Jump to content

Wrazena z jazdy po zamontowaniu Anti Lift Kit Whiteline

komancz

Recommended Posts

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply
Posted

Joda? Siekieś nowe ;)

Ja pierwszy raz takie wiercenie jeszcze na ulicy Zbąszyńskiej widizałem chyba 4 lata temu, czy trzy...już mi się myli.

Posted

No nie sądzisz chyba, że Mistrz będzie sam wykonywał takie błahe czynności. Zleci to swojemu czarnuchowi mistrzowi Jodzie (vel Kiszsce-ale Joda brzmi bardziej poważnie) :mrgreen:

Posted

komancz, mysle ze smialo mozesz zostac testerem produktow,

ktore oferuje marcin@ w swoim sklepie www.nie-ASO.pl. :mrgreen: :cool:

prosimy na chwile obecna o testy z lacznikami audi/vw.

rowniez slyszalem, ze bardzo trwale, latwo dostepne i cena ok.

Posted
No nie sądzisz chyba, że Mistrz będzie sam wykonywał takie błahe czynności. Zleci to swojemu czarnuchowi mistrzowi Jodzie (vel Kiszsce-ale Joda brzmi bardziej poważnie) :mrgreen:

LOL

Jak trzeba coś zniszczyć, pociąć, rozwiercić, podpalić to mistrz jest bardzo chętny :)

Posted
Krzysiek Wawa

A ktoś już założył te HTS? Bo cena jest nad wyraz ciekawa.

A co do Kayaby to daję sobie spokój.

No ja czytałem różne grupy dyskusyjne i o ile znalazłem informacje na temat Tokico Illumina, to na temat HTS nie znalazłem. Napewno zawias jest bardzo porównywalny do Kayab. Zresztą w stanach jeżdzą na KYB, Tokico głównie. Potem zostaje już Tein, D2 i reszta.

Posted

a ja mam cene promocyjna na D2 ;) odszukajcie ogloszenie to zobaczycie :mrgreen:

Kwiatek pytalem sie o tt i nic mi nie odpowiadasz - jestem niepocieszony :(

Posted

Po kolei :)

Ori z Vw/Audi/Skoda(przod) od 96-2001r pasuja na tyl Legacy, Impreza i trzeba, tak jak napisal Kuba, rozwiercac(powiekszac) minimalnie otwor na srube.Cena takiego lacznika od 30-50zl za sztuke wiec smiech na sali :) Natomiast jak ktos juz chce lacznik na wieki to mozna zalozyc Powerflexa (taki jak wkleil Trudzit) nr PFF 69-200 dostepne np w JC za ok 200zl sztuka - znizka w zaleznosci kto kupuje ;) Laczniki powerflex przod maja nr PFF 69-107 i kosztuja ok 120zl za sztuke i j/w.

Co do urywania to rzeczywiscie sie zdarza i nawet widzialem kilka takich urwanych lacznikow :) u mnie narazie sie nie urwaly...

Posted

A powiedzcie cz w JC mozna kupic sam ten metalowy korpus. Kupilem same tuleje i trza by teraz zapodac ten mocniejszy korpusik (oczywiscie mowa o powerflexsie) bo nie usmiecha mi sie wyplacac kolejne 400 zl.

Posted

Marcin, Intakwrx.

Panowie może niezbyt szczęśliwie się wyraziłem-daję sobie spokój bo takie mam w tej chwili i chcę spróbować czegoś innego, bardziej sztywnego. Myślę o Bilstainie.

A tak bajdełej. Marcin dzięki za aluski i stabilizatory.Wszystko jest ok, tylko szkoda, że nie wspomniałeś o tym, że łączniki tak szybko lęcą.

Posted

Łączniki stabilizatorów w Subaru są na polskich drogach trwałym łącznikiem użytkownika ze sklepem ;)

• 1 month later...
Posted
komancz - jakies newsy w temacie :?: :D

laczniki nadal mam seryjne... :D

chyba ze chodzi o cos innego? Bo cos zmeczony jestem ;)

Posted

o ogolne wrazenia w temacie chodzi :D

i laczniki wlasnie. moze wyszperales jakies nowe rozwiazanie z lacznikami :mrgreen:.

• 9 months later...
Posted

Założyłem Anti - lift kit w raz ze zmianą geometrii, resztę zawieszenia w WRXsie 2002 mam seryjną. Muszę przyznać że jestem pod wrażeniem. W ogromnym stopniu plucie przodem zostało zredukowane. Auto nie ustawia się już tak szybko bokiem po dociążeniu przodu i zrobieniu kołyski. Jedzie tam gdzie chcesz, a jak traci przyczepność to oczywiście zostanie wyniesione na zewnętrzną, ale już nie jest to po prostej tylko po łuku. Musze się na nowo nauczyć jeździć bo teraz to inne auto :)

Jedyny minus pierońsko twardo z przodu, każde łączenie asfaltu czuć na kierownicy. No ale jak sport to nie lux :)

Posted
Intakwrx, AFAIK to masz wersję comfort tego zestawu ;-)

Nie narzekam tylko opisuje odczucia, na ale jak ma sie wszystko na twardo jak np. w nie-ASO, to mogą łękotki w łokciach powysiadać :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

• 2 weeks later...
Posted

Po głębszych testach Anti Lift BARDZO POLECAM ! Dał rade na Torze Poznań co widać po wyniku i testy na luźnych nawierzchniach potwierdziły odczucia i przypuszczenia. ZERO PLUCIA PRZODEM ! jest po porostu bosko, zakochałem sie w prowadzeniu Subaraka od nowa :)

Posted

O - dobra wiadomość. Za niecałe dwa tygodnie zamierzam wyposażyć swój wóz w zestaw whiteline (stabilizatory, łączniki, ALK) :cool:.

Tylko to mie sie troche nie podobuje:

Łączniki stabilizatorów w Subaru są na polskich drogach trwałym łącznikiem użytkownika ze sklepem

:roll:

Posted

Jak założysz mocniejsze łączniki niż seria to spokojna głowa, nic się nie powinno dziać. Whiteline dadzą radę.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...