suberet Posted July 20 Nie wiem jak to opisać, ale ciary są. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Infra Posted July 21 W dniu 20.07.2019 o 00:11, Mnobody napisał: Ghost Dog: The Way of the Samurai ależ to jest dobry film, Whitaker rozwalił system z Jarmushem 1 Share this post Link to post Share on other sites
KEJ Posted July 22 Nowy KornikI zajawka noweg Slipknot 4 Share this post Link to post Share on other sites
iammyping Posted July 27 Idealne na nocna wycieczke po miescie;) 3 Share this post Link to post Share on other sites
suberet Posted July 28 (edited) @iammyping, super kawałek. Przypomina mi to Myslovitz. Tak, właśnie Myslovitz, grali (ponad 10 min, czasem ponad 15) coś bardzo w tym klimacie, ale tylko na koncertach. Jeśli zdarzało mi się chodzić (miałem wejściówki od Rojka ) na ich koncerty, to głównie dla takich kawałków. Edited July 28 by suberet Share this post Link to post Share on other sites
suberet Posted July 29 8 godzin temu, Infra napisał: InQontrol! Bywają obiecujące fragmenty, jednak przechodzą potem w prymitywną rąbankę. Wybitnie dla fanów gatunku. Share this post Link to post Share on other sites
suberet Posted July 29 (edited) ....a zakończenie unosi i odlatuje się z nim, i chciało by się tak lecieć i lecieć bez końca... ok, wylądowałem... Edited July 29 by suberet 1 Share this post Link to post Share on other sites
KEJ Posted July 30 Jest news !!!http://www.blabbermouth.net/news/tool-to-release-fear-inoculum-album-next-month/ 4 2 Share this post Link to post Share on other sites
Infra Posted July 30 Armin rozwalił system na tegorocznym Tomorrowlandzie <3 <3 1 Share this post Link to post Share on other sites
franek-b Posted July 31 Coś z innej bajki, czyli frankojęzycznej strony Europy. Jeden z bardziej znanych belgijskich artystów czyli Stromae, to już 5 lat mija, jak kręcono ten teledysk na stacji Louise w Brukseli (jakieś 10 minut spacerem od mojego biura). To co się dzieje na filmie nie było reżyserowane, faktycznie Stromae wyszedł i udawał mocno wczorajszego i było to filmowane z ukrycia. Został nawet nagrany przez przypadkowego przechodnia, który go rozpoznał i wrzucił film do sieci, który rozszedł się jako viral 'pijany Stromae', co pomogło niewątpliwie w promocji piosenki - jednak to nie była to planowana akcja. Share this post Link to post Share on other sites
malprz Posted August 8 (edited) Edited August 8 by malprz 2 Share this post Link to post Share on other sites
iammyping Posted August 9 (edited) W dniu 28.07.2019 o 20:00, suberet napisał: @iammyping, super kawałek. Przypomina mi to Myslovitz. Tak, właśnie Myslovitz, grali (ponad 10 min, czasem ponad 15) coś bardzo w tym klimacie, ale tylko na koncertach. Jeśli zdarzało mi się chodzić (miałem wejściówki od Rojka ) na ich koncerty, to głównie dla takich kawałków. Nie znam az tak dobrze tworczosci pana Rojka zeby powiedziec jednoznacznie tak lub nie;) Wydaje mi sie ze Tool to ciut ciezsze brzmienie...Ale zapoznam sie z Myslovitz dokladniej;) Edited August 9 by iammyping Share this post Link to post Share on other sites
suberet Posted August 9 2 godziny temu, iammyping napisał: Nie znam az tak dobrze tworczosci pana Rojka zeby powiedziec jednoznacznie tak lub nie;) Wydaje mi sie ze Tool to ciut ciezsze brzmienie...Ale zapoznam sie z Myslovitz dokladniej;) Tego, o czym piszę nie znajdziesz na płytach Myslovitz. Naprawdę odlotowe i ciężkie kawałki grali tylko na koncertach, bo na to mieli zgodę m.inn. Radiohead. Szkoda, bo wg. mnie robili to lepiej od oryginału. Share this post Link to post Share on other sites