar105, GT-ki są fajnie nie wiem co do nich masz... pewnie ze są fajne, ale impreza wygląda lepiej w sedanie, bude tego auta mogą wykorzystac do innego modelu, niech nie mieszają w to imprezy
WRC fan Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Bleee...Impreza z dwoma wydechami wyglądala by tragicznie A legaś to co? Legaś to Legaś. 2 wydechy do Imprezy nie pasują i basta ;-)
spalili Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 zalezy, mi sie niektore konfiguracje podobają.. w nfsu2 sie duzo bawiłem i niektore są ok
arno Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Witulia, przy odrobinie dobrej woli można sobie wmówić wszystko
sk4y Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 tyl mi przypomina seata toledo.... albo cordobe to samo w SJS stwierdzilismy po 0.001 sec od zobaczenia ... SEAT w wersii z gwiazdakmi
Przemeq Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 Odświeżam wątek, ponieważ prasę ostatnio zalała informacja typu "odgrzany kotlet" - ktoś dogrzebał się do starego concept car subaru b5, który ma mieć hybrydę, ktoś (Autoexpress, chyba) gdzieś wrzucił komentarz, że to może być baza dla nowej imprezy i teraz cała prasa klepie "TAK BĘDZIE wyglądać nowa impreza". :roll: :| Dla przypomnienia, b5 wygląda tak:
Dawide-GP Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 JA tam wolę żeby nie zmieniali imagu Imprezy w jakiś spektakularny sposób ("zostawcie tytanica(...)" )! MY05 i MY06 podobają mi się "naj"!! Oby Sybaru nie sugerowało się "wybrykiem stylistycznym" mitsu - Evo X (czyt. trochę ufuturystyczniony koncept wizji samochodu), podobnego od tylca do Renaulta swoja drogą (jakoś taka rozciągnięta laguna) :???: W środku Misiek X to ochyda! Brakuje tylko wolantu i możemy się bawić w gwiezdne wojny
paul_78 Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Trzeba się zastanowić nad odpowiednią konserwacją Imprez od MY'03 (albo bugeye, bo też je ludzie lubią) w ten sposób, by przetrwały dłuuugie lata. Przynajmniej do czasu, gdy benzynę będziemy kupować w aptece, w buteleczkach 0,33L i na receptę.
spalili Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 i znowu zgadzam sie z Dawide-GP... jak dla mnie sylwetka auta powinna pozostac taka sama... , nic w stylu B5... to zabije imprezę... panowie z FHi nas nie rozczarują, mam nadzieje
WRC fan Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 (albo bugeye, bo też je ludzie lubią) Dobrze gada, polać mu
Recommended Posts