nor-b 0 Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Vert, może w przyszłym tygodniu powtórzymy mini spotkanie kawowe na McDonaldsie? A może nie będzie mini bo ktoś inny jeszcze dołączy. Link to post Share on other sites
Azrael 4 Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 może w przyszłym tygodniu powtórzymy mini spotkanie kawowe na McDonaldsie? A może nie będzie mini bo ktoś inny jeszcze dołączy. Można by wreszcie zaaktywizować frakcje warszawską. Ja chętnie się spotkam o ile można przyjechać Fordem ;-) Frytki w McD "rzondzom" Link to post Share on other sites
Polini 0 Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 może w przyszłym tygodniu powtórzymy mini spotkanie kawowe na McDonaldsie? A może nie będzie mini bo ktoś inny jeszcze dołączy. Można by wreszcie zaaktywizować frakcje warszawską. Ja chętnie się spotkam o ile można przyjechać Fordem ;-) Frytki w McD "rzondzom" Ja się piiiszę! Fisz Mak "rzondzi tesz"... Link to post Share on other sites
wielkopolanin 11 Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 może w przyszłym tygodniu powtórzymy mini spotkanie kawowe na McDonaldsie? A może nie będzie mini bo ktoś inny jeszcze dołączy. Można by wreszcie zaaktywizować frakcje warszawską. Ja chętnie się spotkam o ile można przyjechać Fordem ;-) Frytki w McD "rzondzom" Jutro? Bo będę wieczorem w stolicy PS: Jako że jestem mało światowy, to czy jakiś warszawiak mógłby mi na PW napisać, jak dojechać z trasy poznańskiej na Okęcie? Bo samochodem jechałem tam daaaawno. Link to post Share on other sites
nor-b 0 Posted December 1, 2005 Author Share Posted December 1, 2005 Ja równiez bardzo chętnie spotkam się w wiekszym gronie, bo faktycznie ostatnio w Warszawie nie było okazji. Nie musi to byc McDonalds. Z Vertem tam mielismy ostatni poranny spocik, bo mamy po drodze do pracy, a kawe rano i tak trzeba wypić. Link to post Share on other sites
Polini 0 Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 To podajcie jakieś konkrety, gdzie i o której. Link to post Share on other sites
WRC fan 203 Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 To podajcie jakieś konkrety, gdzie i o której. Ekhmm, proponuje przenieść to umawianie TUTAJ :wink: Link to post Share on other sites
wielkopolanin 11 Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 To podajcie jakieś konkrety, gdzie i o której. Ekhmm, proponuje przenieść to umawianie TUTAJ :wink: My wolimy pełen spontan tutaj j/k BTW dzięki serdeczne, już wiem, co z lotniskiem. Mam 2 konkurencyjne trasy do wyboru. W obu zbieżna jest tylko ulica Żwirki i Wigury Ale ja lubie wyzwania. Nie biorę mapy. Każdy głupi by wziął mapę, a ja jak się zgubię, będę szukał kawiarenki int. i pytał ! Link to post Share on other sites
Polini 0 Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 To podajcie jakieś konkrety, gdzie i o której. Ekhmm, proponuje przenieść to umawianie TUTAJ :wink: My wolimy pełen spontan tutaj j/k Właśnie... Tam nikt nie zagląda... ;-) Spontan, spontan. To jak? JUTRO, gdzie? Link to post Share on other sites
vert 2 Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Vert,może w przyszłym tygodniu powtórzymy mini spotkanie kawowe na McDonaldsie? A może nie będzie mini bo ktoś inny jeszcze dołączy. 8.45 przy macu w wilanowie jutro jestem za. potwierdzcie.ja zaraz jade do siebie na wioche ale wieczorkiem dorwe sie do jakiegos sasiedzkiego maila Link to post Share on other sites
nor-b 0 Posted December 1, 2005 Author Share Posted December 1, 2005 Vert, ja jak najbardziej tak 8.45 będe na Mc. norbert Link to post Share on other sites
Polini 0 Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Nie za wcześnie? :wink: Myslałem, że cos wieczorno-popołudniowego... :roll: Link to post Share on other sites
vert 2 Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 super to kawkujemy:)!l! Link to post Share on other sites
WRC fan 203 Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 My wolimy pełen spontan tutaj Link to post Share on other sites
roli 0 Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Witam, jak nie zaśpię, to się zjawię w Wilanowie . Z chęcią wypiję poranną kawkę z forumowiczami. Macie jakieś znaki specjalne :?: . Bo z wyglądu to nikogo nie będę kojarzył Do zobaczenia Link to post Share on other sites
Wojtek Kaczor 0 Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Jak mogę to też sie pojawie na porannej Kawce a z mokotowa droge mam fajna to może uda sie zaliczyć pare fajnych boków. Wiec powiedzcie czy mogę jak tak to wpadam 8.45 Link to post Share on other sites
Abt 0 Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Vert,może w przyszłym tygodniu powtórzymy mini spotkanie kawowe na McDonaldsie? A może nie będzie mini bo ktoś inny jeszcze dołączy. w kraku KFC Link to post Share on other sites
Krzysiek_WAWA 0 Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Ja bym się z wielką chęcią pojawił, jednak od 7:30 w robicie siedze wiec innym razem Link to post Share on other sites
Polini 0 Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Ja również... w szkole... Może jeszcze jedno coffe session po pracy? Na złagodzenie bodźców służbowych czy coś. :wink: :?: Link to post Share on other sites
ogs 0 Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Zrobcie sobie watek spotkaniowy taki jak ma Krakow i Wroclaw... chociaz jak mnie pamiec nie myli to Wawa tez ma :wink: Link to post Share on other sites
Polini 0 Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Zrobcie sobie watek spotkaniowy taki jak ma Krakow i Wroclaw... chociaz jak mnie pamiec nie myli to Wawa tez ma :wink: Miała - brak regularności... Link to post Share on other sites
Than_Junior 1030 Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Pozdrawiam niebieskiego Wyrksa z takim spojlerem jak ma OGS, ktory stal na Mackiewicza kolo 12 I Legacy kombi czorne oraz srebrnego Forysia (S-Turbo?) kolo 1130 w tej przecznicy karmelickiej pierwszej od alej. [EDIT] EEEJ! ja chcialem w pozdrowieniach pisac a tu takie jaja! Link to post Share on other sites
KWIATEK 0 Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 No i spocik wypalił. Stawili się Vert Norbert Wojtek Kwiatek Jak donoszą agencje prasowe (i wywiadowcze) spotkanie upłynęło w miłej atmosferze. Uczestnicy wypili, zjedli pozachwycali się szuwarkami obgadali najistotniejsze i rozjechali się również w przyjaznej atmosferze. Dla forum subaru relacjonował- Kwiatek Link to post Share on other sites
WRC fan 203 Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 i rozjechali się Nawzajem ? :shock: Link to post Share on other sites
Azrael 4 Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Beze mnie :-( Link to post Share on other sites
Recommended Posts