Jump to content

Czy forum uzależnia?

Bilex

Recommended Posts

Posted

hm, jestem na wakajach, wlasnie slysze krzyk ze znowu przy kompie siedze i jakies "cholerne Subaru", chyba ktos zaraz w czaszke dostanie hyhy chyba ja :)

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply
Posted

Ja tez jestem uzalezniony od forum, mimo tego ze te - jak im tam?... - trabaru? sabaru? to badziewiaste samochody sa.. no ale co zrobic... :mrgreen:

Posted

Przyjade, rozloze ze stolik na trybunie, przykryje obrusikiem, wyjme sloiczek kawioru... i popatrze jak sie brudzicie, tfu. Moze przygarne sobie jeszcze jakiegos drugiego kawiora i zrobimy sobie loze szydercow :mrgreen:

Posted

hehe no zobaczymy szodanku czy przyjedziesz czy znowu jakas sciema wymyslisz hie hie ?

OWOCKU czy masz kondomy ?

:mrgreen:

Posted
hehe no zobaczymy szodanku czy przyjedziesz czy znowu jakas sciema wymyslisz hie hie ?

Znajac zycie pewnie wymysle jakas scieme :wink:

A kondomy sa dla mieczakow verciku.

Posted

Znajac zycie pewnie wymysle jakas scieme :wink:

A kondomy sa dla mieczakow verciku.

ja tam bym wolal jechac jakas chorwatke we worku bo kto wie ile chlopa ja jechalo wczesniej szodanku no ale jak tymasz badziew zamiast auta no to rozumiem ze adrenalinki ci wiecej trza.

martwie sie o owocka

Posted

Zupełnie nie czytałem odpowiedzi w tym wątku co być może należałoby uczynić ale na pytanie topicowe mówię: to minie to minie to minie to minie, nie minie nie minie nie minie, to słabość chwilowa ;)

Posted
:mrgreen: owocku jak tam czy wrociles caly i zdrowy ? bo na sadybie zamkneli jeziorko z powodu kily ...
Posted
:mrgreen: owocku jak tam czy wrociles caly i zdrowy ? bo na sadybie zamkneli jeziorko z powodu kily ...

A co, moczyłeś w nim...nogi? :mrgreen: :wink:

Posted

vert, wracam w piatek... Wiem, ze czatujesz w okolicach mojego mieszkania w Krakowie... Ale nic z tego :mrgreen:.

Posted

dzisiaj 7,1 godzin na forum hm.... niech mi ktos da bana prosze :)

Posted

Panie to trzeba miec mocne nerwy, pare godzin czytasz o Subarakach wychodzisz z domu a w garazu zastajesz Fiata i zadajesz sobie pytanie gdzie moja Impreza.... :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...