Jump to content

Czy forum uzależnia?

Bilex

Recommended Posts

Posted

zdecydowanie ide sie leczyc sprawdzałem już od soboty czy aby prace nie poszły sprawniej :)

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply
Posted
Diabli nadali - może admin jakoś scaliłby te dwa wątki bo nie wiadomo już gdzie dawać zew :(

jeden bedzie dla dewiantow co ograniczyli sprawdzanie do 10 razy..a drugi dla normalnych inaczej :wink:

p.s. Wck..no wlasnie..pusto i trzeba bylo sie gimnastykowac niczym Nadia Comaneczi zeby przemieszczac sie miedzy dzialami..brrrr

emotki powiedzialy mi "nie"...wy tez musicie z klawi wpisywac?

Posted

Moniqa, to fakt z tą gimnastyką, ale za to nadrobiłem parę setek nieprzeczytanych postów :)

Posted
..:Man111- moze niech najpierw odbedzie praktyki na takich w formalinie..przynajmniej nie beda z nim dyskutowac..i beda jednomyslni..

Teraz już przez pięć najbliższych lat będę musiał się użerać z żywymi pacjentam...

Ech, a było tak pięknie... :roll:

:mrgreen:

Posted

Teraz już przez pięć najbliższych lat będę musiał się użerać z żywymi pacjentam...

mysle ze potencjalni pacjenci podzielaja Twoje zdanie :wink:

sliwka999 mam nadzieje ze nie masz teraz praktyk na ortopedii?

Posted

Nie, ale mogę zadzwonić, zapytać... A nuż ktoś ma :mrgreen:.

Mam na kardiologii w Jana Pawła II.

Posted

gdyby nie to ze wiem o twojej ortograficznej obsesji...to to slowo miedzy "a" a "ktos" by mnie zmrozilo..

serduszko dziekowac..w bardzo dobrej formie

Posted

gdyby nie to ze wiem o twojej ortograficznej obsesji...to to slowo miedzy "a" a "ktos" by mnie zmrozilo..

serduszko dziekowac..w bardzo dobrej formie

A z którą ortopedią miałaś coś wspólnego? Może ktoś ze znajomych się nad Tobą znęcał - i nawet o tym nie wiesz..? :mrgreen:

Posted

A z którą ortopedią miałaś coś wspólnego? Może ktoś ze znajomych się nad Tobą znęcał - i nawet o tym nie wiesz..? :mrgreen:

najpierw na pogotowiu na Lazarza a teraz juz na Narutowicza..poczatki byly trudne..nawet bardzo..ale powoli widze swiatelko w tunelu

Posted
A nuż ktoś ma :mrgreen:.

Hmmm... Nóż, to chyba w wodzie i było to w 1961 więc zdążył zardzewieć :mrgreen:

Posted
A nuż ktoś ma :mrgreen:.

Hmmm... Nóż, to chyba w wodzie i było to w 1961 więc zdążył zardzewieć :mrgreen:

Wreszcie zrobiłeś zdjęcie swojego prawdziwego EVO? Mam na myśli to z sygnaturki :mrgreen:.

Posted

W rzeczywistości jest brzydsze niż mógłbyś się spodziewać. ;):mrgreen:. W końcu, w ramach poprawności i zaprzeczania agitacji nie może być inaczej EVO sucks :mrgreen:

Posted

ee tam odrazu uzaleznia ... za mocno powiedziane .... ja jak do biura przychodze kolo 9 to do 16 all time log in jestem .... moze to taka dlozsza chwila ale zeby uzaleznialo :D bez przesady

Posted

W tej sytuacji natychmiast przenoś się do zdublowanego wątku, tego dla mniej uzależnionych :mrgreen:

Posted
dlaczego mnie nie dzialajo te emolszynikony ?

Działają, po ręcznym wpisaniu ale nie pomnę wszystkich :( Może ktoś życzliwy przypomni :?: :roll: Przydałoby się, bo bez tego wychodzą takie "suche" posty :(

Posted

man111, jest prosty sposób na przypomnienie sobie emotów. Szukasz post z danym emotem, a później naciskasz "cytuj" i w cytowanym tekście znajdziesz co trzeba wpisać.

Teraz jak ja Ci pomogłem Ty mi możesz pomóc i dać się przejechać EVO, żebym miał więcej argumentów, że ono sucks :mrgreen:

Posted

Jak rozumiem zrobisz to tylko w celach dydaktyczno-naukowych aby potwierdzić narastające wciąż i oczywiste na Tym forum poczucie obrzydzenia do samochodowopodobnych wyrobów Mitsubaszi :roll: :mrgreen: Wrocław nie leży na mojej trasie w przewidywalnej przyszłości ale jak będziesz w Stolnicy (jak mawia Shodan, którego jakoś oststnio mało) Lambo to daj znać :)

Posted

Man111 -> może idziesz pić gdzieś w najbliższym czasie i potrzebujesz kierowcy? Bo parkowanie Evo mi się spodobało ;-)

Posted

Azrael a nie prościej po prostu dać wyraz swej tęsknocie ( tj. nienawiści do Evo :mrgreen: i pojeździć ot tak 8) Ledwo miałeś czas popieścić kierownicę ;) A co dopiero powiedziałbyś, gdyby tak w Twej dłoni spoczęła aluminiowa gałka zmiany biegów (w zimie ręce marzną, że hej :mrgreen:) i miałbyś okazję osobiście przekonać się jak tandetna jest ta 6-biegowa skrzynia biegów 8) :)

Posted
Azrael a nie prościej po prostu dać wyraz swej tęsknocie ( tj. nienawiści do Evo :mrgreen: i pojeździć ot tak 8)

Dobrą nienawiść trzeba pielęgnować. Systematycznie :mrgreen:

Posted

Emotów nie trzeba wpisywać ręcznie :mrgreen: Czemu mi nie powiedzieliście :evil: Wprawdzie nie jest to takie łatwie :???:, ale wystarczy wcisnąć "Wszystkie emotikony" i działa... :shock:

man111, to jak będę w Warszawie, to mogę liczyć na przejażdżkę EVO (które sucks) ? :mrgreen:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...