Flipper Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Witam Szanowne Forumowiczki i Szanownych Forumowiczów! Jako, że od dłuższego czasu konkursów nie było, teraz nadrobimy zaległości z nawiązką. Konkurs będzie całoroczny. Podzielony został na edycje miesięczne. polegać będzie na zgłoszaniu postów na Forum SIP, które wg. Waszej opinii są warte uwagi i niosą ze sobą bądź treść merytoryczną bądź wprowadzają do życia Forum SIP trochę radości życia :wink: To jedna część - posty. Równolegle prowadzimy ten sam konkurs w kategorii "tematy", w związku z czym proszę o jednoznaczne określanie w jakiej kategorii znajduje się przesyłany link. Od dnia dzisiejszego funkcjonuje konto pocztowe konkurs@subaru.pl, na które proszę przesyłać zgłoszone posty/tematy. Nagrody będą przyznawane co miesiąc, a na podsumowanie roku przewidujemy dużą nagrodę - niespodziankę (wiem, ale nie powiem... mogę tylko zdradzić tyle, że zazdroszczę już teraz zwycięzcy!). Terminy zostaną ogłoszone lada dzień. Wypowiedzi interesujące zostaną również publikowane na łamach Magazynu Plejady Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 wiem, ale nie powiem... mogę tylko zdradzić tyle, że zazdroszczę już teraz zwycięzcy! Znaczy przy zielonym stoliku ustalono już kto wygrał (no bo dlaczego nie zwyciężczyni) :?: :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pumex1 Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Znaczy przy zielonym stoliku ustalono już kto wygrał Flipper? :shock: w koncu tylko on ma dostep do skrzynki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flipper Posted February 26, 2008 Author Share Posted February 26, 2008 eeee.... to mocno niepolityczny post biorąc pod uwagę fakt, że też siedziałeś przy tym stoliku hehe @Pumex1: ja mam dostęp, a lada moment podam Wam namiary... wiecie gdzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michael Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Mam pytanie co do zasad: pieniążki na to samo konto Grand Cayman co zawsze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pumex1 Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 niestety... tym razem w jednogroszowkach sypiemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polini Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 A konkurs pt. "Znajdź Baja" zostanie kiedykolwiek rozwiązany? W czerwcu miną 2 lata od "planowanego zakończenia konkursu", a zakończenia jak nie było, tak nie ma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Than_Junior Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 nagrode dostaje ten zglaszajacy post czy autor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adaś Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 wątek Dariusa Dareckiego może być? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DYREKTOR Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 nagrode dostaje ten zglaszajacy post czy autor? autor-zglaszajacy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferodo Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 Dziwny ten legulamin, bo glupio zglaszac swoje posty. Ja, np. sie wstydze... :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pumex1 Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 a ja mam juz chetnego do nagrody: http://www.forum.subaru.pl/viewtopic.php?p=621690#621690 :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Posted March 26, 2008 Ojciec Założyciel Share Posted March 26, 2008 Gdzie tam "chętny" :shock: :?: Jest chętny na te swoje 0,5% przy przeglądzie na 495.000km i dalej stosuje wazelinę podporządkowując się mojemu oczekiwaniu Pozdrowienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harvester Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Terminy zostaną ogłoszone lada dzień. Hmm... :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
siedemczwartych Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Witam Szanowne Forumowiczki i Szanownych Forumowiczów! .....postów na Forum SIP, które wg. Waszej opinii są warte uwagi i... A może konkurs na poprawną pisownię?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
T8LEK Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Jest chętny na te swoje 0,5% przy przeglądzie na 495.000km i dalej stosuje wazelinę podporządkowując się mojemu oczekiwaniu :wink: Termin przegladu zbliza sie nieublaganie, a ja cus sie tu troszku ostatnio obijam , ale nic tam - pozostaje byc dobrej mysli :cool: PS. Jak ostatnia dostawa? Uroczy sekretariat nadal omdlewa, czy sie polepszylo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Posted May 15, 2008 Ojciec Założyciel Share Posted May 15, 2008 PS. Jak ostatnia dostawa? Uroczy sekretariat nadal omdlewa, czy sie polepszylo? Dziękuję pięknie ! Bardzo ładne. Sekretariat nie mdleje - panie dostały: Piękne, modne i twarzowe, a do tego też słuzbowe, z pochodzenia wręcz wojskowe, maski z filtrem p. gazowe Pozdrowienia PS. Jak łatwo zauważyć przejeżdżałem ostatnio koło Częstochowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kozer Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Zróbcie konkurs pt.: Kto jest większym frajerem od nabywcy Subaru u dealera w Polsce? Odpowiedź - nabywca dwóch sztuk Subaru Podpisuję się pod tym dwoma rękami i nigdy więcej Subaru! Albo dowcip: trawestacja kawału o kierowcach Alf...: Dlaczego kierowcy Fiatów Panda nie pozdrawiają się na drodze? Odpowiedź: bo są to frajerzy, którzy kupili Subaru u dealera, auto stoi w serwisie do prawie miesiąca, bo dealer nie potrafi sprowadzić części, a oni widzieli się już rano, jak prawie codziennie, w serwisie i jak zwykle dostali odpowiedź, że nikt nic nie wie... ...nie śmieszne? Za to arcyprawdziwe Link to comment Share on other sites More sharing options...
adaś Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 skończ już. Nie musisz każdego tematu zaśmiecać swoimi problemami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kozer Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 skończ już. Nie musisz każdego tematu zaśmiecać swoimi problemami zejdź na ziemię... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adaś Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 założyłeś wątek w pytaniach do dyrekcji, ok! a co do tego ma ten wątek?? Przypomniało mi się ile Radek czekał na silnik nie krzyczał, nie wyzywał nikogo, opłaciło mu się to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
radekk Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Przypomniało mi się ile Radek czekał na silnik gdybym Ci powiedział ile czekam na coś innego A Kozer rozumiem Twoje zdenerwowanie, ale nie musisz o tym pisać w kaźdym wątku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts