B-52 Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Nie mógłbyś mnie adoptować, czy coś? ;) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juan Rapru Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Cukinia a'la szparagi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owad Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 A co to za cukinia? U mnie w ogrodku rosna jak pół ręki. To chyba ogórki ;-) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juan Rapru Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Cukinia, ale młoda. Obcinana jak ma 15-20 cm. Gotowana 3-5 minut we wrzątku. Odpis z opakowania z nasionami: Dynia zwyczajna Black Beauty Cukinia Cucurbita Pepo var. Giromontina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luku Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Dzisiaj makaron z sosem kurkowym i kurakiem Cytując - "wygląda jak gówno, smakuje jeszcze lepiej!" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga Opublikowano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Smaku i zapachu nie przekażesz przez internet Co innego wygląd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwaro Opublikowano 17 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 Eksperyment sałatkowy: pieczona dynia hokkaido, szpinak blanszowany z czosnkiem, zeszkolna czerwona cebula i granat. Wyszło petarda. No i dawno nie robiłem klasycznego risotto z szafranem, białym winem, krewetkami i parmezanem 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eddie_gt4 Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 W ten weekend do garnka włożyliśmy... 4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekk Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Dziwny ten kurczak. Jaki to gatunek? Czarnobylski? Chociaż smakował jak kurczak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotruś Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 (edytowane) 43 minuty temu, eddie_gt4 napisał: W ten weekend do garnka włożyliśmy... Pychotka! Uwielbiam, chociaż sam nie potrafiłbym przyrządzić. Tak podają w White Merlin w Sopocie. @eddie_gt4ale mi narobiłeś smaka Edytowane 2 Listopada 2020 przez piotruś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwaro Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Ośmiornica pycha, zjadłbym U nas dziś był ryż jaśminowy zapiekany z szafranem i pastą z suszonych pomidorów i jogurtem, do tego pieczone kotleciki wołowo-wieprzowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
llkuba Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Dzisiaj na obiad Spaghetti po mojemu czyli: - 1 kg łopatki oczywiście mielonej przez szefa kuchni ewentualnie u rzeźnika na naszych oczach, - 1 marchewka, - 1 duża cebula, - 1 średni pomidor, - przecier własnej roboty (lub kupny), - suszone pomidory, - łyżka oliwy (wiadomo od kogo). - jedna garść makaronu (tak do smaku gotujemy w wodzie), Przyprawy: Pieprz, sól, majeranek, suszona papryka, magii. Smażymy marchewkę, cebulkę, mięso ... doprawiamy i wrzucamy pomidora: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga Opublikowano 30 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Stejki z polędwicy z wiejskiej krówki, puree ziemniaczane z ziołami i kapusta kiszona. Mniam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwaro Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 7 minut temu, Aga napisał: Stejki z polędwicy z wiejskiej krówki, puree ziemniaczane z ziołami i kapusta kiszona. Mniam Bez foty się nie liczy P. S. U nas był de Vollaile z pure z zielonego groszku i pieczonymi frytkami z batata. Popłynął masłem jak się patrzy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga Opublikowano 30 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 3 minuty temu, skwaro napisał: Bez foty się nie liczy Czasami lepiej żeby fot nie było, jak patrzę na niektóre Another time 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
llkuba Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Kubusiowy obiadek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Dziwna sałata, takiej jeszcze nie widziałam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
llkuba Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Gdzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwaro Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Żona bułki upiekła, to stwierdziłem że nie będziemy ich jeść na sucho 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Dziedzic Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Rosołek w lesie. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gourmet Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Godzinę temu, skwaro napisał: Żona bułki upiekła, to stwierdziłem że nie będziemy ich jeść na sucho Ja już bułek nie piekę, dłużej je robię niż zjadają. Chleb przynajmniej dzień poleży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOR CVT Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 u nas klasyczna ciepla kolacja czyli fadraszi: pelna nazwa po angielsku to fuckin' dramatic shit tapatalked verstuurd vanaf mijn iphone 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
llkuba Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 29 minut temu, gourmet napisał: Ja już bułek nie piekę, dłużej je robię niż zjadają. Chleb przynajmniej dzień poleży. Uwielbiam bułeczki mojej Kobiet , są bardzo pyszyne. Dzisiaj wyjątkowo moja Kobieta miała inny obiad, pyzy własnej roboty plus roladki ze schabu i przetwory własnej produkcji: Jestem bardzo wdzięczny, że mi zrobiła frytki własnej roboty i kotleciki z piersi kurczaka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dirkdiggler Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Taki patent Boczniaki, grzybki shimei(sa w lidlu), czarne oliwki, czosnek, kapary i pietruszka. Troszke chili. Wszystko podsmażone na maśle, do tego kilka pomidorkow koktajlowych na chwilkę na patelnie, można podać z kromką chlebka. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 W dniu 18.04.2021 o 23:16, dirkdiggler napisał: Taki patent Boczniaki, grzybki shimei(sa w lidlu), czarne oliwki, czosnek, kapary i pietruszka. Troszke chili. Wszystko podsmażone na maśle, do tego kilka pomidorkow koktajlowych na chwilkę na patelnie, można podać z kromką chlebka. O. Tego szukałam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się