Jump to content

[KRAKOW - Swiatniki gorne] Grill u Buffiego 11.09.2005 i 17.

Buffy22

Recommended Posts

Posted

Mam przyjemność zaproponować Forumowego Grilla. Który odbędzie sie lub tez nie w tą niedziele o godzinie 16:00 (start) w Świątnikach Górnych pod Krakowem w strone Myślenic.. Chętnych prosze kontakt. na numer telefony 506747982...

Serdecznie zapraszam!

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply
Posted

.... ja wstępnie się piszę na grilla (Kajtek mogę z Tobą jechać :?: :mrgreen: )..... tylko jeszcze zobaczymy jak z czasem będzie .......

pozdr. matt

Posted

Chmmm, trzeba koniecnzie telefonicznie potwierdzać? Ja też bym się wstepnie pisał - jakiś wkład trzeba przywieźć?

Posted

Nic nie trzeba potwierdzać .. Wystarczy przyjechać... Heh.. Widzimy sie o 16 na miejscu chyba że ktoś nie wie jak dojechać to prosze dzwonić.. A i pomyślcie o tych maluczkich bez samochodów..

Pozdrawiam!!!!!!!!

Posted

No to może zaglądne jak będą jakieś fajne fury :D

Posted
No to może zaglądne jak będą jakieś fajne fury

Fajne fury fajnymi furami, ale tam fajni kierowcy przyjeżdżają :-D

Posted
Ktoś jest chętny by zabrać go z Krakowa do Buffyego?

ja jestem chętny :wink: Jestem na Kurwanowie, wiec jak coś było by Ci po drodze?

i jeszcze pytanko: trzeba cos swojego kombinować do jedzenia czy będzie na miejscu jakaś kiełbaska do kupienia?

Posted

Jeżeli ktoś jeszcze potrzebuje się zabrać to służę uprzejmie... :mrgreen::mrgreen:

[EDIT]

Czy mam rozumieć, że obowiązują koszulki forumowe...??

:wink:

Posted

Lipa :-( Ja nie dam rady... nastepnym razem... bawcie sie dobrze :twisted:

Posted
No michal nie wiem... Powinieneś... :wink:

A jeśli chcesz zobaczyć jakie spotkanko i z kim Cię ominęło to zapraszam...

http://www.zlotplejad.privat.pl/spoty.html

aflinta jeżeli możesz to prześlij mi zdjęcia z Twojego aparatu... :mrgreen: Dzięki... :lol:

Do teraz nie mogę się otrząsnąć. Może nastepnym razem?? :(

Zresztą do soboty już niedaleko :D

Posted

No dobra imprezka... Chcemy wiecej takich - tylko moze nastepnym razem w Sobote lub poprostu w tygodniu wieczorem?

Posted
No dobra imprezka... Chcemy wiecej takich - tylko moze nastepnym razem w Sobote lub poprostu w tygodniu wieczorem?[/quOsobiście jestem za.
Posted

no dobra..to kto zgłasza się na ochotnika na uduszenie?? :evil:

dlaczego tak późno info na forum?? gdyby nie Abt który zeznał w ostatniej chwili to bym sie dowiedziała po fakcie....za kare proszę o zorganizowanie kolejnego grilla :mrgreen:

p.s. chyba że to są "męskie" grille..no a tak to wygląda na dokumentacji fotograficznej :wink:

Posted
proszę o zorganizowanie kolejnego grilla

w sobote ponoć następny :wink:

chyba że to są "męskie" grille..no a tak to wygląda na dokumentacji fotograficznej

Magda też chce jechać w sobote więc nie będziesz osamotniona :wink:

pzdr

Posted
proszę o zorganizowanie kolejnego grilla

w sobote ponoć następny :wink:

jeśli mowa o nadchodzącej sobocie...to że tak powiem du...lipa :evil: będe integrować sie ze stołecznymi reprezentantami forum na rajdzie warszawskim :mrgreen:

Posted

Skoro termin zapowiedzi był za krótki to informuje że za tydzień w sobote to jest 17.09.2005 o godzinie 16 odbędzie sie kolejna impreza...

Mam nadzieje że będzie nas więcej..

Skargi prosze kierować publicznie na forum.. Postaramy się poprawić.. :-)

Serdecznie zapraszam.. I gorąco Pozdrawiam!!!!

Posted

Też bym chętnie wpadł, ale od piątku mam zapalenie płuc....i szlak mnie trafia :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...