M_RC Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Wydaje mi się że zasługuje na nowy wątek na głównym : http://carscoop.blogspot.com/2011/11/su ... ARSCOOP%29 Szkoda że nie na Europę ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciex Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Wydaje mi się że zasługuje na nowy wątek na głównym :http://carscoop.blogspot.com/2011/11/su ... ARSCOOP%29 Szkoda że nie na Europę ... Zasługuje Szkoda że tylko 300 i tylko na Japonię Link to comment Share on other sites More sharing options...
turdziGT Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 im dluzej sie patrze na tego sedana tym bardziej mi sie nie podoba.Do S204 sie nawet nie umywa......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek555 Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Podoba mi się, ale na tych felgach 19 wygląda trochę gangstarapersko. 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
antolll Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Czy dobrze widzę, że otwieranie baku i bagażnika jest realizowane tymi samymi wajhami co w GT? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OWOC Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 im dluzej sie patrze na tego sedana tym bardziej mi sie nie podoba.Do S204 sie nawet nie umywa......... .......dokładnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trolololo Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 jest piekny ... :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash Gordon Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 jest piekny ... :| Fakt. To już nie jest Lanos STI. Tylko dlaczego tak długo im zajął powrót na dobra drogę? Jeszcze tylko nowy pancerny jak 2.0T boxerek i będzie nowa nadzieja dla subaru. Może wywalili z roboty idiotów od 2.5 T, lanosa, ramek w oknach i innych poronionych pomysłów zabijających Ducha Subaru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OWOC Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 To se ne vrati pane Flash Gordon :| Piekna to jest generacja GC/GD... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash Gordon Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 To se ne vrati pane Flash Gordon :| Vrati vrati popatrz na mercedesa jak po lańsku z poprzednimi generacjami (od okulara po poprzednia wersję S-klasy) wywalili cześć idiotów i wrócili do dbania o jakość (pomijam wpadkę z dyszlami bo tutaj absurdalne przepisy ekologiczne zmuszają do balansowania na krawędzi fizycznej wydolności wtryskiwaczy). Wystarczy jak proekologiczne przepisy zmuszą producentów do dawania co najmniej 5 letniej gwarancji na auto i dużego przebiegu (proekologiczne bo mniej wraków oznacza mniej zanieczyszczeń przy utylizacji i produkcji nowych) i/a powrót najnowszego sedana STI najbardziej podobnego do starych wersji zwiększy sprzedaż. Kwestia kiedy ktoś w FHI dorośnie do odpowiednich działań analizując wyniki sprzedaży. Jak wyszedł Lanos STI i wyszło EVO X to nie widziałem opcji zakupu subaru bo było tak paskudne że musieli by mnie prowadzić jak ślepego do środka za każdym razem byle tylko nie patrzeć niego a EVO szczególnie w białym wyglądało Super. Dzisiaj Sedan STI vs EVO wygrywa Sedan STI. Najśmieszniejsze jest to, że teraz Mitsubishi zatrudniło idiotów i nowe Evo ma być elektryczne.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 Mi się podoba i na 19" felgach wygląda jak wreszcie fajnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giechu Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 Czy dobrze widzę, że otwieranie baku i bagażnika jest realizowane tymi samymi wajhami co w GT? No co? Powrót do korzeni od czegoś trzeba zacząć Link to comment Share on other sites More sharing options...
slesz Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 mnie się podoba 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
guma Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 mnie się podoba wg mnie kozak 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ygrek Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 NIE i jeszcze raz NIE :!: Tak jak S203 i S204 kupuje w ciemno tak tego już nie. Aha - a gdzie są te zajebiste siedzenia coooooo ? No gdzie ? Znowu zaoszczędzili 1k EUR jeb$%^& księgowi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcbeth Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 He. Lusterka ma jak u mnie :shock: . Coś składaka chyba zrobili :wink: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trolololo Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 NIE i jeszcze raz NIE :!: Tak jak S203 i S204 kupuje w ciemno tak tego już nie. Aha - a gdzie są te zajebiste siedzenia coooooo ? No gdzie ? Znowu zaoszczędzili 1k EUR jeb$%^& księgowi Przetrzeźwiałem, S206 jest ładny ale ... S201; S202; S203; S204 sa piekniejsze ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ESP Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 EJ20? Czyżby powrót na dłużej 2.0T? Do tego twinscroll - mniam ps. wygląda prawie tak samo kozacko jak S204. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukass Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 Wszystkie imprezy STi JDM mają i miały 2.0T Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 I 400Nm, hehe . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukass Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 I 400Nm, hehe . Seryjne EVO ma go znacznie mniej bo 366, a wersja 350km niewiele więcej bo 450. Poza tym nie tylko cyferki sie liczą, a przebieg momentu Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 Poza tym nie tylko cyferki sie liczą, a przebieg momentu Dzięki za info! -- 25 lis 2011, o 13:34 -- PS. a wersja 350km niewiele więcej bo 450. Nie ma takiej wersji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukass Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 Nie ma takiej wersji. A właśnie że jest :arrow: http://www.mitsubishi.pl/dane-techniczn ... volution-X Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jachu93 Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 I 400Nm, hehe . Seryjne EVO ma go znacznie mniej bo 366, a wersja 350km niewiele więcej bo 450. Poza tym nie tylko cyferki sie liczą, a przebieg momentu 34 to jest znaczniej mniej, a 50 niewiele więcej Ciekawe, ale jak wiadomo - punkt widzenia zależy od punktu siedzenia Mi się te S206 bardzo podoba! Poprzednie były ładniejsze, ale ten też niczego sobie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartZ Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 Mnie tam się podoba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts