Jump to content

Czy forum uzależnia?

Bilex

Recommended Posts

Posted

Jo... Jak zaznaczyłeś wcześniej dobrą i głęboką nienawiść trzeba pielęgnować niczym kwiat ;):mrgreen:

• 5 weeks later...
  • Replies 152
  • Created
  • Last Reply
Posted

Postanowiłem odświeżyć temat zobaczywszy dziś zalogowanego Owoca.

Pogoda się popsuła czy Czeszki nie przystępne?

Na miły Bóg Owoc macie tam u was na studiach zajęcia z psychiatrii?! :twisted:

Posted

jak juz wywolujesz owoca do tablicy, to popraw blad ortograficzny w swojej wypowiedzi... bo ci sie dostanie :lol:.

a wracajac do tematu glownego, zdecydowanie uzaleznia. prawie jak samo subaru :D.

Posted

Nie, tylko, zjaralem sie na czerwono... I troche w cieniu siedze, a ze Chorwat jest bardzo przyjazny - uzyczyl mi swojego laptopa z Internetem.

Na razie z Czeszkami lipa, dzisiaj uderzamy na melanz - wiec bede na biezaco informowal o podbojach :mrgreen:.

P.S. Swoja droga - pogoda sie troche zrypala, wracalismy na skuterach w deszczu :mrgreen:.

Posted

E tam taki błąd od razu. Na początku napisałem "Czeszkinieprzystępne" a potem wszystko "odspacjowałem" z rozpędu. Poza tym u Owoca i tak mam wyrok za Don Frutę :lol: więc "nie przystępne" mi niestraszne :mrgreen:

Posted

Nie, tylko, zjaralem sie na czerwono... I troche w cieniu siedze, a ze Chorwat jest bardzo przyjazny - uzyczyl mi swojego laptopa z Internetem.

Na razie z Czeszkami lipa, dzisiaj uderzamy na melanz - wiec bede na biezaco informowal o podbojach :mrgreen:.

P.S. Swoja droga - pogoda sie troche zrypala, wracalismy na skuterach w deszczu :mrgreen:.

Posted
Chorwat jest bardzo przyjazny - uzyczyl mi swojego laptopa z Internetem.

To jakaś podejrzana bezinteresowność, uważaj lepiej :twisted:

Posted

racja :mrgreen:.

zreszta widac, ze cos jest na rzeczy.

owoc ma nerwowe ruchy i 2 razy wyslal to samo

:wink:

Posted

hmmm.. to ja sie dolaczam do tych, co sa uzaleznieni totalnie :smile: Ja tu wlaze co chwile, siedze caly dzien prawie, juz nie mowie o nocy :D

Posted

racja :mrgreen:.

zreszta widac, ze cos jest na rzeczy.

owoc ma nerwowe ruchy i 2 razy wyslal to samo

:wink:

Może to wołanie o pomoc było? Owoc żyjesz?! Czy już Chorwat cię zgłuszył i gdzieś ciągnie... :twisted:

[ Dodano: Nie Sie 20, 2006 3:26 pm ]

Hmmm, zaczynam się martwić, kazał Owocowi się wylogować :D

Posted
Emotów nie trzeba wpisywać ręcznie :mrgreen: (...) wystarczy wcisnąć "Wszystkie emotikony" i działa... :shock:

A gdzie jest to "wszystkie emotikony"? Nie widzę u siebie...

forum uzalenia wczoraj co 15 minet sprawdzalem (...)

:shock:

Gratuluję małżonce takiego męża... 8)

M.

Posted

Ono czesciowo uzaleznia, mozna sie wyzwolic. Co gorsza przebywanie na tym forum powoduje, ze sie zbyt duzo kombinuje o autach. A to dla osob majacych inne zadania bojewe w zyciu, strata czasu. samochod ma byc narzedziem transportowym a nie obiektem uwielbienia i swiatynia dumania.

Co wiecej, forum powoduje niezwykle zawezenie horyzontow, ograniczenie umyslowe i postepujaca skeloroze u co straszych bywalcow.

Kolejny raz zastanawiam sie nad samorelegacja.

Przez forum kupilem STI. A trzeba bylo se test moczu zrobic.

Posted

My tu gadu gadu a Owoc zaginął na amen. Pewnie przykuty do zmywaka będzie teraz przez tydzień odrabiał korzystanie z chorwackiego netu :D

Do listy zaginionych dołączyłbym też Przemqa - chyba, że u niego uzależnienie od forum minęło wraz z otrzymaniem uprawnień moderatora? :twisted:

Posted
My tu gadu gadu a Owoc zaginął na amen. Pewnie przykuty do zmywaka będzie teraz przez tydzień odrabiał korzystanie z chorwackiego netu :D

Do listy zaginionych dołączyłbym też Przemqa - chyba, że u niego uzależnienie od forum minęło wraz z otrzymaniem uprawnień moderatora? :twisted:

Bilexa też coś pochłonęło :lol: - pewnie małżonka :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

A było się śmiać z Owoca i Przemqa :grin:

Proszę natychmiast się zalogować i opowiedzieć wszystkim czy wałek

to dobre urzadzenie do malowania :mrgreen:

[ Dodano: Nie Sie 20, 2006 9:40 pm ]

O - pojawił się :mrgreen:

Posted

Kolega Arno wreszcie się pokapował:

Przez forum kupilem STI. A trzeba bylo se test moczu zrobic.

Arno! Pan se zrób ten test (i jeszcze jeden) - i sprzedaj tego błękitka (tanio przygarnę).

Kup Skodę od Verta... Idealne narzędzie do przemieszczania się.

Natomiast kolega Bilex zakrakał:

Owoc zaginął na amen. Pewnie przykuty do zmywaka będzie teraz przez tydzień odrabiał (...)

...żeby to tylko do zmywaka...

Posted

Bilexa też coś pochłonęło :lol: - pewnie małżonka :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

A było się śmiać z Owoca i Przemqa :grin:

Proszę natychmiast się zalogować i opowiedzieć wszystkim czy wałek

to dobre urzadzenie do malowania :mrgreen:

[ Dodano: Nie Sie 20, 2006 9:40 pm ]

O - pojawił się :mrgreen:

No jestem cały czas ślepa pejo :) A wałek dobra rzecz, że też sam na to nie wpadłem, tylko z gąbką lipa wyszła - dalej się rozmazują... :(

WiS - ten chorwat to pożądliwie na niego spoglądał chyba, więc zmywak to lajtowy scenariusz :twisted:

Posted

Wracajac do wątku i odpowiadając Bilexowi na SMS'a - to jest własnie uzaleznienie :lol: Siedzę sobie u brata na komputerku i tak skikam:

odloty.pl - forum - odloty.pl - forum... I tak mi błogo czas płynie.

Aha jeszcze piję piwko, dobre :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Posted

Zaginalem... Wiecie - nawet ta chorwacka klawiatura po Karlovackach w liczbie n jest dosc zabawna... :mrgreen:

Posted

No jestem cały czas ślepa pejo :) A wałek dobra rzecz, że też sam na to nie wpadłem, tylko z gąbką lipa wyszła - dalej się rozmazują... :(

No nie ma mowy żeby nie działało :shock: Cuś źle robisz, pewnie wziałeś gabkę

z dziurami jak w szwajcarskim serze :mrgreen:

Posted

Nie wyrzucaj [quotów] jak chcesz cytować :twisted:

Gąbka dobra - taka od naczyń - nie dość, że rozmazuje w środku to na dodatek trudną okiełznać i brudzi też po bokach, poza szablonem... :( Może za dużo farby?

Posted

Gąbka dobra - taka od naczyń - nie dość, że rozmazuje w środku to na dodatek trudną okiełznać i brudzi też po bokach, poza szablonem... :( Może za dużo farby?

Może..., mówiłem żebyś najpierw wypaćkał nadmiar w kuwecie albo

na spodniach :mrgreen:

P.S. Czemu mam nie wyrzucać quotów :?: O co chodzi, oświeć młodszego kolegę :oops:

Posted

Może..., mówiłem żebyś najpierw wypaćkał nadmiar w kuwecie albo

na spodniach :mrgreen:

P.S. Czemu mam nie wyrzucać quotów :?: O co chodzi, oświeć młodszego kolegę :oops:

Teraz już ok, poprzednio coś ci się porąbało przy cytowaniu...

Czy ciebie też wywaliło z forum jakieś 10 minut temu?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...