Flipper Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Wszystkich nowych Forumowiczow witam na Forum Subaru. Prosze o skorzystanie z tego tematu i witanie sie jedynie tutaj. Z gory dziekuje i zycze milego pobytu na Forum Subaru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moniqa Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 tak mi sie przypomniało..że w zasadzie to ja sie nie przywitałam wkraczając na łama forum kiedyś tam kiedyś...więc mając ku temu okazję...WITAM SIĘ ZE WSZYSTKIMI Link to comment Share on other sites More sharing options...
potas Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Ja się przywitałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiS Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Hehe, no Moniqa mnie widzę uprzedziła (i dobrze, Panie przodem!) - bo na widok tego wątku miałem to samo skojarzenie... Lepiej późno, niż wcale - i tak wyszedłem na chama, ale co tam. Nadrabiam: WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE! Byłem tu nowy, teraz jestem już trochę przechodzony, ale wciąż w niezłym stanie... Bawię się dobrze. A jak się zsubarzę, to będę jeszcze lepiej... :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
landm Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Jeśli tak to i ja się przywitam, bo dotychczas tego nie zrobiłem. Na swoje usprawiedliwienie dodam, że na niektórych forach (a zwłaszcza listach mailingowych) witanie się każdego nowego jest zdecydowanie piętnowane. Przyjmuje się, że w pierwszym "merytorycznym" poście nowy się wita Tak więc WITAM WSZYSTKICH Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Tutaj też otwieranie wątku na samo powitanie jest piętnowane, dlatego stworzony został właśnie ten Link to comment Share on other sites More sharing options...
tensto Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Hmmm, mam nadzieję, że nie zostanę napiętnowany, bo chyba to ja :-| ostatni się witałem... Ale jakoś tak spontanicznie poczułem taką potrzebę :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiS Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Hmmm, mam nadzieję, że nie zostanę napiętnowany, bo chyba to ja :-| ostatni się witałem... Ale jakoś tak spontanicznie poczułem taką potrzebę :-) Spox, ja tu co prawda jestem w gościach tylko i nie powinienem się wypowiadać za Moderatornię, Inne Waaadze i Uznane Autorytety... ale w końcu to nie jest forum użytkowników Czarnych Mercedesów z Flagą na Błotniku... więc luuuuz 8) :wink: Te przywitania Twoje i jeszcze paru osób ostatnio nawet miłe były... ale faktycznie, jakby się zwyczaj rozplenił, to bajzel byłby - więc dobrze, że Admini zaadministrowali i skanalizowali temat. A'propos, ciekawe, jak będzie z zyczeniami świątecznymi? Pewnie co niektórzy będą mieć potrzebę sobie wzajemnie pożyczyć, mechanizm ten sam, dobrze byłoby się zebrać z tym w jeden wątek... :roll: :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waldemar Biela Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Mamusia pozwoli sobie zacytować siebie tak tylko gwoli przypomnienia. WITAM ŚWIERZEGO FORUMOWICZA NIE OSOBIŚCIE LECZ Z LINKU POMOCĄ JESTEM ZAJĘTY - PINIONDZE PRZELICZAM I STRASZNIE MIE SIE RENCE POCĄ ZACHWAJ KULTURE - BURKU JEDEN BO CIE WYDZIEDZICZY FORUM-MAMUSIA NIE SRAJ W NASZ UKOCHANY EDEN NAJLEPIEJ SIEDŹ CICHO JAK TRUSIA JEŻELI WRZUCISZ NAM TU JAKIEŚ GÓWNO NAWET NIEDUŻO - BOBEK MAŁY WSZYSCY CIE OPIERNICZOM RÓWNO I BEDO SIE STRASZNE JOBY SYPAŁY NIKT NIE DARUJE CI PLUCIA W GWIAZDKI ANI DO NASZEJ "SUBARU" ZUPY DOSTANIESZ NATYCHMIAST STOSOWNE KARTKI A JA CI NAKOPIE DO ..... . MAMUSIA FORUMOWA Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrx33 Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 To ja też się przywitam. Smasznecho jajca! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 W takim razie witam WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW i przy okazji smacznego święconego! Narazie jeszcze nie zsubaryzowany ale już niedługo... Pozdrawiam :!: Michał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pemo Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 No to ja witam nowego, witam wszystkich co sie przywitali i sam sie witam mimo ze sie juz kiedys witalem Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarius Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 mk, witam świątecznie i nie tylko, życzę dobrej imprezy każdego dnia pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Dzięki za miłe przyjęcie! Dobra Impreza by się przydała ale póki co to Legacy 2.0. Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niuniek Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Witam kolejnego zakręconego jajcarza yyy forumowicza znaczy się Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Witamy,witamy :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
potas Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 I to jes cycuś pomys. Mamusi ulży w powitaniach. Poniży zamieszczam mój tekst powitalny i poprosze Młodegoreaktora o linkowanie go każdemu nowemu. Mamusia jes bardzo zajmana. WITAM ŚWIERZEGO FORUMOWICZA NIE OSOBIŚCIE LECZ Z LINKU POMOCĄ JESTEM ZAJĘTY - PINIONDZE PRZELICZAM I STRASZNIE MIE SIE RENCE POCĄ ZACHWAJ KULTURE - BURKU JEDEN BO CIE WYDZIEDZICZY FORUM-MAMUSIA NIE SRAJ W NASZ UKOCHANY EDEN NAJLEPIEJ SIEDŹ CICHO JAK TRUSIA JEŻELI WRZUCISZ NAM TU JAKIEŚ GÓWNO NAWET NIEDUŻO - BOBEK MAŁY WSZYSCY CIE OPIERNICZOM RÓWNO I BEDO SIE STRASZNE JOBY SYPAŁY NIKT NIE DARUJE CI PLUCIA W GWIAZDKI ANI DO NASZEJ "SUBARU" ZUPY DOSTANIESZ NATYCHMIAST STOSOWNE KARTKI A JA CI NAKOPIE DO ..... . MAMUSIA FORUMOWA Strasznie sie ciesze, ze mnie Matuś tak na dziendobry taką poezja nie poczestowała, bo bym do tej pory słowa z siebie nie wykrztusił... Witał sie ponownie nie bede, ale jako żem całkiem nowy, choc juz z odrobinką doświadczenia, bom przeca BaRego rydwan prowadził, powiem tylko, że podoba mi sie tu i zostaje aż mję Mamuna nie wyprosi za drzwi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lacky Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Witam wszystkich nowych forumowiczó !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysztof Król Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Jestem szczesliwym oczekujacym na forestera 2.5 XT Wazne dla mnie pytania zadalem na forum glownym Krzysztof Król Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarius Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 witam kierownika (tuż, tuż) forysia, szerokiej drogi pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niuniek Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Witam kolenego subaru maniaka Szerokiej drogi choć nie zawsze o twardym podłożu Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Witamy na forum:) i jak Foryś przypłynie to czekamy na fotki nabytku :wink: pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waldemar Biela Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Strasznie sie ciesze, ze mnie Matuś tak na dziendobry taką poezja nie poczestowała, bo bym do tej pory słowa z siebie nie wykrztusił... Witał sie ponownie nie bede, ale jako żem całkiem nowy, choc juz z odrobinką doświadczenia, bom przeca BaRego rydwan prowadził, powiem tylko, że podoba mi sie tu i zostaje aż mję Mamuna nie wyprosi za drzwi Mamusia jes wiency niz wyrozumiala Tak sie mamusi podzialo I mamusia moze na tem forum ....wala Chocby sie mamusi bardzo chcialo. Moge tu karac wirtualnie Z pomocom slowa i perswazji A piernicze to wszysko werbalnie Bo nie przewiduje chamstwa inwazji A chodzi mie tyko o to Co by cholota zrozumiala Ze milczenie to zloto I zeby bez sensu nie gardlowala I uprzedzam potasa mystera co mie zarzucil zle powitanie ze ja tu jezdem prawdy siekiera Choc wlasciwie to na............. po co? Mamusia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Dominik Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 skromne dobry wieczor. poniewaz calkiem niedawno (niecale 6000 km temu) stalem sie posiadaczem bardzo milego legacy spec b. to sie zglaszam. na razie same przyjemnosci i podobne obserwacje: klopot z klockami/tarczami i definitywnie przeskalowany predkosciomierz (co jest klopotliwe, jak trzeba sie tlumaczyc mojej ukochanej, ze naprawde nie jedziemy 220, ktore ona widzi na zegarach). pozdrawiam. i jeszczew ps - przesiadlem sie ze Alfy 156 24V6 ze sportowym zawieszeniem - mialem ja przez 7 lat i bardzo pokochalem. pd Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiS Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Witam serdecznie! Ja z prędkościomierzem mam odwrotnie - to jest dopiero frajda... ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts