Skocz do zawartości

Melduję, że......


stach1111

Rekomendowane odpowiedzi

Skończyliśmy malować przedpokój więc montuje "srebrzanke" :dance:

IMG_20230827_152438.thumb.jpg.876031258a80b32b1e55b5436ff93e69.jpg

 

IMG_20230827_152424.thumb.jpg.09bad3d9a4f923db140277316ef3b134.jpg

 

IMG_20230827_152448.thumb.jpg.7ee222afb165b4feeb2b8f7222113a0f.jpg

 

IMG_20230827_152458.thumb.jpg.c8225804a7e8ab045197601b1e05a464.jpg

 

IMG_20230827_152505.thumb.jpg.f1253cc1140ab02073381b121e6f6465.jpg

 

Zdjęcia z i bez lampy. :)

Mając na uwadze, że wcześniej wszystko miało kolor pożółkłego białego to wyszło bardzo fajnie :thumbup:

Poza tymi wyżej jeszcze kilka innych rzeczy też było:)

  • Super! 4
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

2 godziny temu, Aga napisał(a):

oud

Parfę? 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

37 minut temu, Szürkebarát napisał(a):

z moją kanapką sporządzoną

Fła gra? Czy nie gra?

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

14 godzin temu, Aga napisał(a):

Ale jonge czy oud?

 

Zawsze jonge. Oud juz mam    :mrgreen:

 

 

10 minut temu, Knurek1111 napisał(a):

W sensie Gołda?

 

W kazdym sensie    :mrgreen:     a z sera wole belegen, oud jest dla mnie za ostry

Do wodeczki czasami brokkel, taki juz kruszacy sie bardzo ostry ale tego mozna kawalek gora dwa

 

tapatalked

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

2 godziny temu, Blixten napisał(a):

, że w ostatni tydzień wakacji robimy wycieczki jednodniowe. 
 

Dzisiaj był Frombork:ok:

 

E8D81DEB-66FA-4943-8605-A8E7812DF6D7.thumb.jpeg.70abb77e66b92dd982b356c5952f02b2.jpeg

 

0A6EA3A8-5290-455E-A05D-5D1B6F3CB852.thumb.jpeg.260a3089edaa364905a78e0c5786471c.jpeg
 

0AE39B2F-A680-4763-9652-B72020DCC3B0.thumb.jpeg.69e5e034c8846b6a0db948afbd1df688.jpeg

 

7CC571BD-F359-446A-A5FB-3116D1399D75.thumb.jpeg.b4c7a4f90c6cf308199bafab7cff65dc.jpeg
 

C65BDE3F-909E-4394-851E-6277492DF3DE.thumb.jpeg.145740f1abc556c56259cefb04aa69dd.jpeg

 

3DDBF4D3-0208-4855-8E82-91F351123C6F.thumb.jpeg.303536754eb5fa9cc23042e379c1a0ca.jpeg


3CFA8BA7-894A-4854-B1F3-BFFA185D61FD.thumb.jpeg.445d5fc6e53d49614e80770a7c410526.jpeg

 

01C4543C-01C9-47A8-89E9-287F3BFB050B.thumb.jpeg.48d6a92e67f7dabc845fdc8696f7a61d.jpeg

 

825F7DC3-621F-4B0F-9274-32DBBA870D5E.thumb.jpeg.04f79c4b3f7a8ea0d5ab9d81f7767116.jpeg

 

585589E8-37CF-4FF5-A210-3E60BB27C63D.thumb.jpeg.0c9089adece6a6530378354162c367ee.jpeg

 

A7A08A5C-A627-42C0-A6F5-37E2C2A7F0F3.thumb.jpeg.fff0ea4036c22793fd0e3c0ae084a3bb.jpeg
 

51603FD1-C6E0-4F9F-A492-B2416E65C1A7.thumb.jpeg.a4b4843ed7e377ce07b527cc19a809a7.jpeg

 

Na "następną razę" polecam Święty Kamień i Tolkmicko i okolice.

 

Frombork oczywiście pocztówkowo bezbłędny. Wahadło chyba nie chodziło? Łódka Instytutu zacumowana na amen...

  • Lajk 1
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

14 godzin temu, FOR CVT napisał(a):

 

Zawsze jonge. Oud juz mam    :mrgreen:

 

 

 

W kazdym sensie    :mrgreen:     a z sera wole belegen, oud jest dla mnie za ostry

Do wodeczki czasami brokkel, taki juz kruszacy sie bardzo ostry ale tego mozna kawalek gora dwa

 

tapatalked

e tam. Comte, cała seria niepasteryzowanych Tomme, strugany Tête de Moine, już nie wspomnę o Beaufort albo tych z pleśnią... niekoniecznie zaraz o Roquefort, ale np. fourme de Montbrison. Albo le bleu d'auvergne.

Niestety muszę sobie tych cudów odmawiać, ale nie ograniczajmy się do niderlandów. Sabaudia i Szwajcaria też fajne serki robią.

  • Lajk 1
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...