saint Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Przemeq, to było odnośnie seryjnych, te Whiteline podobno niezniszczalne Potwierdzam :wink: Nie do zabicia.
Przemeq Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Przemeq, to było odnośnie seryjnych, te Whiteline podobno niezniszczalne O, to super! :cool: Nie doczytałem . Potwierdzam :wink: Nie do zabicia. He he - to mi się podoba 8).
Intakwrx Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Przemeq, to było odnośnie seryjnych, te Whiteline podobno niezniszczalne Zgadza się, dopóki piasku nie dostaną i się nie przetrą
Przemeq Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 A jak się przetrą, to jak to się objawia? :roll: (oprócz tego, że wyglądają, jakby były przetarte i tak się zachowują )
Intakwrx Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 A jak się przetrą, to jak to się objawia? :roll: (oprócz tego, że wyglądają, jakby były przetarte i tak się zachowują ) Tak masz na nierównościach Bummm, a tak BUMMM Wiem Przemequ że dla ciebie koszty sie nie liczą ale sugerował bym pierw założyć Anti Lift i zmienić geometrie. Myślę że na jakiś czas Ci wystarczy, a Subarka będzie śmigał jak z innej bajki. Twarde stabilizatory w przypadku STI są jak dla mnie bardzo dyskusyjne, no chyba że na Torze Poznań chcesz mnie pobić
Przemeq Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Wiem Przemequ że dla ciebie koszty sie nie liczą ale sugerował bym pierw założyć Anti Lift i zmienić geometrie Za późno - kupiłem już wszystko i jestem umówiony na montaż 8). Wiem Przemequ że dla ciebie koszty sie nie liczą Nie przesadzajmy .
Jabar Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Założyłem Anti - lift kit w raz ze zmianą geometrii, jak ustawiles?
Intakwrx Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Założyłem Anti - lift kit w raz ze zmianą geometrii, jak ustawiles? Chojny wie bo mu dałem wydruki Zapodaj mu na PW
Intakwrx Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Zapodaj mu na PW Mi też, mi też 8). Tylko ostrzegano mnie że geometrie ustawia się pod dane felgi ! Ja zażyczyłem sobie pod kontem jazdy po torze
Azrael Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Tylko ostrzegano mnie że geometrie ustawia się pod dane felgi ! ???
Intakwrx Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Tylko ostrzegano mnie że geometrie ustawia się pod dane felgi ! ??? No podobnie zareagowałem.... Na złotych felgach, koło wystaje 2 mm poza obrys błotnika. wiec od serii jest kosmos różnicy.
Abt Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 no i co, ze wystaje :?: zmienia to zbieznosc lub pochylenie :?: :roll: :wink:
Jabar Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 no i co, ze wystaje :?: zmienia to zbieznosc lub pochylenie :?: :roll: moze chodzi o to ze Zlote ?
Abt Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 jest to jakas opcja jedyne co mi przychodzi do glowy, to dosc skrajna sytuacja. felgi maja tak rozne et, ze jak na bardziej odsadzonych ustawiasz duze pochylenie (zeby latwiej mijalo sie z blotnikiem), to po zalozeniu seryjnych wadzi o amortyzator. po chwili zastanowienia sklaniam sie jednak bardziej do opcji z kolorami :razz:
Loucyphre Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Hehe ja też zamówiłem ALK i śruby do pochylania tylnej osi...nowomoda jakaś czy co ? ;-)
Loucyphre Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 a ja bede upierdliwy... i nie zamowie :razz: Powiedziała Świnka w butach do stepowania, zamierzając poślizgać się na terakocie ...
Abt Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 dobre :smile: , ale nie ma podejscia do wersji pierwotnej, ktora padla na szkoleniu u AL'a
Przemeq Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 ja też zamówiłem ALK Czerpiesz po prostu dobre wzory .
Loucyphre Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 ja też zamówiłem ALK Czerpiesz po prostu dobre wzory . Chyba Ci oczy nie daj Boże Cipą zarosły.....podjąłem tą decyzję zanim ten wątek sie narodził w głowie autora :cool:
komancz Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 ja też zamówiłem ALK Czerpiesz po prostu dobre wzory . Chyba Ci oczy nie daj Boże Cipą zarosły.....podjąłem tą decyzję zanim ten wątek sie narodził w głowie autora :cool: LOL
Przemeq Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Chyba Ci oczy nie daj Boże (...) Ostrzeżenie przed ostrzeżeniem: słownictwo + jego zastosowanie w "Technicznym".
Loucyphre Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Chyba Ci oczy nie daj Boże (...) Ostrzeżenie przed ostrzeżeniem: słownictwo + jego zastosowanie w "Technicznym". Oj no nie dąsaj się ;-)
Przemeq Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Na Ciebie nie mógłbym . Ale wiesz: nie chcę teraz, by ludziska mówili, że jak "Lucek wypił z Przemqiem na Plejadach, to Lucek jest święta krowa, może off-topiczyć i bluzgać". Bo nie może . Tj. może, ale będzie dostawał paski .
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.