Jump to content

S206

M_RC

Recommended Posts

jest piekny ... :|

Fakt.

To już nie jest Lanos STI. Tylko dlaczego tak długo im zajął powrót na dobra drogę?

Jeszcze tylko nowy pancerny jak 2.0T boxerek i będzie nowa nadzieja dla subaru.

Może wywalili z roboty idiotów od 2.5 T, lanosa, ramek w oknach i innych poronionych pomysłów zabijających Ducha Subaru?

To se ne vrati pane Flash Gordon :|

Vrati vrati popatrz na mercedesa jak po lańsku z poprzednimi generacjami (od okulara po poprzednia wersję S-klasy) wywalili cześć idiotów i wrócili do dbania o jakość (pomijam wpadkę z dyszlami bo tutaj absurdalne przepisy ekologiczne zmuszają do balansowania na krawędzi fizycznej wydolności wtryskiwaczy).

Wystarczy jak proekologiczne przepisy zmuszą producentów do dawania co najmniej 5 letniej gwarancji na auto i dużego przebiegu (proekologiczne bo mniej wraków oznacza mniej zanieczyszczeń przy utylizacji i produkcji nowych) i/a powrót najnowszego sedana STI najbardziej podobnego do starych wersji zwiększy sprzedaż.

Kwestia kiedy ktoś w FHI dorośnie do odpowiednich działań analizując wyniki sprzedaży.

Jak wyszedł Lanos STI i wyszło EVO X to nie widziałem opcji zakupu subaru bo było tak paskudne że musieli by mnie prowadzić jak ślepego do środka za każdym razem byle tylko nie patrzeć niego a EVO szczególnie w białym wyglądało Super.

Dzisiaj Sedan STI vs EVO wygrywa Sedan STI.

Najśmieszniejsze jest to, że teraz Mitsubishi zatrudniło idiotów i nowe Evo ma być elektryczne....

NIE i jeszcze raz NIE :!:

Tak jak S203 i S204 kupuje w ciemno tak tego już nie.

Aha - a gdzie są te zajebiste siedzenia coooooo ? No gdzie ? Znowu zaoszczędzili 1k EUR jeb$%^& księgowi :(

NIE i jeszcze raz NIE :!:

Tak jak S203 i S204 kupuje w ciemno tak tego już nie.

Aha - a gdzie są te zajebiste siedzenia coooooo ? No gdzie ? Znowu zaoszczędzili 1k EUR jeb$%^& księgowi :(

Przetrzeźwiałem, S206 jest ładny ale ... S201; S202; S203; S204 sa piekniejsze ! :mrgreen:

I 400Nm, hehe :mrgreen: .

Seryjne EVO ma go znacznie mniej bo 366, a wersja 350km niewiele więcej bo 450.

Poza tym nie tylko cyferki sie liczą, a przebieg momentu :idea:

34 to jest znaczniej mniej, a 50 niewiele więcej :twisted: Ciekawe, ale jak wiadomo - punkt widzenia zależy od punktu siedzenia :lol:

Mi się te S206 bardzo podoba! Poprzednie były ładniejsze, ale ten też niczego sobie! :D