Jump to content

Konkurs Subaru!

Flipper

Recommended Posts

Witam Szanowne Forumowiczki i Szanownych Forumowiczów! :)

Jako, że od dłuższego czasu konkursów nie było, teraz nadrobimy zaległości z nawiązką.

Konkurs będzie całoroczny. Podzielony został na edycje miesięczne. polegać będzie na zgłoszaniu postów na Forum SIP, które wg. Waszej opinii są warte uwagi i niosą ze sobą bądź treść merytoryczną bądź wprowadzają do życia Forum SIP trochę radości życia :wink:

To jedna część - posty. Równolegle prowadzimy ten sam konkurs w kategorii "tematy", w związku z czym proszę o jednoznaczne określanie w jakiej kategorii znajduje się przesyłany link.

Od dnia dzisiejszego funkcjonuje konto pocztowe konkurs@subaru.pl, na które proszę przesyłać zgłoszone posty/tematy.

Nagrody będą przyznawane co miesiąc, a na podsumowanie roku przewidujemy dużą nagrodę - niespodziankę (wiem, ale nie powiem... mogę tylko zdradzić tyle, że zazdroszczę już teraz zwycięzcy!).

Terminy zostaną ogłoszone lada dzień.

Wypowiedzi interesujące zostaną również publikowane na łamach Magazynu Plejady :)

eeee.... to mocno niepolityczny post biorąc pod uwagę fakt, że też siedziałeś przy tym stoliku :P hehe

@Pumex1: ja mam dostęp, a lada moment podam Wam namiary... wiecie gdzie :mrgreen:

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • Ojciec Założyciel

Gdzie tam "chętny" :shock: :?:

Jest chętny na te swoje 0,5% przy przeglądzie na 495.000km i dalej stosuje wazelinę podporządkowując się mojemu oczekiwaniu :mrgreen:

Pozdrowienia

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Jest chętny na te swoje 0,5% przy przeglądzie na 495.000km i dalej stosuje wazelinę podporządkowując się mojemu oczekiwaniu

:wink: Termin przegladu zbliza sie nieublaganie, a ja cus sie tu troszku ostatnio obijam :mrgreen: , ale nic tam - pozostaje byc dobrej mysli :cool:

PS. Jak ostatnia dostawa? Uroczy sekretariat nadal omdlewa, czy sie polepszylo?

• 3 weeks later...
  • Ojciec Założyciel
PS. Jak ostatnia dostawa? Uroczy sekretariat nadal omdlewa, czy sie polepszylo?

Dziękuję pięknie !

Bardzo ładne.

Sekretariat nie mdleje - panie dostały:

Piękne, modne i twarzowe,

a do tego też słuzbowe,

z pochodzenia wręcz wojskowe,

maski z filtrem p. gazowe

Pozdrowienia

PS. Jak łatwo zauważyć przejeżdżałem ostatnio koło Częstochowy :mrgreen:

• 1 year later...

Zróbcie konkurs pt.: Kto jest większym frajerem od nabywcy Subaru u dealera w Polsce?

Odpowiedź - nabywca dwóch sztuk Subaru :lol::lol::lol:

Podpisuję się pod tym dwoma rękami i nigdy więcej Subaru!

Albo dowcip: trawestacja kawału o kierowcach Alf...:

Dlaczego kierowcy Fiatów Panda nie pozdrawiają się na drodze?

Odpowiedź: bo są to frajerzy, którzy kupili Subaru u dealera, auto stoi w serwisie do prawie miesiąca, bo dealer nie potrafi sprowadzić części, a oni widzieli się już rano, jak prawie codziennie, w serwisie i jak zwykle dostali odpowiedź, że nikt nic nie wie... ...nie śmieszne? Za to arcyprawdziwe

założyłeś wątek w pytaniach do dyrekcji, ok! a co do tego ma ten wątek??

Przypomniało mi się ile Radek czekał na silnik :lol: nie krzyczał, nie wyzywał nikogo, opłaciło mu się to... :twisted: