Zolwios Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 Witam znalazłem budę z klatką od 22b i chciałbym się dowiedzieć czy pasował by do niej układ napedowy i kierowniczy z 5 drzwiowego sedana, a jeżeli nie to co sie rozni ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMI Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 Graty z sedana beda pasowac bez problemu. Ale jesli to ta buda z klatka, co to niedawno sie przewijala na forum, to tania, to ona nie jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucza Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Witam znalazłem budę z klatką od 22b Szczęściarz,qrfa ,pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasiek202 Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Jeśli chodzi o bude na allegro to nie jestem do końca przekonany że podpasują Ci tamte graty bo tam był gruby mod patrząc po ścianie grodziowej, nie wiem czy silnik nie był cofnięty do tyłu... ale mogę się mylić Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLIWA Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Cofnięty na pewno nie był - przecież na 4 buty latał w Rallycrosie. Układ chłodzenia przeniesiony na tył, inne mocowania tylnego zawieszenia (jak w N14) no i graty z sedana średnio by wyglądały z tymi poszerzeniami (koła schowane w nadkolach a dystanse to zuo ). Tak jak AMI, wspomniał tanie to to nie jest ale właściciel przesympatyczny, można by go słuchać godzinami, człowiek z ogromnym doświadczeniem (pochodzę z okolic Wrocka i już wiele o nim słyszałem) i doskonale zdaje sobie sprawę z tego co ma. Jakbym miał kasę na tą budę to sekundy bym się nie zastanawiał. Za bazę służyła co ciekawe P1, a poszerzenia to wszystko laminaty. Eh! Fajna baza pod lekkiego potforka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucza Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Dajcie linka :wink: ,to w końcu ta buda to oryginał czy laminaty?pozdro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beben Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 nie wiem czy silnik nie był cofnięty do tyłu... ale mogę się mylić możesz się mylić bo ... mógł być cofnięty do przodu :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLIWA Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Pisałem o tej budzie: http://otomoto.pl/subaru-impreza-subaru ... 08953.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeOrGe Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 To nie 22b, buda jest z 1995 roku a 22b było produkowane w 1998 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLIWA Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Nie wiem czy o tej myślał Zolwios ale tylko taką znalazłem a 22B w nagłówku ogłoszenia pewnie służyło celom marketingowym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PKocial Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 wymaga sporo pracy , ktoś ją sprawdzał czy prosta? jakie koszta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chojny Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 jakie koszta? Ktoś dzwonił. Zdaje się że 25tys. PLN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Premo Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Ten body kit coś mi HT autos przypomina :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aras Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 Z tymi wszystkimi dziurami i zaslepionymi miejscami po lampach, to rzeczywiście tylko do rallycrossu. Kamień z serca, że to jednak nie zbeszczeszcone 22B tylko fajna, ale jednak wydumka na bazie TypeR Link to comment Share on other sites More sharing options...
X69 Posted September 14, 2012 Share Posted September 14, 2012 Jak na moje oko to silnik był cofnięty do tyłu. Właściciel najlepiej będzie wiedział co i jal... Będzie zabawa z założeniem bebechów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts