beben Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 zdecydowanie ide sie leczyc sprawdzałem już od soboty czy aby prace nie poszły sprawniej
Moniqa Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Diabli nadali - może admin jakoś scaliłby te dwa wątki bo nie wiadomo już gdzie dawać zew jeden bedzie dla dewiantow co ograniczyli sprawdzanie do 10 razy..a drugi dla normalnych inaczej :wink: p.s. Wck..no wlasnie..pusto i trzeba bylo sie gimnastykowac niczym Nadia Comaneczi zeby przemieszczac sie miedzy dzialami..brrrr emotki powiedzialy mi "nie"...wy tez musicie z klawi wpisywac?
adamusmax Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 ja zem od rana wczoraj co 5 minut sprawdzal do wieczora wiec wchodzilem chyba z pincset razy
Wck Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Moniqa, to fakt z tą gimnastyką, ale za to nadrobiłem parę setek nieprzeczytanych postów
owoc666 Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 ..:Man111- moze niech najpierw odbedzie praktyki na takich w formalinie..przynajmniej nie beda z nim dyskutowac..i beda jednomyslni.. Teraz już przez pięć najbliższych lat będę musiał się użerać z żywymi pacjentam... Ech, a było tak pięknie... :roll:
Moniqa Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Teraz już przez pięć najbliższych lat będę musiał się użerać z żywymi pacjentam... mysle ze potencjalni pacjenci podzielaja Twoje zdanie :wink: sliwka999 mam nadzieje ze nie masz teraz praktyk na ortopedii?
owoc666 Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 sliwka999 mam nadzieje ze nie masz teraz praktyk na ortopedii? Nie, ale mogę zadzwonić, zapytać... A nuż ktoś ma . Mam na kardiologii w Jana Pawła II.
Moniqa Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 sliwka999 mam nadzieje ze nie masz teraz praktyk na ortopedii? Nie, ale mogę zadzwonić, zapytać... A nuż ktoś ma . Mam na kardiologii w Jana Pawła II. gdyby nie to ze wiem o twojej ortograficznej obsesji...to to slowo miedzy "a" a "ktos" by mnie zmrozilo.. serduszko dziekowac..w bardzo dobrej formie
owoc666 Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 sliwka999 mam nadzieje ze nie masz teraz praktyk na ortopedii? Nie, ale mogę zadzwonić, zapytać... A nuż ktoś ma . Mam na kardiologii w Jana Pawła II. gdyby nie to ze wiem o twojej ortograficznej obsesji...to to slowo miedzy "a" a "ktos" by mnie zmrozilo.. serduszko dziekowac..w bardzo dobrej formie A z którą ortopedią miałaś coś wspólnego? Może ktoś ze znajomych się nad Tobą znęcał - i nawet o tym nie wiesz..?
Moniqa Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 A z którą ortopedią miałaś coś wspólnego? Może ktoś ze znajomych się nad Tobą znęcał - i nawet o tym nie wiesz..? najpierw na pogotowiu na Lazarza a teraz juz na Narutowicza..poczatki byly trudne..nawet bardzo..ale powoli widze swiatelko w tunelu
man111 Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 A nuż ktoś ma . Hmmm... Nóż, to chyba w wodzie i było to w 1961 więc zdążył zardzewieć
owoc666 Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 A nuż ktoś ma . Hmmm... Nóż, to chyba w wodzie i było to w 1961 więc zdążył zardzewieć Wreszcie zrobiłeś zdjęcie swojego prawdziwego EVO? Mam na myśli to z sygnaturki .
man111 Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 W rzeczywistości jest brzydsze niż mógłbyś się spodziewać. . W końcu, w ramach poprawności i zaprzeczania agitacji nie może być inaczej EVO sucks
sk4y Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 ee tam odrazu uzaleznia ... za mocno powiedziane .... ja jak do biura przychodze kolo 9 to do 16 all time log in jestem .... moze to taka dlozsza chwila ale zeby uzaleznialo bez przesady
man111 Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 W tej sytuacji natychmiast przenoś się do zdublowanego wątku, tego dla mniej uzależnionych
man111 Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 dlaczego mnie nie dzialajo te emolszynikony ? Działają, po ręcznym wpisaniu ale nie pomnę wszystkich Może ktoś życzliwy przypomni :?: :roll: Przydałoby się, bo bez tego wychodzą takie "suche" posty
Witek Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 man111, jest prosty sposób na przypomnienie sobie emotów. Szukasz post z danym emotem, a później naciskasz "cytuj" i w cytowanym tekście znajdziesz co trzeba wpisać. Teraz jak ja Ci pomogłem Ty mi możesz pomóc i dać się przejechać EVO, żebym miał więcej argumentów, że ono sucks
man111 Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Jak rozumiem zrobisz to tylko w celach dydaktyczno-naukowych aby potwierdzić narastające wciąż i oczywiste na Tym forum poczucie obrzydzenia do samochodowopodobnych wyrobów Mitsubaszi :roll: Wrocław nie leży na mojej trasie w przewidywalnej przyszłości ale jak będziesz w Stolnicy (jak mawia Shodan, którego jakoś oststnio mało) Lambo to daj znać
Azrael Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Man111 -> może idziesz pić gdzieś w najbliższym czasie i potrzebujesz kierowcy? Bo parkowanie Evo mi się spodobało ;-)
man111 Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Azrael a nie prościej po prostu dać wyraz swej tęsknocie ( tj. nienawiści do Evo i pojeździć ot tak 8) Ledwo miałeś czas popieścić kierownicę A co dopiero powiedziałbyś, gdyby tak w Twej dłoni spoczęła aluminiowa gałka zmiany biegów (w zimie ręce marzną, że hej ) i miałbyś okazję osobiście przekonać się jak tandetna jest ta 6-biegowa skrzynia biegów 8)
Azrael Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Z gałką dam radę - mam rękawiczki Sparco!! ;-) Heh dzięki za zaproszenie.. bardoz miłe - PW :-)
Witek Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Azrael a nie prościej po prostu dać wyraz swej tęsknocie ( tj. nienawiści do Evo i pojeździć ot tak 8) Dobrą nienawiść trzeba pielęgnować. Systematycznie
Witek Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Emotów nie trzeba wpisywać ręcznie Czemu mi nie powiedzieliście Wprawdzie nie jest to takie łatwie :???:, ale wystarczy wcisnąć "Wszystkie emotikony" i działa... :shock: man111, to jak będę w Warszawie, to mogę liczyć na przejażdżkę EVO (które sucks) ?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.