Than_Junior Posted May 14, 2015 Share Posted May 14, 2015 Jak w tytule W zeszlym roku byla wyjatkowa sytuacja, w ktorej ex aequo wygraly dwie druzyny - czy w tym roku sie powtorzy? Kto jedzie z kim? Kto przeciwko komu? Co zrobi KFIT? Czas poznac odpowiedzi na te pytania - gotowi, start! (zrodlo: https://plus.google.com/photos/110845923649948059416/albums/6029369361039260737) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chojny Posted May 15, 2015 Share Posted May 15, 2015 Tak, tak... się działo Podobno KFIT od stycznia organizuje meetingi, analizuje dane, czasy i ćwiczy, bo na XI Plejadach nie byli do końca zorganizowani i przygotowani... na wyniki Sami zaś twierdzą, że są zwarci i gotowi... ba Beben z okazji Plejad nawet prawko zdał 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Than_Junior Posted May 15, 2015 Author Share Posted May 15, 2015 Zawialo groza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izotom Posted May 15, 2015 Share Posted May 15, 2015 Bęben to ten w środku? Sexy Link to comment Share on other sites More sharing options...
szubaru Posted May 15, 2015 Share Posted May 15, 2015 Bęben to ten w środku? Sexy beben jak żywy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izotom Posted May 15, 2015 Share Posted May 15, 2015 Co gorsza, drugi od lewej wyglada mi na TJ'eja Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemekka Posted May 15, 2015 Share Posted May 15, 2015 I jeszcze ta stylizacja na lata 80-te. Skąd oni te szorty wytrzasnęli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebekian Posted May 15, 2015 Share Posted May 15, 2015 W tym roku KWIT bez Mistrza Carfita nie ma szans walka będzie pomiędzy MTS a Ł(K)RT z dużą przewagą tych drugich, składu nie zdradzimy napinka musi być . Podpowiem tylko że jesteśmy przygotowani sprzętowo, liczebnie, mentalnie a nawet mamy rozegrane imprezy wcześniaków na wytrzymałość Link to comment Share on other sites More sharing options...
Than_Junior Posted May 15, 2015 Author Share Posted May 15, 2015 To nie ja na tamtym zdjęciu, razem z gumą tworzymy nasz własny team będzie bardzo... Wakacyjnie. W końcu w hotelu jest basen! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebekian Posted May 15, 2015 Share Posted May 15, 2015 No razem to się nie kąpiemy nie ma mowy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izotom Posted May 15, 2015 Share Posted May 15, 2015 Uchachalem sie na koniec tygodnia do lez. Dzieki Panowie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
beben Posted May 16, 2015 Share Posted May 16, 2015 aż strach napisać coś w tym wątku. Skąd wy bierzecie te zdjęcia ? Co do KFITu to faktycznie, troszkę nas zdziesiątkowało, ale nadal mamy u siebie kilka młodych, pięknych, szybkich załóg które coś tam będą miały do powiedzenia. Tanio skóry nie sprzedamy Zeszłoroczne Plejady to był przypadek i idziemy po 3 mistrzowską koronę BTW z racji tego że w naszym teamie jest 1-2 wolne miejsce oficjalnie ogłaszam casting. Wkupne obiecuje będzie nie duże, ale byle sikaczem się nie zadowolimy Szukamy kogoś na trasy turystyczne lub szosową turbo lub NA. Jest ktoś chętny na darmowe plejady za rok ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Than_Junior Posted May 16, 2015 Author Share Posted May 16, 2015 szosową turbo lub NA szosowa NA jest w tym roku mocno obstawiona przez RWD - przydaloby sie, aby ktos bronil honoru S-AWD Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartZ Posted May 18, 2015 Share Posted May 18, 2015 szosową turbo lub NAszosowa NA jest w tym roku mocno obstawiona przez RWD - przydaloby sie, aby ktos bronil honoru S-AWD Słucham... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Than_Junior Posted May 18, 2015 Author Share Posted May 18, 2015 szosową turbo lub NAszosowa NA jest w tym roku mocno obstawiona przez RWD - przydaloby sie, aby ktos bronil honoru S-AWD Słucham... No widzisz beben, juz macie kandydata - ech co byscie beze mnie zrobili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted May 18, 2015 Share Posted May 18, 2015 szosową turbo lub NAszosowa NA jest w tym roku mocno obstawiona przez RWD - przydaloby sie, aby ktos bronil honoru S-AWD Słucham... A to ciekawostka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kecajek Posted May 18, 2015 Share Posted May 18, 2015 To nie ja na tamtym zdjęciu, razem z gumą tworzymy nasz własny team będzie bardzo... Wakacyjnie. W końcu w hotelu jest basen! Czyli nie wybiorę się z synem na basen... nawet sam tam nie pójdę, a tak na to liczyłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartZ Posted May 18, 2015 Share Posted May 18, 2015 szosową turbo lub NAszosowa NA jest w tym roku mocno obstawiona przez RWD - przydaloby sie, aby ktos bronil honoru S-AWD Słucham... A to ciekawostka Tak się tylko chciałem podroczyć Ja jestem MTS'owy i to się nie zmieni Link to comment Share on other sites More sharing options...
chojny Posted May 18, 2015 Share Posted May 18, 2015 Ja jestem MTS'owy i to się nie zmieni A miałeś szansę na koszulkę obciślaka z wielkim "B" jak Bart Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartZ Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 Ja jestem MTS'owy i to się nie zmieni A miałeś szansę na koszulkę obciślaka z wielkim "B" jak Bart Damn it Ale wolę z małym M, jak MTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izotom Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 Ja jestem MTS'owy i to się nie zmieni A miałeś szansę na koszulkę obciślaka z wielkim "B" jak Bart Damn it Ale wolę z małym M, jak MTS No, no, no tylko nie z malym Link to comment Share on other sites More sharing options...
Than_Junior Posted May 19, 2015 Author Share Posted May 19, 2015 No dobra, to juz wiemy przynajmniej, ze w jednym z teamow MTS startuje BartZ Zgadujemy dalej: MTS:-chojny -premo KFIT:-beben -Alex L(K)RT: -goral z Lodzi -Primi co jeszcze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEX Posted May 20, 2015 Share Posted May 20, 2015 No dobra, to juz wiemy przynajmniej, ze w jednym z teamow MTS startuje BartZ Zgadujemy dalej: MTS: -chojny -premo KFIT: -beben -Alex L(K)RT: -goral z Lodzi -Primi co jeszcze? Junior, wracasz do KFIT? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Than_Junior Posted May 20, 2015 Author Share Posted May 20, 2015 Obawiam sie, ze mam juz podpisany kontrakt Ale wiesz, moze mozna mnie przekupic... Juz raz o tym mowilem: bylem w KFIT, to KFIT wygrywal druzynowo. Poszedlem do MTS, to MTS wygral druzynowo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEX Posted May 20, 2015 Share Posted May 20, 2015 Ok. Stawiam dwa Snickers'y i Coca Cole! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts