karloszka Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 Moje zdjęcia z Dynowa plac PKS: i filmik z gruchotaniem https://www.youtube.com/watch?v=hMeGw15Z0lw&feature=youtu.be 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chojny Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Temat medialny czas zacząć... zgodnie z życzeniem z tematu głównego. Karloszka się wykazała więc została Matką założycielką Link to comment Share on other sites More sharing options...
szubaru Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 http://auto-turystyka.pl/index.php/imprezy/1261-xii-zlot-plejad-subaru-relacja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Than_Junior Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 @@karloszka, no wiesz co, zeby skonczyc fotki tuz przed numerem 122.... skandal! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barteq Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 @@karloszka, no wiesz co, zeby skonczyc fotki tuz przed numerem 122.... skandal! skończył na naszym 121... nr 122 dzięki za wspólną "jedną dojazdówkę".... ... .... @karloszka,... dzieki za zdjęcia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mechanik Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 A z terenowej - wrzuci ktoś coś...? @@karloszka, thank You Link to comment Share on other sites More sharing options...
Than_Junior Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 nr 122 dzięki za wspólną "jedną dojazdówkę".... ... .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beavis Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 (edited) Póki co jedynie próba "Autosan" - przedostatnia z drugiego dnia. Wrzucam tylko widok do tyłu ze względu na słynną już "Latającą Studzienkę" - moment w 1:02. Próba zakończona oczywiście kapciem... Edited June 9, 2015 by Aga 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
toks Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Kilka zdjęć z trasy turystyczno-szosowej i parku maszynowego w Arłamowie. Więcej pod adresem http://fotografia.soldental.pl/2015/06/08/xii-zlot-plejad-arlamow-2015/ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karloszka Posted June 8, 2015 Author Share Posted June 8, 2015 Temat medialny czas zacząć... zgodnie z życzeniem z tematu głównego. Karloszka się wykazała więc została Matką założycielką w takim razie jako Matka proszę poprawić w tytule literówkę!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakum Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Załoga nr 213 serdecznie gratuluje wszystkim triumfatorom poszczególnych tras i konkursów. Dziękuję organizatorom, wszystkim uczestnikom oraz rywalom z trasy terenowej za kolejny, fantastyczny XII Zlot Plejad. Szczególne podziękowania kieruję do @beben,, za kanistry, bez których musiałbym odbić z dojazdówki kilkanaście kilometrów w poszukiwaniu stacji paliw. Miło było spotkać Was wszystkich kolejny raz Dołączam się też do postulatu o powrót namiotu, drewnianych ław, grilla i plastikowych talerzyków. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apacz Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 (edited) Nie idzie mi za dobrze z tematem filmów, ale może coś się uda z czasem. Na razie jedna próba - PS5. https://youtu.be/QG7EANC5H5U Edited June 8, 2015 by Apacz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izotom Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 Dla porównania moja próba z boiska: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barteq Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 nr 122 dzięki za wspólną "jedną dojazdówkę".... ... .... TJ....mniej więcej tak to wyglądało.... :biglol: ........ "Latającą Studzienkę" bardzo ładna pokrywa latajaca... .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intakwrx Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 nr 122 dzięki za wspólną "jedną dojazdówkę".... ... .... TJ....mniej więcej tak to wyglądało.... :biglol: ........ "Latającą Studzienkę" bardzo ładna pokrywa latajaca... .... Bardzo słaba robota w adobe after effects. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szubaru Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 "Latającą Studzienkę" bardzo ładna pokrywa latajaca... .... można tam było slalom albo szykanę postawić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barteq Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 można tam było slalom albo szykanę postawić można było duzo zrobić... ale Irek powiedział spokojnie chłopaki...na drugiej prostej uważajcie na studzienkę...i jakieś druty z prawej strony.... :biglol: zresztą... było Ok, a studzienka Grzesia...będzie miała swoją historię.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
beben Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 używanie białasa zobowiązuje do przygód to poszło w pakiecie razem z autem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barteq Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 używanie białasa zobowiązuje do przygód to poszło w pakiecie razem z autem ...no tak coś w Tym jest... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apacz Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 (edited) Po jednym chyba będę dodawał, bo trochę to trwa, a czasu jak na lekarstwo. Próba Outbackowa, akurat mój pilot trzymał kamerkę w ręku więc trochę lata po planie PS2 Trójca - lotnisko Outback Edited June 9, 2015 by Apacz Link to comment Share on other sites More sharing options...
beben Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 inwalida na próbie , zaliczyłem tu pierwszą taryfę w historii moich startów z Kasią . 100% mój błąd. Maras twierdzi że Ketonal ogłupia ............ musiałem się go nażreć jak byłem młody bo do dziś trzyma sorka że taki dlugi ale nie umiem przycinać 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maras Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 (edited) Edited June 9, 2015 by Maras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beavis Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 można tam było slalom albo szykanę postawić można było duzo zrobić... ale Irek powiedział spokojnie chłopaki...na drugiej prostej uważajcie na studzienkę...i jakieś druty z prawej strony.... :biglol: zresztą... było Ok, a studzienka Grzesia...będzie miała swoją historię.... Mnie nikt nie powiedział o tej studzience, wiesz? Mówili o studzience obok szykany, o hopce za pierwszym slalomem, ale o tamtej studzience nic... Na mapce też nic nie było, żadnego wykrzyknika, więc tamtędy popędziłem... Pretensji do nikogo nie mam, ale więcej osób mogło tam wjechać i mieć mniejsze lub większe przeżycia i straty Ja mam krzywą felgę i jeszcze nie wiem czy może coś w zawieszeniu... używanie białasa zobowiązuje do przygód to poszło w pakiecie razem z autem Ale tego to w umowie nie wpisałeś, co? Spoko, powoli się przyzwyczajam Apropos, wydaje mi się, że w momencie zatrzymania na mecie stop słychać schodzące z koła powietrze Link to comment Share on other sites More sharing options...
beben Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 podobało się ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pumex1 Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 Janek i mój ex Forek w akcji 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts