Skocz do zawartości

SLS

goliach

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Wczoraj wymieniłem SLS-y na zestaw  Pedders (sprężyna +amortyzator). Krótkie to moje doświadczenie ale różnica zauważalna. Wyżej stoi,zawieszenie twardsze.Ale trudno nie zauważyć jak stare miały poniżej 35% sprawności. Stan licznika 120 000 km. zobaczę jak z trwałością. Jak na razie :)  :P  :lol:  

Jedyny mankament to podobno slsy lepiej prowadzą się w ostrych zakrętach, ale jak sądzie sh raczej nie przyspiesza w zakręcie wiec w normalnej jeździe nie odczujesz różnicy.

Powodzenia,

Pozdr

Ciekawe ile w tym prawdy,muszę doczytać o właściwościach SLS.

• 1 rok później...

Odgrzewam, poniewaz mam kłopot z sls'ami. Po wyładowaniu samochodu dość znacznie auto usiadło jak na zdjęciu. I nie chciało wstać. Po wyjęciu ładunku wrócił do normy. Sprawność amortyzatorow niska, ale czy to tłumaczy takie zachowanie tylu?

IMG_0548.jpg

IMG_0552.jpg

Po wyładowaniu samochodu dość znacznie auto usiadło jak na zdjęciu. I nie chciało wstać. Po wyjęciu ładunku wrócił do normy.

A przejechałeś kilka kilometrów, czy tylko na postoju sprawdzałeś? Bo SLS działa tylko w czasie jazdy.

Odgrzewam, poniewaz mam kłopot z sls'ami. Po wyładowaniu samochodu dość znacznie auto usiadło jak na zdjęciu. I nie chciało wstać. Po wyjęciu ładunku wrócił do normy. Sprawność amortyzatorow niska, ale czy to tłumaczy takie zachowanie tylu?

A przejechałeś kilka kilometrów, czy tylko na postoju sprawdzałeś? Bo SLS działa tylko w czasie jazdy.

Kilkanaście km. Na 2 zdjeciu auto podczas trasy.

:(  u mnie niestety jest analogicznie. To chyba znak, że trzeba będzie głębiej sięgnąć do potfela... :wacko:  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...