radekk Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Właśnie mnie rozbawił mój posiłek, zacząłem od śliwek, popijając maślanką, następnie stwierdziłem że coś jeszcze bym zjadł i coś bardziej konkretnego, to zagryzłem ogórkami kiszonymi, do tego kiełbaska z sosem chilli i zapiłem to wodą gazowaną. Chyba ludzie o delikatnych żołądkach nie powinni u mnie jadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STIFF Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Nietypowe sytuacje wymagają nietypowych rozwiązań. 3kg antrykotu w jednym kawałku sie nie grilluje 2 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szürkebarát Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 4 minuty temu, STIFF napisał(a): Nietypowe sytuacje wymagają nietypowych rozwiązań. 3kg antrykotu w jednym kawałku sie nie grilluje Na czas cięcia kości antrykot przybity do deski gwoździami? Są w innych krajach sklepy, w których odkroją stek(i) i nie trzeba w domu tak kombinować. Jednak jeszcze w Polsce ich nie ma, w Polsce do prośby o odkrojenie kilku kotletów ze środkowego albo karkówki często jest dodawane bolesne stęknięcie niewolnicy czy niewolnika. Zatrudnionych na stanowisku sprzedawcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwaro Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 21 minut temu, Szürkebarát napisał(a): Na czas cięcia kości antrykot przybity do deski gwoździami? Są w innych krajach sklepy, w których odkroją stek(i) i nie trzeba w domu tak kombinować. Jednak jeszcze w Polsce ich nie ma, w Polsce do prośby o odkrojenie kilku kotletów ze środkowego albo karkówki często jest dodawane bolesne stęknięcie niewolnicy czy niewolnika. Zatrudnionych na stanowisku sprzedawcy. W Warszawie w Befsztyku nigdy nie miałem z tym problemu, polecam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Dziedzic Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Kotka biednego żeś wygonił. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STIFF Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 1 godzinę temu, Szürkebarát napisał(a): Są w innych krajach sklepy, w których odkroją stek(i) i nie trzeba w domu tak kombinować. U nas też bywają rzeźnicy z piłą elektryczną. Ale to rzadkość. W takiej Chorwacji to norma. U nas tylko topór a on zostawia odłamki, które mogą zrobić przykrość. Godzinę temu, Pan Dziedzic napisał(a): Kotka biednego żeś wygonił. bohater drugiego planu. Przybył ze spaceru w trakcie operacji ale swoją dolę dostał. Drugi czatował pod blatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blixten Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Kolacyjka 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk82 Opublikowano 28 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 Dziś będą steki z polędwicy wołowej na grilu z ziemniaczkami opiekanymi i ananasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fala Opublikowano 28 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 Kwiaty cukini z farszem Dolmadakia Païdakia z pieca Tzatziki Piwko 0,33 3x pół kilo wina 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk82 Opublikowano 28 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 (edytowane) Edytowane 28 Lipca 2023 przez Henryk82 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi Opublikowano 28 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 4 godziny temu, Henryk82 napisał(a): ananasem To do pizzy się stosuje, nie do steków 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwaro Opublikowano 28 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 Godzinę temu, Adi napisał(a): To do pizzy się stosuje, nie do steków I do schabowego, najlepiej przykryty jakimś podłym żółtym serem Ja steki lubię prosto, bez kombinacji 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blixten Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 (edytowane) Well done Edytowane 15 Sierpnia 2023 przez Blixten 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk82 Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Wczoraj miałem okazję skosztować ramena z owoców morza , bajecznie smakował i wyglądał. Jeszcze nie potrafię przygotowywać tego typu z owoców morza ale kto wie może w przyszłości się uda. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk82 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Dziś żeberka BBQ 4 godziny grilowane z surówką z kalafiora i ziemniaczkami opiekanymi , palce lizać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk82 Opublikowano 12 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 Dziś duszona gęś z żurawiną w sosie własnym z malinami w % i warzywkami. Surówką z kiszonych ogórków na przełamanie słodyczy gęsi. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eurojanek Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia U mnie chinina. Chow men czy jak to się tam zwie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk82 Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego (edytowane) A dziś jedliśmy kofty z jagnieciny z batatami i sałatką grecką Edytowane 4 Lutego przez Henryk82 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwaro Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Kilka ostatnich 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga Opublikowano 4 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego @skwaro,prowadzisz jakiegoś bloga czy dokumentujesz przed konsumpcją w celu... no właśnie, w jakim celu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwaro Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 6 minut temu, Aga napisał(a): @skwaro,prowadzisz jakiegoś bloga czy dokumentujesz przed konsumpcją w celu... no właśnie, w jakim celu? Tylko i wyłącznie dla zabawy/treningu foto. Większość zdjęć nie jest nigdzie publikowana 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk82 Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Dziś szef kuchni polecą udziec jagnieciny 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dirkdiggler Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego W dniu 18.02.2024 o 10:20, Henryk82 napisał(a): Dziś szef kuchni polecą udziec jagnieciny Był ciąg dalszy obróbki czy wcinaliście krwiste 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk82 Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 24 minuty temu, dirkdiggler napisał(a): Był ciąg dalszy obróbki czy wcinaliście krwiste z batatami z brukselką i sosem tatzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga Opublikowano 22 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 57 minut temu, Henryk82 napisał(a): z batatami z brukselką i sosem tatzik Mięsko to był chyba pretekst do sosu 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się