Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Posted November 9, 2004 Ojciec Założyciel Posted November 9, 2004 Ze względu na wyrażony na Forum Organizacyjnym brak wiary w ulubioną pozycję Pani Moniqi postanowiliśmy "niedowiarkom" unaocznić prawdomówność naszej miłej p.t. Forumowiczki. Dla malkontenów wyrażających niezadowolenie z używania przez autora liczby mnogiej wyjaśnienie - piszę w imieniu porozumienia ponadpartyjnego Moniqa - Dyrekcja, przy pełnym (choć wymuszonym :wink: )poparciu Matki Forumowej. Zdjęcia należy interpretować następująco: 1. Skorzystanie z zaprosznia SIP-u oznaczało dla p.t. Moniqi konieczność przejściowej zmiany pozycji (w celu jej utrzymania niezbędna była aktywna pomoc autora) 2,3. Dokumentacja preferowanej pozycji właściwej. Jestem głęboko przekonany, że niniejsze dowody w sposób jednoznaczny i ostateczny dokumentują wiarygodność i prawdomówność naszej szanownej p.t. Forumowiczki. Pozdrowienia
Moniqa Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 yyy... ...no...jakby to...tak...wydało się :roll: tak będe leżeć...do wiosny...no dobra..wstane tylko na forumowy wypad narciarski... p.s. to właśnie recepta na "poniedziałek" :wink:
Adimas Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 :-) Bardzo ładne fotki, wystawione na www.plfoto.com zdobyłyby ocenę "wybitnych"... Czekamy na kolejne sesje... Pozdrawiam, Adimas
Flipper Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 Mam nadzieje, ze kolejna sersja bedzie odbywala sie przy zachowaniu aktualnej procedury przygotowawczej
Waldemar Biela Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 Mamusi nie ma na fotograbiach z prosty przyczyny. Mamusia wychodzi tyko na zdjenciach analno logowych. Na widok moji gemby cyferki w aparaturze cyferkowej, spierdzielajo po kontach aparatu i czeba wymiatać je miotełkom na szufelke i dopiero coś z tego układać o wiela nie som zarzygane przez baterie, które moj wizerunek rozładowywuje. .....znaczy sie ...padajom jak kafki. Pragne również nadmienić, Ze na pozycje Monisi może mieć wpływ nadopiekuńczoś w stosunku ( prosze bez gupich aluzji ) do moich dymionów ......pod mojo nie obecnoś. Pod mojo obecnoś staram sie kontrolować poziom ...... Monisi ......znaczy ....pion........ znaczy pochył. Zreszto to jest trudne do ustalenia z powodu czenściowego paraliżu i daleko posunientego reumatyzmu. Mamusia
Moniqa Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 no i zaczyna sie wypominanie...ja tu z sąsiedzkim poświęceniem dbam o dymiony jak potrafie...tzn pilnuje żeby sie nie ulewało (poza szklanke co ją napełniałam właśnie)dolewam sok z malin i perfumy żeby dalej zapach i procenty miało, smeram za uchem..yyy..chyba sie troszke rozpędziłam..i co? :shock:
Fido__ Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 To się nadaje na kalendarz Subaru 2005. Lepsiejsze niż Pirelli :-D
Intakwrx Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 Co to Kurcze jest ! Jakś sesja ? Modelka w Salonie Subaru ? Fotograf Dupa ! Posadzić tę Panią do Subaru i wtedy fotki robić ! Prosimy żeby ozdabiać tak uraczą powierzchownością Subaryny a nie jakieś kanapy ! O tym panu nie wspomnę, co sobie notowania chciał podnieść
Flipper Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 To się nadaje na kalendarz Subaru 2005. Lepsiejsze niż Pirelli :-D Noooo..... tylko trzeba miesiace ustalic .... jeszcze 11 spotkan i robimy kalendarz.... 8)
Grzegorz Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 Boże jaka piękna dziewczyna .... nic dodac nic ująć... Grrrrzechu
Fido__ Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 Boże jaka piękna dziewczyna .... nic dodac nic ująć... ... krzyknął i padł rażony światłem jej urody
Flipper Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 ... krzyknął i padł rażony światłem jej urody Padl, znaczy lezy.... znaczy kolejna sesja do kalendarza ?
Flipper Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 Nie smiech a radoscie przeze mnie przemawia :wink:
Sub-fan Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 Jak Szanowna Małżonka Ojca Dyrektora zobaczy fotki to się Ojcu dostanie. A może wrzucimy jakieś zdjęcia Mamusi, bo tak narzeka że nie ma żadnych.
Flipper Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 Pixele w moim aparacie juz uciekly.... ma ktos lustrzanke z ISO 0,000001 ?
Azrael Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 Pixele w moim aparacie juz uciekly.... ma ktos lustrzanke z ISO 0,000001 ? Dżanek ma jakowyś nowy przedlużacz o rzekomej wszechmocy fotograficznej ;-)
Azrael Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 Co do zdjęć /me się czuje zdruzgotany i rozważa zmianę tapety na pulpicie ;-)
Polini Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 ooo! Jaka piękna! Przepiękna! Cuuudowna! Ja tam nie obeznany tu jestem, ale co najmniej nadaje się Pani Moniqa na jakieś foldery z Subaru, albo właśnie kalendar, sesje itepe. Wystawy... A może poprostu niech rozmawia z klientami> Sprzedaż wzrosnie! Oj... bardzo!
Fido__ Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 A może poprostu niech rozmawia z klientami> Sprzedaż wzrosnie! Oj... bardzo! Oj nie wiem, nie wiem... Jeśli już, to tylko z kluczowymi
Azrael Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 A może poprostu niech rozmawia z klientami> Sprzedaż wzrosnie! Oj... bardzo! Oj nie wiem, nie wiem... Jeśli już, to tylko z kluczowymi Rozumiem że kluczowi klienci to członkowie forum? ;-)
Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Posted November 9, 2004 Author Ojciec Założyciel Posted November 9, 2004 Fido_ : pomysł nie jest zły, ale niestety niepraktyczny. 1. większość klientów jest żonatych, a żony na widok pani Moniqi przedstawiają mężom czerwoną kartkę tudzież absolutny zakaz wstępu do salonu. 2. panowie - jak niektórzy Forumowicze - na w/w widok zapominają, po co własciwie przszli, a ręce tak im drżą, że nie są w stanie podpisywać umów 3. w powyższym zakresie mamy już pewne doświadczenie - niejednokrotnie musieliśmy pilnie ukrywać (pracujące dla nas) panie Renatę i Asię :wink: Sub-fan: skarżypyta Pozdrowienia
Moniqa Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 jak widać pozostaje mi wpadać do kwatery na czysto towarzyską kawe ...co baaardzo mi się podoba Kawa pierwszej klasy, towrzystwo przednie, "okoliczności przyrody" wspaniałe...czy trzeba czegoś więcej? :wink:
Than_Junior Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 To jest forum publiczne, do ktorego maja dostep osoby niepelnoletnie!!! Wiec......czemu tak malo tych zdjec?!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.