raju Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Witam, w poniedziałek 24.09.2007 istnieje mozliwość obejrzenia nowej IMPREZY WRX MY 08. Po wpłaceniu zadatku możliwośc odbycia krótkiej jazdy testowej Zapraszam w godzinach 10 - 15. P.S. Zapisy telefoniczne: 507 152 406 Raju Pozdrowienia :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vibowit Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 A dlaczemu w takich śmiesznych godziach. Ile ten zadatek wynosi? :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
devlin Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 w poniedziałek 24.09.2007 istnieje mozliwość obejrzenia nowej IMPREZY WRX MY 08. Po wpłaceniu zadatku możliwośc odbycia krótkiej jazdy testowej :mrgreen: Chyba krótkiego postania w korkach Postaram się pojawić, czarne odkurzacze będą :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
raju Posted September 19, 2007 Author Share Posted September 19, 2007 vibowit, piątka w kieszeń i wystarczy korków nie będzie, mam tu takiego specjalnego oesa :cool: devlin, przecież odkurzacze są zawsze Zapraszam Link to comment Share on other sites More sharing options...
devlin Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 korków nie będzie, mam tu takiego specjalnego oesa :cool: devlin, przecież odkurzacze są zawsze Git, proszę o wpisanie na listę :cool: Aha! proszę o pogłaskanie odkurzaczy ode mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piter 35 Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Ale wam fajnie :smile: , możecie nowego lacetti zobaczyć . Też bym chiał Link to comment Share on other sites More sharing options...
devlin Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Ale wam fajnie :smile: , możecie nowego lacetti zobaczyć . Też bym chiał Nie martw się, my na stypę jedziemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip Cz Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 raju, Gdzie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vibowit Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 No jak gdzie? Na Al. Krakowskiej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Tu: Subaru A.Koper Al.Krakowska 151 02-180 Warszawa tel.: 22 886 60 81 - Salon tel.: 22 886 60 74 - Motel Subaru fax.: 22 886 60 79 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piter 35 Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 vibowit już się czaisz co :?: tylko pamiętaj bys nie przesadził z ta kaucją bo masz inne ważniejsze wydatki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 raju, cholera, nie będzie mnie w kraju. Kiedy prywatna sesja dla Modów/Kawiorów (niepotrzebne skreślić)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 raju, cholera, nie będzie mnie w kraju. Kiedy prywatna sesja dla (niepotrzebne skreślić)? skreśliłem niepotrzebne :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
raju Posted September 19, 2007 Author Share Posted September 19, 2007 No jak gdzie? Na Al. Krakowskiej. Dziękuję :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vibowit Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 vibowit już się czaisz co :?: tylko pamiętaj bys nie przesadził z ta kaucją bo masz inne ważniejsze wydatki Sio, sio! Jak uda mi się wyrwać z pracy, to pojadę zobaczyć to cudo. :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vibowit Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 No jak gdzie? Na Al. Krakowskiej. Dziękuję :smile: Proszę! Rozumiem, że teraz mogę już liczyć na TestDrive bez zadatku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arno Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 raju, cholera, nie będzie mnie w kraju. Kiedy prywatna sesja dla Modów/Kawiorów (niepotrzebne skreślić)? Uwazam, ze bedac progresywna i postepowa grupa obywateli naszego panstwa, IV RP, powinnismy zmienic nomenklature. Pasztety - łże elity. Kawiory - oligarchowie. Uwaga, podpowiedz gramatyczna. Maz - oligarcha. ZOna - Oligarchini. Dzieci - Oligarszątka. Samochow - oligarchowóz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radekk Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 To może podczas jazdy testowej wpadniecie do Poznania Przetestujecie od razu na autostradzie czy przy wyższych prędkościach nie odfrunie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Kawiory - oligarchowie. Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
devlin Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 raju, cholera, nie będzie mnie w kraju. Kiedy prywatna sesja dla Modów/Kawiorów (niepotrzebne skreślić)? Byla juz Chcesz numer do pani z czeskiego PR Subaru Nice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek K Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Chlopaki wyskoczcie na trase bialostocka lepiej - mozemy sie spotkac w polowie drogi jak cos Link to comment Share on other sites More sharing options...
gimof Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 To może podczas jazdy testowej wpadniecie do Poznania Przetestujecie od razu na autostradzie czy przy wyższych prędkościach nie odfrunie O to to :!: :cool: Raju możesz porobić zdjecia "takie live" waszego auta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GC8 Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Raju, a jutro można będzie zobaczyć? Bez jazd żadnych? Będę po nocy wracał, a jak zobaczę to obejdzie się bez RedBull'a ATB Link to comment Share on other sites More sharing options...
raju Posted September 19, 2007 Author Share Posted September 19, 2007 Przemeq, wyślę Ci mms-a P.S. Dla moda Przemqa specjalny pokaz w następny poniedziałek mac_, niestety only monday :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts