Jump to content

Auta forumowiczow na antenie Tvn Turbo

Wełniacz

Recommended Posts

Posted

W tym tygodniu w "Czasie Tuningu" leci material z udzialem Michała Solbergiem a w niedziele jest premiera tego programu iiiii Cossie bedzie w calej okazalosci :D Nic tylko czekac do niedzieli 8)

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply
Posted

koledzy, obywatele - badzcie ludzmi i nagrajcie a podem "zdigitalizujcie" te czesci programu, pliiiiiz.

To dla tych co juz nie moga.... odbierac polskiej TV.

Dziekujacy from the mountain,

Saval

Posted

hehehe dzisiaj mialem ochote napisac dokladnie taki sam temat, btw. zawsze kiedy widze "TEN" program to uwazam ze powinien nazywac sie on: "Czas Wieś-tuningu"... nie wiem czemu

Posted
koledzy, obywatele - badzcie ludzmi i nagrajcie a podem "zdigitalizujcie" te czesci programu, pliiiiiz.

Ja dopisuje sie do prosby Savala.

No i gratulacje panowie, napewno to bardzo miłe uczucie oglądać własne auto w TV

.

Posted

Azrael Ty tu nie powinienes :oops: tylko powinienes 8) :lol::twisted: autkiem mnie Ty i Sub Fan przewiozles i powiem Ci ze daje rade lekko mowiac :wink: Powinienes byc dumny w koncu na tym forumowym kjsie Cossie wykrecil 2 najlepsze czasy toru :twisted: Pozdrawiam :)

Posted

czyli za slabo Cossiego rozgrzewales :lol::lol: są i + tego czyli jeszcze twardsze zawieszenie :twisted: :wink:

Posted
czyli za slabo Cossiego rozgrzewales :lol::lol: są i + tego czyli jeszcze twardsze zawieszenie :twisted: :wink:

Tia jechało się koszmarnie nim w ogóle jechał gdzie chciał a ja długo nie mogłem zrozumieć o co chodzi ;-)

Posted

jesli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o........ :lol: :wink: mam nadzieje ze nastepnym razem taki sjs nie bedzie mi kolidowal z sesja i egzaminami i jakos pojawie sie na torze bo samo widowisko jest SUPERRRR:))

Posted

ogladalem solberga, oczywiscie nie trzeba mówic ze woz jest pierwsza klasa, ciekawi mnie tylko ile bieznika zostaBo po tych efektownych donatach :D:twisted:

Posted

mnie interesuje to uciekanie przez przód....... ale to chyba zalezy od ustawienia dyfra jak to na sjsie bylo :roll:

Posted

Moje auto również było w TVN Turbo,2 tyg temu.Byla to zielona Toyota Corolla z instalacją audio,material krecony w sniegu w gorskiej scenerii....

Posted

to co by było jakby Monika miała Solberga :D

To by miała jeszcze większy fan klub. Ale ten już jest ogromny łącznie z gwiazdami polskich rajdów ;-)

Posted

A był taki wątek "Monika w poziomie czyli wizyty w SIP" czy jakoś tak. :lol: Polecam. :twisted: A kim Sz. Monika jest, nie wiem, nie znam. :cry:

Dziś o 15 jest jeszcze chyba powtórka Czasu Tuningu, 12.30-de lux.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...