Jump to content

Zawór upustowy

Midgardsorm

Recommended Posts

Posted

musisz kupic The Sun ale bez flanszy-masz taki uklad jak ja-zobacz fotki z niebieskimi wezami - tak jest u mnie.

Sugerujesz kupno tego wynalazku za 350 zł ? :). A jak wygląda sprawa z montarzem, trzeba jakoś bardzo dłubać, czy jest to w miarę prosta sprawa ? [fotki nie działają...]

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply
Posted

musisz kupic The Sun ale bez flanszy-masz taki uklad jak ja-zobacz fotki z niebieskimi wezami - tak jest u mnie.

Sugerujesz kupno tego wynalazku za 350 zł ? :). A jak wygląda sprawa z montarzem, trzeba jakoś bardzo dłubać, czy jest to w miarę prosta sprawa ? [fotki nie działają...]

ja jestem zadowolonmoj seryjny DV nie byl szczelny i puszczal,rzezbic nie trzeba(trzeba dopasowac kawalek weza pod BOVa)

Posted

ja jestem zadowolonmoj seryjny DV nie byl szczelny i puszczal,rzezbic nie trzeba(trzeba dopasowac kawalek weza pod BOVa)

No ok, poprostu byłem w szoku że urządzenie w tej cenie, made in poland może działać poprawnie :). Jeśli tak jest no to super...

A mógłbyś zapodać jakieś wskazówki co dokładnie z tym wężem trzeba zrobić ? Pewnie jakbym miał tego bov-a w łapie i zajrzał pod maske to bym jakoś na to wpadł, ale raz że go nie mam, a dwa że po co po raz drugi odkrywać Ameryke... [ew jakaś fotka była by mile widziana gdyby Ci się chciało, bo te na ich stronce się nie powiększają...]

Posted

Kurcze a ja nie moge nic znalesc odnosnie tego gdzie to mozna kupic nawet tel. nie podali.Ktos ma jakies info w tej sprawie?

Posted

U mnie dzis rano zagoscil The Sun :grin:

Dzieki dla Michala, bardzo konkretny i sympatyczny człowiek

powodem bylo to samo co u lezo psssst :mrgreen:

Montaz to odkrecenie, zakrecenie 2 cybantów + podcisnienie

cala operacja 5 min

zrobilem jakies 50km ale moge zgodzic sie z komanczem i tomkiem12

mi sie podoba :mrgreen:

Posted
U mnie dzis rano zagoscil The Sun :grin:

Dzieki dla Michala, bardzo konkretny i sympatyczny człowiek

powodem bylo to samo co u lezo psssst :mrgreen:

Montaz to odkrecenie, zakrecenie 2 cybantów + podcisnienie

cala operacja 5 min

zrobilem jakies 50km ale moge zgodzic sie z komanczem i tomkiem12

mi sie podoba :mrgreen:

gnida pancerna :evil:

Posted

hehe tylko nie pancerna :wink:

chcialem adasiu :mrgreen: na sobie przetestowac zeby nie bylo zadnych watpliwosci

teraz moge ci powiedziec jedz i zakladaj wszystko jest jak tsza :mrgreen:

powiem wiecej moge z toba pojechac :smile:

a tak serio to zapomnialem ze mialem dac ci znac

tzn przypomnialo mi sie o 2.30 w nocy jak sie kladlem do wyra

Posted
hehe tylko nie pancerna :wink:

chcialem adasiu :mrgreen: na sobie przetestowac zeby nie bylo zadnych watpliwosci

teraz moge ci powiedziec jedz i zakladaj wszystko jest jak tsza :mrgreen:

powiem wiecej moge z toba pojechac :smile:

a tak serio to zapomnialem ze mialem dac ci znac

tzn przypomnialo mi sie o 2.30 w nocy jak sie kladlem do wyra

a nie mowilem, ze pancerna :mrgreen:

w sobote turbine zmieniam wiec w przyszlym tygodniu bedzie mozna podjechac

Posted
Chyba nawet najlepsze :cool:

:):)

Wogole to dziwna sprawa ze u Ciebie lezo wszystko ok a ja mialem problem.

Cale szczescie ze "mialem" teraz ciesze sie syczeniem :grin:

Noooo Bart bo Ty masz tak nadłubane i tak kapie mocą z Twojego potwora, że lekko być nie mogło : :cool: w mojej łagodnej serii musiało pójść gładko :)

Posted

yyy na jaka :???:

Posted

yyy na jaka :???:

wielka jak miednica :mrgreen: i podtrzymanie :mrgreen:

Posted

ludzie zakladajcie blov-off!! :mrgreen: ja mam wrx z 93r i efekt jest naprawde niesamowity :twisted: kilka razy ludzie juz uciekali z chodnika bo nie wiedzieli co sie dzieje jak zaworek dal czadu :mrgreen::mrgreen: a tak powazniej to mam 310BHP u siebie , blov i turbo timer, przelotowy wydech i efekty sa naprawde niezle :grin: montujcie to sie sami przekonacie :grin:

:idea: a co do spalania to jak jechalem do polski na trasie wziela mi 11,5l a po miescie to lepiej nie mowic ale cos za cos :wink: nic nie ma za darmo :cool:

Posted
: ja mam wrx z 93r :

acha acha i like it :mrgreen:

W GB GieTki nazywały się WRX.

no to teraz się kalam :shock:

Posted
ludzie zakladajcie blov-off!! :mrgreen: ja mam wrx z 93r i efekt jest naprawde niesamowity :twisted: kilka razy ludzie juz uciekali z chodnika bo nie wiedzieli co sie dzieje jak zaworek dal czadu :mrgreen::mrgreen: a tak powazniej to mam 310BHP u siebie , blov i turbo timer, przelotowy wydech i efekty sa naprawde niezle :grin: montujcie to sie sami przekonacie :grin:

:idea: a co do spalania to jak jechalem do polski na trasie wziela mi 11,5l a po miescie to lepiej nie mowic ale cos za cos :wink: nic nie ma za darmo :cool:

a czym masz wysterowane to 315BHP? i na jakiej sprezarce?

Posted

WRC fan, dla dokładności w Japonii GT'ki nazywały się WRX, w UK nazywały się Impreza Turbo.

Jeśli mnie pamięć nie myli to JDM'owy WRX '93 miał 240 koni, więc skąd 310 po montażu turbo timer'a i bov'a :roll:

Posted
:idea: ja mam wersje japonska i prawdopodobnie ona ma kute tloki,tak przynajmniej powiedzial mi pan ktory robil mapy silnikow do imprez WRC dla prodrive :grin:
Posted

Jeśli masz STi to jest to możliwe, WRX fabrycznie nie miał kutych tłoków. Co i tak nie ma żadnego wpływu na moc.

Posted

Jan Drop, czasem warto wiedzieć czy się jeździ, nawet w UK. Rzuć nazwiskiem typa, my tu znamy nieźle tunerów z UKeja ;-)

Posted
Jeśli masz STi to jest to możliwe, WRX fabrycznie nie miał kutych tłoków. Co i tak nie ma żadnego wpływu na moc.

Sti(RA) z tamtych lat raczej tez nie, chyba ze blok polzakmiety lub zamkniety.Na TD05 i duzym TMIC lub FIMC, duzych wtryskach,wydechu i odpowiedniej mapie robia w UK 320km,ale nie wiem na jak dlugo :roll:

Posted

Oczywiście, wiem o tym. ale kolega twierdzi że ma 310 bez tych dodatków.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...