herrkam Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 (edited) Nudno w tej covidowej rzeczywistości to coś trzeba było zrobić. Legacy z zamiarem na początek przywrócenia go do seryjnej świetności, projekt bez ciśnienia i tak zwane plug out plug in, czyli wyjmujemy część, restaurujemy/dajemy nową i wkładamy. Z założenia ma być cały czas jezdny Na początek niespodziewajka, po zatankowaniu do pełna nieszczelność zbiornika. Działamy Edited March 1, 2021 by herrkam 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hugo Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Jakbyś potrzebował drzwi to mam gołe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
herrkam Posted March 1, 2021 Author Share Posted March 1, 2021 Dzięki drzwi mam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
llkuba Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Kolejny projekt któremu będę kibicował . Powodzenia . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miis Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 Piękna rzecz Powodzenia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelekfrmtb Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 Hej, Stałem się 2 dni temu posiadaczem Legacy (92r) 2.2 kombi i szukam kompletnego wydechu. Jest szansa dostać czy trzeba spawać custom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
herrkam Posted March 2, 2021 Author Share Posted March 2, 2021 Jak na allegro nie ma to spawanko chyba? Moze od gc8 podejdzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
herrkam Posted March 2, 2021 Author Share Posted March 2, 2021 (edited) Mister gadżet, pierwsze drobiazgi napływają, jak to bywa pewnie gadżety przewyższą wartość fury Edited March 2, 2021 by herrkam 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
herrkam Posted March 2, 2021 Author Share Posted March 2, 2021 Ugh oponki 205 na te śliczne srebrne Speedline już w drodze . Mam na tą furę pomysł, zobaczymy jak wyjdzie 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelekfrmtb Posted March 3, 2021 Share Posted March 3, 2021 Hej, wiecie gdzie kupię/znajdę manual serwis w języku ang/pl? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek1 Posted March 3, 2021 Share Posted March 3, 2021 Zobacz na ale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelekfrmtb Posted March 3, 2021 Share Posted March 3, 2021 3 minuty temu, Sławek1 napisał: Zobacz na ale. Jest tylko po niemiecku dlatego zwróciłem się z prośbą tu. Chyba zacznę szukać po zagranicznych forach/stronach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurando Posted March 3, 2021 Share Posted March 3, 2021 Godzinę temu, pawelekfrmtb napisał: Hej, wiecie gdzie kupię/znajdę manual serwis w języku ang/pl? http://jdmfsm.info/Auto/Japan/Subaru/Legacy_Outback/1990-1994/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
herrkam Posted March 3, 2021 Author Share Posted March 3, 2021 Bum szybki plug play...a nie czekaj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek1 Posted March 3, 2021 Share Posted March 3, 2021 11 godzin temu, pawelekfrmtb napisał: Jest tylko po niemiecku dlatego zwróciłem się z prośbą tu. Chyba zacznę szukać po zagranicznych forach/stronach. Zobacz to : https://allegro.pl/oferta/subaru-legacy-outback-brighton-1990-99-inst-haynes-10453831755 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartZ Posted March 4, 2021 Share Posted March 4, 2021 W dniu 2.03.2021 o 18:54, herrkam napisał: Jak na allegro nie ma to spawanko chyba? Moze od gc8 podejdzie Podejdzie tylko trzeba przedłużyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelekfrmtb Posted March 4, 2021 Share Posted March 4, 2021 2 godziny temu, BartZ napisał: Podejdzie tylko trzeba przedłużyć. Oddaje do spawania jak się bawić to na bogato, projekt musi być zrobiony picco bello Będę tu wrzucał zdjęcia jak już coś wleci ciekawego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
herrkam Posted March 4, 2021 Author Share Posted March 4, 2021 1 minutę temu, pawelekfrmtb napisał: Oddaje do spawania jak się bawić to na bogato, projekt musi być zrobiony picco bello Będę tu wrzucał zdjęcia jak już coś wleci ciekawego. Tylko załóż może swój topic może 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
herrkam Posted March 4, 2021 Author Share Posted March 4, 2021 Zawieszonko dotarło Thx to @carfit Tjunink spręzyny z Jamexa 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dymian Posted March 5, 2021 Share Posted March 5, 2021 Dzieje się widzę...tak trzymać! Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbutek Posted March 8, 2021 Share Posted March 8, 2021 W dniu 2.03.2021 o 20:15, herrkam napisał: Ugh oponki 205 na te śliczne srebrne Speedline już w drodze . Mam na tą furę pomysł, zobaczymy jak wyjdzie Miałem takie felgi kiedyś. Potem, niestety, hamulec zmusił do zmniamy. Pewnie gdzieś jeszcze jeżdżą na jakimś dziadku. 205/55 ? Będę kibicował. Masz OEM fotel kierowcy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
herrkam Posted March 9, 2021 Author Share Posted March 9, 2021 tak fotel kierowcy musze oderbać, rozmiar myślałem 205/50 czy za nisko będzie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelekfrmtb Posted March 9, 2021 Share Posted March 9, 2021 Hej, jaka jest oryginalna średnica wydechu w Legacy 1? Herrkam będziesz robić kompletny wydech? Link to comment Share on other sites More sharing options...
herrkam Posted March 9, 2021 Author Share Posted March 9, 2021 Na razie jakieś rury tam są więc nie grzebię, co do ori niestety nie wiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
herrkam Posted March 11, 2021 Author Share Posted March 11, 2021 Bum bang szybka wymiana zbiornika...no i jakaś tam odbudowa blacharska 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts