corbis Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 Takie mam pytanie Czy sa juz lampy tylne do WRX MY08 , ktore mozna zamontowac zamiast seryjnych g..y-look ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddie_gt4 Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 Takie mam pytanie Czy sa juz lampy tylne do WRX MY08 , ktore mozna zamontowac zamiast seryjnych g..y-look ? te sa fajne: Link to comment Share on other sites More sharing options...
filester Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 Tylko teraz pozostaje pytanie gdzie takowe nabić. Sam zacząłem po google szukać i nic nie znalazłem w sklepach :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
corbis Posted March 5, 2008 Author Share Posted March 5, 2008 Takie mam pytanie Czy sa juz lampy tylne do WRX MY08 , ktore mozna zamontowac zamiast seryjnych g..y-look ? te sa fajne: Obrazek O faktycznie. Drobna zmiana i juz Subaru zaczyna akceptowalnie wygladac :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
turdziGT Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 eddie_gt4, masz gdzies wiecej fotek tego cuda ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddie_gt4 Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 eddie_gt4, masz gdzies wiecej fotek tego cuda ? mam jeszcze tylko te fotki: jeszcze jedna opcja tylnych lamp od COBB: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PISZONY Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Witam Do kompletu do tych lamp powinno być jeszcze tylne skrzydło a'la WRC bo z tym "plackiem" z tyłu bryła auta wygląda jakby nie była zakończona .Oczywiście o gustach się nie dyskutuje Pozdrowienia Piszony Link to comment Share on other sites More sharing options...
aki001 Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Zacząłem i ja się rozglądać za jakimś zamiennikiem tych g..j looków w moim wozidle i koniec końców zamówiłem sobie te nakładki: opcja B, czyli same "obramówki". Kliknąłem kup teraz, zająłem się kolacją i wyszedłem z domu. Przechodząc koło samochodu siarczyście zakląłem w języku, którego tubylcy nie rozumieją, jak zobaczyłem, że moja subarynka ma przecież jeszcze ten czerwony trójkąt w ramach światła przeciwmgłowego (wychodzi więc na to, że to jednak JDM ). Wróciłem do komputera, żeby zmienić zamówienie i - oczom nie wierzę - wiadomość od "service@paypal.pl" -> Twoja paczka od nadawcy F4D Studios / Premium Auto Styling jest już w drodze. Poziom obsługi niespotykany na allegro.pl... Teraz pytanie czy ktoś próbował unieszkodliwić jakoś ten czerwony element wewnątrz lampy? (czy zamówić sobie po prostu lewą lampę US-spec?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trolololo Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 aki001, musisz kupic lampe JDM, ianczej sie nie da... aha, duzo cierpliwości Tobie zycze z naklejaniem :roll: Bo to nie sa nakładki typu na zatrzaski tylko "naklejka" :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aki001 Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 cierpliwości mi wystarczy, tylko teraz zastanawiam się jak wybrnąć z tego środkowego elementu... muszę sobie dorobić jeszcze środki na czerwono (i już nie będzie tak sexy jak opcja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trolololo Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 kup lampe JDM Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragoon89 Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 aki001 cyknij fotkę końcowego efektu prac chętnie zobaczę jak to wygląda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawlo20 Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Takie mam pytanie Czy sa juz lampy tylne do WRX MY08 , ktore mozna zamontowac zamiast seryjnych g..y-look ? te sa fajne: nie do wiary,jak lampa potrafi zmienić auto :shock: :shock: :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragoon89 Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 ciekawe czy na ciemnym graficie też tak fajnie będzie to wyglądać ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aki001 Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 przyszło... wielkie to, cholera. Muszę teraz poszukać jakiejś agencji reklamowej czy czegoś takiego, żeby mi to "zamontowali" (nie mam suszarki!!) -- Cz lut 09, 2012 11:21 am -- zaryzykowałem bez kupowania lampy nieposiadającej czerwongo przeciwmgłowego. Wyszło chyba nawet nieźle... w każdym razie mi się podoba Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichu1234 Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 Ładnie to wyszło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawlo20 Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 Dla mnie koza :wink: Dużo lepiej teraz wygląda,taka pierdoła,a jak wiele zmienia 8) Daj foty z wyłączonymi światłami :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aki001 Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 im więcej na to patrze, tym ten czerwony trójkąt mi mniej przeszkadza Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichu1234 Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 Nie przeszkadza. Aki gdzie ty mieszkasz? A juz wiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawlo20 Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 Mi się bardzo podobają,a tak a propos,ile kosztuje u was litr 98? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichu1234 Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 Mi się bardzo podobają,a tak a tak a propos,ile kosztuje u was litr 98? A mnie ciekawi w jakiej cenie jest tam sti i czy ma jakieś lepsze wypozarzenie itp. I jak cena samochodu przekłada sie na zarobki. A i czy macie tam jakieś ubezpieczenie (ac, oc) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aki001 Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 ...za nowego sti z 2009 roku, kupionego 3 miesiące temu dałem 37K USD. Jedyną opcją, jaką można wybrać kupując STI to kolor i skrzynia. Manual to rzecz na tyle wyjątkowa, że potrafi przestać w salonie 2 lata i nikt nawet na niego nie spojrzy... Nowy 2011 kosztował tutaj $46K, ale nie chciałem sedana w automacie, więc wyszło to, co wyszło. Co do zarobków, to zależy co się robi - generalnie nie ma tutaj podatku, więc o tyle więcej człowiekowi w portfelu zostaje. A ubezpieczenie kosztuje o dziwo śmiesznie tanio - w zasadzie musiałem wykupić dwa, bo po na wyspie potrzebne jest zupełnie niezależnie nowe ubezpieczenie - OC + AC w Arabii na pół roku 400 szmaciaków (106 USD), a w Bahrajnie dodatkowo OC 37 dinarów (97 USD), więc jakoś kosmicznie drogo nie ma. Dopiero po pierwszym dzwonie robi się ciekawie, bo firma zrywa umowę po wypłaceniu odszkodowania i trzeba szukać nowej firmy - a wtedy ceny rosną już wykładniczo. Ciekawostka jest, że można ubezpieczenia w ogóle nie mieć... Litr 98 nie kosztuje - nie ma tutaj takiego paliwa. Albo 91 albo 95. W Bahrajnie to koszt około 26 centów za litr. W Arabii 1/2 tej kwoty... . Z resztą zobacz spalanie w podpisie, nie chowam wydatków Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krysztal Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 aki001, Super wyszły te lampy. Odrobinę rzuca się w oczy czerwony trójkąt ale nie ma tragedii i jest o niebo lepiej niż seria Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunis666 Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 aki001, sam zakładałeś?, ja właśnie dzisiaj dałem do zakładu w którym przyciemniają szyby, ale ...zepsuli na bocznych lampach tam gdzie są te wypukłości...będę próbował jeszcze raz, ale chyba sam to zrobię tym razem...ja zamówiłem całe czerwone i chciałem wyciąć tylko kierunek i trzeba przyznać, że wewnętrzne całe czerwone wyglądały super; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eryk Posted February 11, 2012 Share Posted February 11, 2012 Osobiscie wole fabryczne tylnie lampy w GR STI - w szczegolnosci gdy karoseria jest srebrna lub biala - choc podejrzewam ze w wersji USDM lampy sa symetryczne i lepiej to wyglada. Miedzy innymi dlatego przy kupnie auta wybor padl na srebrny kolor. W sumie lekko przyciemnione tez fajnie wygladaja... bardziej pasuja wtedy do przodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts