Jump to content

>> Plejady 2015 << - temat medialny - zdjęcia, filmy, malarstwo ;)

karloszka

Recommended Posts

Temat medialny czas zacząć... zgodnie z życzeniem z tematu głównego. 

Karloszka się wykazała więc została Matką założycielką  ;)

Póki co jedynie próba "Autosan" - przedostatnia z drugiego dnia. Wrzucam tylko widok do tyłu ze względu na słynną już "Latającą Studzienkę" - moment w 1:02. Próba zakończona oczywiście kapciem... ;)

Edited by Aga
  • Upvote 7

Temat medialny czas zacząć... zgodnie z życzeniem z tematu głównego. 

Karloszka się wykazała więc została Matką założycielką  ;)

w takim razie jako Matka proszę poprawić w tytule literówkę!! :)

Załoga nr 213 serdecznie gratuluje wszystkim triumfatorom poszczególnych tras i konkursów. Dziękuję organizatorom, wszystkim uczestnikom oraz rywalom z trasy terenowej za kolejny, fantastyczny XII Zlot Plejad.

Szczególne podziękowania kieruję do @beben,, za kanistry, bez których musiałbym odbić z dojazdówki kilkanaście kilometrów w poszukiwaniu stacji paliw. Miło było spotkać Was wszystkich kolejny raz :)

Dołączam się też do postulatu o powrót namiotu, drewnianych ław, grilla i plastikowych talerzyków. 

nr 122 dzięki za wspólną "jedną dojazdówkę".... ... ....

:mrgreen:

TJ....mniej więcej tak to wyglądało.... :biglol: :biglol: :biglol: ........ :ok:

"Latającą Studzienkę"

bardzo ładna pokrywa latajaca... :thumbup: ....

nr 122 dzięki za wspólną "jedną dojazdówkę".... ... ....

:mrgreen:

TJ....mniej więcej tak to wyglądało.... :biglol: :biglol: :biglol: ........ :ok:

"Latającą Studzienkę"

bardzo ładna pokrywa latajaca... :thumbup: ....

Bardzo słaba robota w adobe after effects. :biglol:

można tam było slalom albo szykanę postawić :idea:

można było duzo zrobić...:)

ale Irek powiedział spokojnie chłopaki...na drugiej prostej uważajcie na studzienkę...i jakieś druty z prawej strony.... :biglol: :biglol: :biglol:

zresztą... było Ok, a studzienka Grzesia...będzie miała swoją historię.... ;):ok:

inwalida na próbie  :biglol: , zaliczyłem tu pierwszą taryfę w historii moich startów z Kasią . 100% mój błąd. Maras twierdzi że Ketonal ogłupia ............ musiałem się go nażreć jak byłem młody bo do dziś trzyma ;)

sorka że taki dlugi ale nie umiem przycinać ;)

• Upvote 5

można tam było slalom albo szykanę postawić :idea:

można było duzo zrobić... :)

ale Irek powiedział spokojnie chłopaki...na drugiej prostej uważajcie na studzienkę...i jakieś druty z prawej strony.... :biglol: :biglol: :biglol:

zresztą... było Ok, a studzienka Grzesia...będzie miała swoją historię.... ;):ok:

Mnie nikt nie powiedział o tej studzience, wiesz? Mówili o studzience obok szykany, o hopce za pierwszym slalomem, ale o tamtej studzience nic... Na mapce też nic nie było, żadnego wykrzyknika, więc tamtędy popędziłem... ;) Pretensji do nikogo nie mam, ale więcej osób mogło tam wjechać i mieć mniejsze lub większe przeżycia i straty :D

Ja mam krzywą felgę i jeszcze nie wiem czy może coś w zawieszeniu...

używanie białasa zobowiązuje do przygód ;) to poszło w pakiecie razem z autem ;)

Ale tego to w umowie nie wpisałeś, co? :angry:

Spoko, powoli się przyzwyczajam ;)

Apropos, wydaje mi się, że w momencie zatrzymania na mecie stop słychać schodzące z koła powietrze :biglol: