ALEX Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Czy ktoś z Szanownych forumowiczów ma fotki dobrej jakości, które z czarnymi WRX'ami lub STI MY00-03 ze złotymi oryginalnymi felgami? Planuję wymalować oryginalne srebrne 17tki z WRX na złoto,ale chciałbym wcześniej zobaczyć jak to wygląda przynajmniej na fotkach. Proszę o przesyłanie zdjęć na adres platis@kki.pl Pozdrawiam P.S.Przy okazji mały quiz: Które ładniejsze do czarnego Subaraka: złote czy srebrne
555 Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Przeslalem pare fotek...a moim zdaniem...tylko zlote :!: nawet czasami mi sie wydaje ze kombinacja czarne-zlote jest ladniejsza niz niebieski-zloty. Fajnie tez wyglada polaczenie czerwonego lakieru ze zlotymi felgami.
ComeToDaddy Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 i rozowego oczo-j#ba na karoserii z zielonymi felgami. Fajnie wygladaja te prodrive'owskie antracyt, na czarnym (pomijam sens posiadania czarnego auta).
Polini Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Hmm... Moim zdaniem... złote. Niedawno były fotki na forum, STi czarnego SE II jakiś ze szwecji... Jak chcesz to poszukaj (albo ja to zrobie ;]) lub zmniejsze i wstawie któregoś dnia...
Scooby Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Moim zdaniem do czarnej Imprezki to albo zlote albo takie jak na zalaczonej fotce!
marcinJ Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 ALEX jak dla mnie zdecydowanie srebrne, masz tu dwa zdjęcia czarnych STI, jeden na srebrnych drugi złotych, nie są to najlepsze zdjęcia, ale na żywo ten na srebrnych wyglądał rewelacyjnie, wręcz się zastanawiałem czy następny jednak nie będzie czarny. Stały blisko siebie, ten na złotych robił o wiele mniejsze wrażenie.
BaRy Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Ja głosuję na srebrne ewntualnie takie lekko przyciemniane, złote jak dla mnie tylko do niebieskiej Imprezy. Ja mam granatowego GTeka na srebrnych 16 i 17 też chyba kupie srebrne. Co wy na to?
michal Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Ja na lato do niebieskiej STi szykuje srebrne 18" Zlote jakos do mnie nie przemawiaja...
Scooby Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 BaRy: ja bym sie sklonil ku srebrnym. Aczkolwiek bywa tak, ze na zlotych tez mi sie podobaja niektore.
BaRy Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 BaRy: ja bym sie sklonil ku srebrnym. Aczkolwiek bywa tak, ze na zlotych tez mi sie podobaja niektore. Dzięki Scooby za fotki, teraz to mam jeszce większe wątpliwości które wybrać Ja na lato do niebieskiej STi szykuje srebrne 18" Zlote jakos do mnie nie przemawiaja... Jak dla mnie też rewelacja! Ale tak naprawde to tylko kwestja gustu i możliwości właściciela Subarki.
michal Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Ja napalilem sie na 18-tki Prodrive znane z modelu WR1, ale SIP ma wysokie ceny na nie Dlatego chyba zdecyduje sie na szprychowe ATS DTM 8x18" i opnki 225/40 R18 Yokohama AVS
marcinJ Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Ja napalilem sie na 18-tki Prodrive znane z modelu WR1, ale SIP ma wysokie ceny na nie Dlatego chyba zdecyduje sie na szprychowe ATS DTM 8x18" i opnki 225/40 R18 Yokohama AVS Ja właśnie takie ATS-y zakupiłem, tylko 7,5x17, grzecznie czekają w garażu na lato
Polini Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 panowie! Ale to tez duzo zależy od felg! jak postawisz czarnego potwora na jakieś kozackie aluminki, srebrne to będzie o niebo lepiej. Chyba mówiliśmy o seryjnych, tak? Do serii chyba raczej złoty. Aczkolwiek jak miałbym np. zakupić te Prodrive'y (o których mówił Michał - są cudne!) to brałbym srebrne...
Jakublad Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 Jak Impreza to tylko ze złotymi felgami. Może nie wszystkie kolory, ale niebieska, czarna, a ostatnio nawet białą na złotych widziałem i było super. Jak już ktoś napisał - czarna na złotych wygląda chyba fajniej niż niebieska z takimi felgami.
Piotrek.M Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 Czarna z Białymi OZ racing Hmma jeśli chodzi kolorek jak w temacie to zdecydowanie złote złote A jakby się prezentowała na czarnych 8) chyba ciekawie choć mogę się mylić :wink:
555 Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 Hmmm...do oceny. Fajnie prezentuje sie Lancer EVO VIII w obecnym Top Gear, czyli taki ciemny grafit i podobny kolor felg.
WRC fan Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 Do czarnej Imprezy IMO najbardziej pasują srebrne,później grafitowe i na końcu złote które i tak pasują elegancko 8)
matt Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 ALEX żeby wszyscy byli zadowoleni pójdź na kompromis i pomaluj na złoto dwie sztuki i daj je na tył a na przodzie będą srebrne 8) ..... pozdr. mk.si
WRC fan Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 ALEX żeby wszyscy byli zadowoleni pójdź na kompromis i pomaluj na złoto dwie sztuki i daj je na tył a na przodzie będą srebrne 8) ..... a rezerwe na grafitowo
Adi555 Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 Złote czy srebrne oto jest pytanie? Kolor felgi w czarnym aucie to rzecz gustu ale tylko złote koło jest zarezerwowane dla Subaru :wink:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.