mati Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Ciekawa dyskusja :wink: Ci Anglicy to mają problemy: http://bbs.scoobynet.co.uk/showthread.php?t=444311 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Zdecydowanie rozsądniejsi niż większość właścicieli Fordów :-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milek Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 arno zalozyl wielkie skrzydlo??? Ps. Nie jestem kierowca Subaru wiec nie moge odpowiedziec na pytanie glownego tematu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek@klubsubaru.pl Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Co kierowcy Subaru myślą o Cossie myślą, że to fajny samochód, bo moderator takim jeździ . p.s. absolutnie się nie podlizuję, absolutnie! :wink: :wink: :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vert Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 arno zalozyl wielkie skrzydlo??? Ps. Nie jestem kierowca Subaru wiec nie moge odpowiedziec na pytanie glownego tematu Miluniu nie Arno ma nalesnika w swoim nowym STI koloru majtek pieknej ladacznicy Link to comment Share on other sites More sharing options...
vert Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Cossi kiedys obiekt marzen dzis niestety brzydkie ruiny. wiem pewnie dostane bana od AZRALA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Będziesz się musiał bardziej postarać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Than_Junior Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Jeszcze nie mialem okazji zostac przejechanym Cossiarka, dlatego wstrzymuje sie od oceny Evo zostalo przeze mnie juz ocenione jako "fajne", moze Cossi dostanie cos wiecej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Than_Junior, trzeba było wpaść na forumowego SJSa jak czerwonym woziłem WRCFana i AL upalał ;-) Mój jak tylko będize gotowy to zadzwonię do Ciebie, ale to znowu może wypaść po Twoim powrocie z rozjazdów. W kontraście ze Skajem może wypaśc słabo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Than_Junior Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 W kontraście ze Skajem może wypaśc słabo. Eeeee tam, co Cossie to Cossie P.S. co do STI i obiecanego prezentu, to nie odzywam sie w tej sprawie od dawna, bo jedyny democar upalany jest ciagle przez L.K. Ale jak bedzie jakis inny dostepny to dam znac! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Eeeee tam, co Cossie to Cossie No ba! Jeszcze będzie okazja. P.S. co do STI i obiecanego prezentu, to nie odzywam sie w tej sprawie od dawna, bo jedyny democar upalany jest ciagle przez L.K. Ale jak bedzie jakis inny dostepny to dam znac! Mam obawy że po tylu miesiacach upalania to już taki test-drive nie dałby mi zbyt pozytywnej opini o MY06 ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Than_Junior Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Mam obawy że po tylu miesiacach upalania to już taki test-drive nie dałby mi zbyt pozytywnej opini o MY06 gardzisz samochodem sluzacym do zapoznania z trasa rajdu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 gardzisz samochodem sluzacym do zapoznania z trasa rajdu? Nie gardze, ale po zapoznaniu się z polskimi drogami na dobre i na złe to juz może nie być się z jakim autem zapoznawać. Swoją drogą takim autem jak np. miał Cilin do zapoznawania się z tasą jak jeździł w Fordzie to by chciało wielu polskich rajdowców po OESach śmigać.....ostatnio na sprzedaz było. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomekg Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 nie chcę robić OT, ale czy kierowcy mitsu też mogą zabrać głos w tym temacie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 tomekg, jak na razie wMorderatornia jest przychylnie nastawiona do kierowćów Mitsubishi :-) Prawie tak przychylnie jak do kierowców Subaru ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomekg Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 tomekg, jak na razie wMorderatornia jest przychylnie nastawiona do kierowćów Mitsubishi :-) Prawie tak przychylnie jak do kierowców Subaru ;-) chciałbym napisać coś przychylnego o Cossim, ale i tak mi nie uwierzysz, po tym co wczoraj ten szubrawiec Przemek wyjawił publicznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 pisz, pisz, a potem się zastanowiy co z Tobą zrobić ;-) Jak się przejadę Evo VII to tez coś o nim napiszę ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomekg Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Jak się przejadę Evo VII to tez coś o nim napiszę jesteśmy umówieni, tylko martwię się że po tym fakcie będziesz chciał sprzedać Cossiego i kupić evo , jak to zwykle bywa :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 tomekg, nie ma problemy, nie stać mnie na szćzęście na Evo. Jakby mnie było stać to bym jeździł czym innym, Polska to nie Anglia gdzie przesiadają się z Cossich na Evo żeby było taniej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomekg Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 tomekg, nie ma problemy, nie stać mnie na szćzęście na Evo. Jakby mnie było stać to bym jeździł czym innym, Polska to nie Anglia gdzie przesiadają się z Cossich na Evo żeby było taniej. tia , rzeczywiście prawda żeby utrzymywać Cossiego na przyzwoitym poziomie trzeba kupę forsy, pewnie tyle co evo i sti razem, albo jeszcze więcej :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 tam jest starsznie kradną i ubezpieczenie zabija, u nas się prawie nie da ubezpieczyć.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spalili Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 www.wrc-cosworth.org/pics/pics14/pics14.html jest zarąbisty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gal Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 tomekg, nie ma problemy, nie stać mnie na szćzęście na Evo. Jakby mnie było stać to bym jeździł czym innym, Polska to nie Anglia gdzie przesiadają się z Cossich na Evo żeby było taniej. Trochę chrzanicie Hipolicie... 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr1zly Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Ja nie jechalem ale zawsze mi sie podobaly szczegolnie taki czarny cosi z czarna skora stal w salonie na matecznym w krk, ale jak zobacyzlme czerwonego cossiego 2,2 bara to mi szczena opadla szkoda ze kierownik nie radzil sobie z tym autem :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
turdziGT Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Jedno z tych aut które bym chcił mieć w garażu stojece obok delty integrale EVO II Pamietam jak wzdychałem do slicznego Cossiego stojacego zawsze na parkingu na Placu Biskupim......a ten zachrypniety głos....Azrael, słyszałem twoje cacko na żywo jak Abt powoził po kraku.Po prostu muzyka dla uszu :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts