mati Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Ponieważ poważnie rożważam opcję oklejenia Evokiller'a grafiką "camo". Szukam dobrej jakości zdjęć Imprezy która Rob Dyrdek jechał w Gumballu. To jest ta niebieska na pomarańczowych felgach z tego zdjęcia: Jeśli ktoś ma więcej jej zdjęć to byłbym wdzięczny, google jakoś nie pomaga :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddie_gt4 Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Ponieważ poważnie rożważam opcję oklejenia Evokiller'a grafiką "camo". Szukam dobrej jakości zdjęć Imprezy która Rob Dyrdek jechał w Gumballu. To jest ta niebieska na pomarańczowych felgach z tego zdjęcia: Obrazek Jeśli ktoś ma więcej jej zdjęć to byłbym wdzięczny, google jakoś nie pomaga :wink: OT: rozumiem, ze te naklejki beda dopasowane do nowych felg? :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 http://www.gumballsti.com/car.html http://www.vtcar.com/gallery/gumball/specs.htm Tu masz większe: http://www.gumballsti.com/targablog.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati Posted March 31, 2008 Author Share Posted March 31, 2008 hogi, o to mi chodziło, dzięki. :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Trochę jeszcze znalazłem: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati Posted March 31, 2008 Author Share Posted March 31, 2008 Strasznie mi się podoba ta grafika. Tylko zastanawiam się czy jest sens żeby mój samochód jeszcze bardziej rzucał się w oczy :?: :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
CZARNY Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 kolor felg też zmieniasz ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
filester Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Ja znalazłem takie: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati Posted March 31, 2008 Author Share Posted March 31, 2008 kolor felg też zmieniasz ???? Pomarańczowe Roty Attack są już w drodze :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
CZARNY Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 tak też myślałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr1zly Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 swego czasu to auto bylo na ebayu i bardzo duzo fotek bylo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gracowy Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 malowanie tego biało-złotego jest grube... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Gracowy, to Ty pomaluj na biało-złoto a Mati na granatowo-pomarańczowo i będą polskie siostry classic DC :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
radekk Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Ja z chęcią przyjąłbym takie naklejki DC Link to comment Share on other sites More sharing options...
+RAFAŁ+ Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Mati, maluj na szaro-różowy. Pod znaczek Ci kolor będzie pasował Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike-l Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 ale zamiast naklejek DC Shoes przyklej sobie RELAX albo SOFIX bedzie bardziej narodowo wyglądał Link to comment Share on other sites More sharing options...
huzar105 Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Strasznie mi się podoba ta grafika. Tylko zastanawiam się czy jest sens żeby mój samochód jeszcze bardziej rzucał się w oczy :?: :roll: Pytanie jak Gt-k będzie tak wyglądał :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 malowanie tego biało-złotego jest grube... Mi się najbardziej podoba 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati Posted April 1, 2008 Author Share Posted April 1, 2008 Pytanie jak Gt-k będzie tak wyglądał :roll: Dla jasności, ja nie myślę o naklejaniu żadnych naklejek DC, myślę tyklo o niebieskim camo, coś jak ten: Link to comment Share on other sites More sharing options...
so_what Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 mati, odchudzałeś evokillera, żeby go teraz dociążyć oklejeniem :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kashmere Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 mati, odchudzałeś evokillera, żeby go teraz dociążyć oklejeniem :shock: wyrzuci sie coś co zrównoważy oklejenie :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
adaś Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 mati, odchudzałeś evokillera, żeby go teraz dociążyć oklejeniem :shock: wyrzuci sie coś co zrównoważy oklejenie :wink: już chyba tylko fotel pasażera można :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 już chyba tylko fotel pasażera można Już dawno go nie ma. Został tylko ten kierowcy . coś jak Mówi się: "cuś w podobie", a nie "coś jak". Gdzieś Ty się wychowywał...? :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartekT Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Ja protestuję! Oklej Przemqa Plakietkę, ale nie Evokillera! :sad: Chyba że... pokażesz rendering jak mógłby wyglądać Evokiller po takiej kuracji. :wink: A tak poważnie, to ile trwa taka moda i jak długo jeszcze potrwa? Twój klasyk jest tak klasycznie klasyczny, że brak słów. Ja wysyłam zdjęcie Twojego auta każdemu znajomemu, który pyta: "Subaru? To są takie oczojeb..e niebieskie na złotych felgach?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gazik Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 mati, ja bym nie ruszał Evokillera. Mnie te "plamiaki" zupełnie nie podchodzą :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.