Adi Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Świetny sposób na ciastka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdaSch Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Adi, czadowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł C Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 kupiłem 1,5kg wołowiny, zaraz będe przyprawiał, a od rana suszenie, żeby było co żuć w weekend Podziel się przepisem Ślinka mi leci na tą wołowinkę, jaką część krowy mam kupić :?: Polędwica będzie najlepsza do suszenia, czy coś innego :?: Pomóżcie plisss... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intakwrx Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Był temat sushi ? Co z tym ryżem, jaki jak gotować itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dehnel Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Polędwica będzie najlepsza do suszenia, tak. polędwica jest po prostu najlepsza coś innego ususzyłem ostatnio udziec i też było ok . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł C Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Polędwica będzie najlepsza do suszenia, tak. polędwica jest po prostu najlepsza coś innego ususzyłem ostatnio udziec i też było ok . dzięki :wink: 3 dni temu po prostu poszedłem i powiedziałem pani za ladą "po proszę kilogram wołowiny" Nie wiem co to było, ale spieprzyłem suszenie konkretnie Nie dość, że twarde i suche na wiór, to jeszcze śmierdzi krową zamiast pachnieć przyprawami... Zostaje mi chyba tylko Beef Jerky do piwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dehnel Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 ja zrobiłem ostatnio dwie wersje: -jedna z pieprzem cytrynowym -druga z chili, solą i pierzem Wersja numer jeden, zdecydowanie jest lepsza i ta polecam. Jednak, wersja numer dwa tez ma swoje plusy. Jest delikatna, zdecydowanie zbyt mało słona, ale pięknie smakuje krową Nie można przesuszyć, bo potem mięso się łamie i wymaga konkretnego "pre-żucia" -- 13 paź 2012, 15:46 -- Zostaje mi chyba tylko Beef Jerky do piwa... ta wołowina jest najpierw parzona, więc nie ma w sobie nic odżywczego, co miec powinna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan25 Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 polecam krążki kalmara w cieście smażone na oleju z ryżem i sosem czosnkowym... jedno z moich ulubionych dań ostatnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Dehnel dzięki za inspirację. Zrobiłem kilka smaków, pokombinowałem trochę. Rewelacja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Primi Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 spieprzyłem suszenie konkretnie Nie dość, że twarde i suche na wiór, to jeszcze śmierdzi krową zamiast pachnieć przyprawami... Paweł C, oddaj fartucha O tej porze roku zupa z dyni rządzi 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga Opublikowano 21 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 O nieee.... tylko nie zupa z dyni :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intakwrx Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Był temat sushi ? Co z tym ryżem, jaki jak gotować itp. I co i cisza... tak samo ja w kąciku audiofila pytałem o kino domowe... Chyba zbyt lamerskie pytania zadaje specialistą ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk77 Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 I co i cisza... tak samo ja w kąciku audiofila pytałem o kino domowe... I dostałeś odpowiedź więc nie wiem o co ... :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fala Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Gotowiec: ulubiony zestaw do przegryzki z Krymu - suche rybki i lokalny koniaczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekJ Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Bardzo fajny temat. Dotąd jedyna potrawa, którą przyrządzałem, to sobotnio-niedzielna jajecznica z cebulką i wędliną, której dzieci nie zjadły na tygodniu (mogę dać przepis jakby ktoś potrzebował ) i warzywka wg przepisu mojej żony. Natchniony tym tematem spróbuję zostać mistrzem kuchni. :wink: Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartZ Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 A może kucyka? Sroki, nie mogłem się oprzeć :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Magdziarz Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Chyba zbyt lamerskie pytania zadaje specialistą Otóż to Do siusi należy nabyć razem z zestawem do robienia tegoż specjalny ryż i nie filozując zbytnio - choć wiem, że to Polaka niegodne - postąpić zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Wiem, obrzydliwe - też się wzdragam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urabus Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 nie mogłem się oprzeć Ty się nie opieraj :roll: tylko pakuj do Spały, już czas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Odkopałam wątek Dzisiaj zrobiłam pieczone podudzia z kurczaka, pieczone ziemniaki i sałatę z jogurtem greckim i śmietaną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 z jogurtem greckim Grecki jogurt jest debest, Do sałaty, ogórków, a nawet do (a właściwie zamiast śmietany) śledzi w śmietanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 z jogurtem greckim Grecki jogurt jest debest, Do sałaty, ogórków, a nawet do (a właściwie zamiast śmietany) śledzi w śmietanie. Oraz do sosu tatarskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozrabiara Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Zrobiłam dziś fasolkę po bretońsku . Nie bardzo da się ją jeść . Przesadziłam z chili . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 (edytowane) Zrobiłam tagliatelle z szynką parmeńską z sosem z gorgonzoli z czosnkiem i peperoni ... ależ ostrrrre mi dzisiaj to wyszło :shock: :cool: Mniam Peperoni z pestkami jak zwykle dodałam Edytowane 13 Listopada 2012 przez Aga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 @@Rozrabiara, pięknie. Dzisiaj jakiś dzień wykrzywiaczy ryja. Robiłem leczo, a wyszła broń biologiczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suberet Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Zrobiłam dziś fasolkę po bretońsku . Nie bardzo da się ją jeść . Przesadziłam z chili . Eeee tam..., właśnie taką dopiero da się jeść. :cool: Trzeba tylko zapijać zimną maślanką. :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się