cypkenzie Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Niemożliwe robi się Niesamowite !!! Dziś znalazłem taki oto wpis na mojeaito.pl kupie lub zamienie ~Tomek 2011-11-27 | 22:59 Szukam forestera 1 i chętnie się zamienię za bmw e46 diesel 2,0. Znaczy się trend jest EXTRA ale to dopiero początki Jak zainteresować Tomka ? Chyba zaproszę go na Nasze forum !!! Dobrze się dzieje co ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zelazny Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Tiaa super, niech zamieniają swoje Bejce 318 M Pałer na Subaru. Do starych N/A doklei się spojler, złote felgi, i na dzielni będzie hit! :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hefty Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Zelazny, Byle nie wszyscy bo będziemy musieli selekcję wprowadzić . Nie piję oczywiście w stronę Twojego kolegi cypkenzie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bednarcm Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Coś w tym musi być. Parę dni temu sąsiad dorwał mnie w garażu i wypytywał o Forestera. Jak stwierdził, BMW w naszych okolicach nie da się jeździć ze względu na stan nawierzchni. A posiada E90 w miarę nowe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
subleo Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Dobrze się dzieje co ? Łoo matko....czas się rozglądać za nową marką... :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dehnel Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Łoo matko....czas się rozglądać za nową marką... Mistu czeka z łotwartymi ramionami/wahaczami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cypkenzie Posted December 2, 2011 Author Share Posted December 2, 2011 Zelazny, Byle nie wszyscy bo będziemy musieli selekcję wprowadzić . Nie piję oczywiście w stronę Twojego kolegi cypkenzie . To nie jest mój kolega !!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dehnel Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 To nie jest mój kolega !!!!!!!!!!!!!!!!!! a jak Cie złapią za rękę, to mów, że to nie Twoja ręka Link to comment Share on other sites More sharing options...
chojny Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Znaczy się trend jest EXTRA :| tak sobie chyba raczej.... ale to dopiero początki Już widzę te dresy w Sklepiku, poniedziałkowy, wyjściowy, weselny, kościołowy... :shock: BMW to zło Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmlody Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Zelazny, Byle nie wszyscy bo będziemy musieli selekcję wprowadzić . Nie piję oczywiście w stronę Twojego kolegi cypkenzie . To nie jest mój kolega !!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiesz, widziałem kiedys podkładke pod tablicę rej. Nie jestem ze świdnika!! - oczywiście rejestracja w ramce: LSW... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartekfi Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Już widzę te dresy w Sklepiku, poniedziałkowy, wyjściowy, weselny, kościołowy... i nowe konkursy Plejadach: palenie laczka i ałdio szoł Link to comment Share on other sites More sharing options...
guma Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 a jak Cie złapią za rękę, to mów, że to nie Twoja ręka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giechu Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Źle się dzieje w państwie duńskim :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dehnel Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 nowe konkursy Plejadach: palenie laczka i ałdio szoł i wątki w technicznym: -jak prosto przykleić naklejkę Pajonir na tylną szybę -jak wepchnąć wielki subwoofer do bagażnika -czy opona 235 wejdzie na felgę 5 cali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hefty Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Zelazny, Byle nie wszyscy bo będziemy musieli selekcję wprowadzić . Nie piję oczywiście w stronę Twojego kolegi cypkenzie . To nie jest mój kolega !!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale po co krzyczysz? Już po wyborach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cypkenzie Posted December 2, 2011 Author Share Posted December 2, 2011 To nie jest mój kolega !!!!!!!!!!!!!!!!!! a jak Cie złapią za rękę, to mów, że to nie Twoja ręka hahahahahahahaha dobre dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
saszynski Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 nowe konkursy Plejadach: palenie laczka i ałdio szoł i wątki w technicznym: -jak prosto przykleić naklejkę Pajonir na tylną szybę -jak wepchnąć wielki subwoofer do bagażnika -czy opona 235 wejdzie na felgę 5 cali to mozna jeszcze ścierpieć.. ale wyobraz sobie subaru z endzels ajs... i 7 wlotow na masce i 3 na dachu. -- Pt gru 02, 2011 3:36 pm -- juz nie wspominam o tym co sie bedzie dzialo pod remizami... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cypkenzie Posted December 2, 2011 Author Share Posted December 2, 2011 nowe konkursy Plejadach: palenie laczka i ałdio szoł i wątki w technicznym: -jak prosto przykleić naklejkę Pajonir na tylną szybę -jak wepchnąć wielki subwoofer do bagażnika -czy opona 235 wejdzie na felgę 5 cali aaaaaaaaaaaaaa hahaha poczucie humoru na forum nigdy nie umrze !!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tynek Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Tiaa super, niech zamieniają swoje Bejce 318 M Pałer na Subaru. Do starych N/A doklei się spojler, złote felgi, i na dzielni będzie hit! :roll: Mój n/a zbiera graty na taki visual update na GT (bez kurnika!), ale że byłem tu przed tfu BMW to się nie obrażam Link to comment Share on other sites More sharing options...
emdzejj Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 nowe konkursy Plejadach: palenie laczka i ałdio szoł i wątki w technicznym: -jak prosto przykleić naklejkę Pajonir na tylną szybę -jak wepchnąć wielki subwoofer do bagażnika -czy opona 235 wejdzie na felgę 5 cali hahahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zelazny Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Właśnie sobie przypomniałem, że był już taki jeden, co się z BMW na Subaru przerzucił... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hattorihonza Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Spokojnie... :wink: Na razie nie grozi nam inwazja panów w dresach, ponieważ w supermarketach jeszcze niema "akcesoriów tuningowych" do Subaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giechu Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Czy zdjęcia tego Seweryna można znaleźć w sieci czy przechowujecie je na dyskach? :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zelazny Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Czy zdjęcia tego Seweryna można znaleźć w sieci czy przechowujecie je na dyskach? :shock: Mam go na pulpicie ustawionego Z google, 3 zdjęcie dokładnie :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amstaff23 Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 To jeszcze niech się któryś z moich przedmowcow wypowie, czy miał kiedykolwiek BMW, albo chociaż takie prowadził Albo czy widział dresa w e90? A propos e90, o co chodzi z tekstem, ze nie nadaje się na nasze drogi?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts