man111 Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Jo... Jak zaznaczyłeś wcześniej dobrą i głęboką nienawiść trzeba pielęgnować niczym kwiat
Bilex Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 Postanowiłem odświeżyć temat zobaczywszy dziś zalogowanego Owoca. Pogoda się popsuła czy Czeszki nie przystępne? Na miły Bóg Owoc macie tam u was na studiach zajęcia z psychiatrii?!
Abt Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 jak juz wywolujesz owoca do tablicy, to popraw blad ortograficzny w swojej wypowiedzi... bo ci sie dostanie . a wracajac do tematu glownego, zdecydowanie uzaleznia. prawie jak samo subaru .
owoc666 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Nie, tylko, zjaralem sie na czerwono... I troche w cieniu siedze, a ze Chorwat jest bardzo przyjazny - uzyczyl mi swojego laptopa z Internetem. Na razie z Czeszkami lipa, dzisiaj uderzamy na melanz - wiec bede na biezaco informowal o podbojach . P.S. Swoja droga - pogoda sie troche zrypala, wracalismy na skuterach w deszczu .
Bilex Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 E tam taki błąd od razu. Na początku napisałem "Czeszkinieprzystępne" a potem wszystko "odspacjowałem" z rozpędu. Poza tym u Owoca i tak mam wyrok za Don Frutę więc "nie przystępne" mi niestraszne
owoc666 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Nie, tylko, zjaralem sie na czerwono... I troche w cieniu siedze, a ze Chorwat jest bardzo przyjazny - uzyczyl mi swojego laptopa z Internetem. Na razie z Czeszkami lipa, dzisiaj uderzamy na melanz - wiec bede na biezaco informowal o podbojach . P.S. Swoja droga - pogoda sie troche zrypala, wracalismy na skuterach w deszczu .
Bilex Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 Chorwat jest bardzo przyjazny - uzyczyl mi swojego laptopa z Internetem. To jakaś podejrzana bezinteresowność, uważaj lepiej
Abt Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Chorwat jest bardzo przyjazny - uzyczyl mi swojego laptopa z Internetem. To jakaś podejrzana bezinteresowność, uważaj lepiej racja . zreszta widac, ze cos jest na rzeczy. owoc ma nerwowe ruchy i 2 razy wyslal to samo :wink:
Agniess Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 hmmm.. to ja sie dolaczam do tych, co sa uzaleznieni totalnie :smile: Ja tu wlaze co chwile, siedze caly dzien prawie, juz nie mowie o nocy
Bilex Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 Chorwat jest bardzo przyjazny - uzyczyl mi swojego laptopa z Internetem. To jakaś podejrzana bezinteresowność, uważaj lepiej racja . zreszta widac, ze cos jest na rzeczy. owoc ma nerwowe ruchy i 2 razy wyslal to samo :wink: Może to wołanie o pomoc było? Owoc żyjesz?! Czy już Chorwat cię zgłuszył i gdzieś ciągnie... [ Dodano: Nie Sie 20, 2006 3:26 pm ] Hmmm, zaczynam się martwić, kazał Owocowi się wylogować
Maruda Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Emotów nie trzeba wpisywać ręcznie (...) wystarczy wcisnąć "Wszystkie emotikony" i działa... :shock: A gdzie jest to "wszystkie emotikony"? Nie widzę u siebie... forum uzalenia wczoraj co 15 minet sprawdzalem (...) :shock: Gratuluję małżonce takiego męża... 8) M.
arno Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Ono czesciowo uzaleznia, mozna sie wyzwolic. Co gorsza przebywanie na tym forum powoduje, ze sie zbyt duzo kombinuje o autach. A to dla osob majacych inne zadania bojewe w zyciu, strata czasu. samochod ma byc narzedziem transportowym a nie obiektem uwielbienia i swiatynia dumania. Co wiecej, forum powoduje niezwykle zawezenie horyzontow, ograniczenie umyslowe i postepujaca skeloroze u co straszych bywalcow. Kolejny raz zastanawiam sie nad samorelegacja. Przez forum kupilem STI. A trzeba bylo se test moczu zrobic.
Bilex Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 My tu gadu gadu a Owoc zaginął na amen. Pewnie przykuty do zmywaka będzie teraz przez tydzień odrabiał korzystanie z chorwackiego netu Do listy zaginionych dołączyłbym też Przemqa - chyba, że u niego uzależnienie od forum minęło wraz z otrzymaniem uprawnień moderatora?
Mały 5150 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 My tu gadu gadu a Owoc zaginął na amen. Pewnie przykuty do zmywaka będzie teraz przez tydzień odrabiał korzystanie z chorwackiego netu Do listy zaginionych dołączyłbym też Przemqa - chyba, że u niego uzależnienie od forum minęło wraz z otrzymaniem uprawnień moderatora? Bilexa też coś pochłonęło - pewnie małżonka A było się śmiać z Owoca i Przemqa :grin: Proszę natychmiast się zalogować i opowiedzieć wszystkim czy wałek to dobre urzadzenie do malowania [ Dodano: Nie Sie 20, 2006 9:40 pm ] O - pojawił się
WiS Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Kolega Arno wreszcie się pokapował: Przez forum kupilem STI. A trzeba bylo se test moczu zrobic. Arno! Pan se zrób ten test (i jeszcze jeden) - i sprzedaj tego błękitka (tanio przygarnę). Kup Skodę od Verta... Idealne narzędzie do przemieszczania się. Natomiast kolega Bilex zakrakał: Owoc zaginął na amen. Pewnie przykuty do zmywaka będzie teraz przez tydzień odrabiał (...) ...żeby to tylko do zmywaka...
Bilex Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 My tu gadu gadu a Owoc zaginął na amen. Pewnie przykuty do zmywaka będzie teraz przez tydzień odrabiał korzystanie z chorwackiego netu Do listy zaginionych dołączyłbym też Przemqa - chyba, że u niego uzależnienie od forum minęło wraz z otrzymaniem uprawnień moderatora? Bilexa też coś pochłonęło - pewnie małżonka A było się śmiać z Owoca i Przemqa :grin: Proszę natychmiast się zalogować i opowiedzieć wszystkim czy wałek to dobre urzadzenie do malowania [ Dodano: Nie Sie 20, 2006 9:40 pm ] O - pojawił się No jestem cały czas ślepa pejo A wałek dobra rzecz, że też sam na to nie wpadłem, tylko z gąbką lipa wyszła - dalej się rozmazują... WiS - ten chorwat to pożądliwie na niego spoglądał chyba, więc zmywak to lajtowy scenariusz
Mały 5150 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Wracajac do wątku i odpowiadając Bilexowi na SMS'a - to jest własnie uzaleznienie Siedzę sobie u brata na komputerku i tak skikam: odloty.pl - forum - odloty.pl - forum... I tak mi błogo czas płynie. Aha jeszcze piję piwko, dobre
Bilex Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 Ty się uspokój, to droga impreza jest jak się człowiek od tamtego uzależni - spytaj "świadka"
owoc666 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Zaginalem... Wiecie - nawet ta chorwacka klawiatura po Karlovackach w liczbie n jest dosc zabawna...
Bilex Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 No shit! Owoc - mieszkasz teraz z chorwatem w jednym pokoju?
Mały 5150 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 No jestem cały czas ślepa pejo A wałek dobra rzecz, że też sam na to nie wpadłem, tylko z gąbką lipa wyszła - dalej się rozmazują... No nie ma mowy żeby nie działało :shock: Cuś źle robisz, pewnie wziałeś gabkę z dziurami jak w szwajcarskim serze
Bilex Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 No nie ma mowy żeby nie działało :shock: Cuś źle robisz, pewnie wziałeś gabkę z dziurami jak w szwajcarskim serze Nie wyrzucaj [quotów] jak chcesz cytować Gąbka dobra - taka od naczyń - nie dość, że rozmazuje w środku to na dodatek trudną okiełznać i brudzi też po bokach, poza szablonem... Może za dużo farby?
Mały 5150 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 No nie ma mowy żeby nie działało :shock: Cuś źle robisz, pewnie wziałeś gabkę z dziurami jak w szwajcarskim serze Nie wyrzucaj [quotów] jak chcesz cytować Gąbka dobra - taka od naczyń - nie dość, że rozmazuje w środku to na dodatek trudną okiełznać i brudzi też po bokach, poza szablonem... Może za dużo farby? Może..., mówiłem żebyś najpierw wypaćkał nadmiar w kuwecie albo na spodniach P.S. Czemu mam nie wyrzucać quotów :?: O co chodzi, oświeć młodszego kolegę
Bilex Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 No nie ma mowy żeby nie działało :shock: Cuś źle robisz, pewnie wziałeś gabkę z dziurami jak w szwajcarskim serze Nie wyrzucaj [quotów] jak chcesz cytować Gąbka dobra - taka od naczyń - nie dość, że rozmazuje w środku to na dodatek trudną okiełznać i brudzi też po bokach, poza szablonem... Może za dużo farby? Może..., mówiłem żebyś najpierw wypaćkał nadmiar w kuwecie albo na spodniach P.S. Czemu mam nie wyrzucać quotów :?: O co chodzi, oświeć młodszego kolegę Teraz już ok, poprzednio coś ci się porąbało przy cytowaniu... Czy ciebie też wywaliło z forum jakieś 10 minut temu?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.