Miłosz Rzeźnik Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Nasza nowa trasa terenowa od Kaszub po Bory Tucholskie z powodzeniem jest "objeżdżana" przez grupy terenówek od kilku miesięcy. Po wykluczeniu kilku najtrudniejszych odcinków trasa świetnie nadaje się na jednodniowy wypad w teren dla Subaru. Dlatego za zgodą @Dyrekcja zapraszamy Was w tym wątku na "od Kaszub po Bory Tucholskie" dla Subaru. Kiedy? Niedziela 14 lutego Start 9:30, zakończenie 16-17 Gdzie? rozpoczęcie w Kolbudach pod Trójmiastem, zakończenie koło Tucholi (lub bardziej na północ, jeśli będą trudne warunki). Co robimy? Przygotowujemy trasę turystyczną, w zasięgu dla Foresterów i "sprawnych" kierowców XV. Widokowe szutry, nieco dróg polnych, trochę kolein, dla chętnych lekkie próby terenowe. Mamy zimo-wiosnę więc warunki mogą być skrajnie różne (od błota po uszy po zaspy śnieżne). Postaramy się, aby nie było "krzaczorów" ale nie gwarantujemy, że żadna gałązka nie skazi Waszego lakieru - zwłaszcza, gdy mściwa śliska nawierzchnia zrzuci Was z obranego toru jazdy W trakcie jazdy sporo ciekawostek krajoznawczych, legend i historyjek przekazywanych przez przewodnika (dlatego obowiązkowo trzeba mieć CB-radio). W międzyczasie kilka postojów na rozprostowanie kości, jeśli będzie fajna pogoda to jeden dłuższy postój na "uzupełnienie kalorii". Jak to zrobimy? Jedziemy w konwoju za przewodnikiem po przygotowanej trasie Maksymalna ilość aut - 10+1 Wymagania - sprawne Subaru , przygotowany zaczep ratunkowy (wystarczy fabryczny) i CB radio. I oczywiście maseczki. Za ile? Wpisowe wynosi 250 zł od samochodu niezależnie od ilości osób. Jak się zapisać? Można wpisywać się tutaj, ale ponieważ obowiązuje RODO, a musimy mieć z Wami kontakt NALEŻY WYPEŁNIĆ FORMULARZ: https://forms.gle/rZcTRGFFpv8GnVaM7 Co dalej? W odpowiedzi otrzymacie mail z różnymi ważnymi informacjami. Jeśli NIE otrzymacie maila w przeciągu godziny od wypełnienia formularza - sprawdźcie proszę SPAM albo wołajcie o pomoc przez pocztę forumową. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Zimówki wystarczą? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkadio Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 arkadio 2 osoby 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz Rzeźnik Posted January 31, 2021 Author Share Posted January 31, 2021 29 minut temu, Aga napisał: Zimówki wystarczą? Pewnie. Znaczy - nie wiem czy wystarczą, ale mamy zimę. Jedzie się na tym, co się ma. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz Rzeźnik Posted January 31, 2021 Author Share Posted January 31, 2021 8 minut temu, arkadio napisał: arkadio 2 osoby Wypełnij formularza Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkadio Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 26 minut temu, Miłosz Rzeźnik napisał: Wypełnij formularza Wypełniałem. Nie masz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LIKIOR Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Likior 2 osoby i wpłata poszła. Do zobaczenia!Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0 MAR Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 2 osoby 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
inanitas Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Czy prowadzi Bocian?Wysłane z mojej komórki przez Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LIKIOR Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Bez Bociana nie jedziemy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkadio Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 (edited) W mailu masz info (edyta: sorki @inanitas myślałem, że się już zapisałeś ) Tak @Bocian4x4 Edited January 31, 2021 by arkadio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz Rzeźnik Posted January 31, 2021 Author Share Posted January 31, 2021 5 godzin temu, arkadio napisał: Wypełniałem. Nie masz? Masz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nohol Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 nohol 1 osoba. Formularz wysłany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajax Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Trasa taka sama co poprzednia jednodniówka na Kaszubach czy coś nowego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz Rzeźnik Posted February 1, 2021 Author Share Posted February 1, 2021 Teraz, ajax napisał: Trasa taka sama co poprzednia jednodniówka na Kaszubach czy coś nowego? Nowe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkadio Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 2 minuty temu, ajax napisał: Trasa taka sama co poprzednia jednodniówka na Kaszubach czy coś nowego? Chyba coś nowego w kierunku Kościerzyny... @Miłosz Rzeźnik, @Bocian4x4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nohol Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 44 minuty temu, nohol napisał: nohol 1 osoba. Formularz wysłany. @Miłosz Rzeźnik - nie dostałem maila ze szczegółami, proszę o sprawdzenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bocian4x4 Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 34 minuty temu, arkadio napisał: Chyba coś nowego w kierunku Kościerzyny... @Miłosz Rzeźnik, @Bocian4x4? To inna trasa niż Kaszubskie Legendy. Nowa biegnie od okolic Gdańska po okolice Tucholi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz Rzeźnik Posted February 1, 2021 Author Share Posted February 1, 2021 Czy tylko Nohol nie dostał maila czy nikt? Dostał ktoś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
inanitas Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Czy tylko Nohol nie dostał maila czy nikt? Dostał ktoś?Dostałem prawie od razu. Wysłane z mojej komórki przez Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkadio Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 7 godzin temu, Miłosz Rzeźnik napisał: Czy tylko Nohol nie dostał maila czy nikt? Dostał ktoś? Dostałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
KPR Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 To wyjazd rodzinny czy bardzej turystyczny 2+1, tzn kierowca i pilot + auto:)?? Można zabrać dzieciarnię? Link to comment Share on other sites More sharing options...
inanitas Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 Generalnie tak. Zwłaszcza niebrzęczącą za Makiem co 2 km. :-)Wysłane z mojej komórki przez Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz Rzeźnik Posted February 2, 2021 Author Share Posted February 2, 2021 42 minuty temu, KPR napisał: To wyjazd rodzinny czy bardzej turystyczny 2+1, tzn kierowca i pilot + auto:)?? Można zabrać dzieciarnię? Nie rozumiem rozróżnienia. Można zabrać dzieci. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KPR Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 Godzinę temu, Miłosz Rzeźnik napisał: Nie rozumiem rozróżnienia. Można zabrać dzieci. pytałem w rozumieniu czy jakieś ewentualnie drobne atrakcje pod dzieci są przewidziane? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts