Roland Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 Pozwoliłem sobie na założenie nowego tematu związanego z najbliższym zlotem bo w sumie jest to pytanie do Dyrekcji jako organizatora (a nie chciałbym żeby zostało przeoczone w ogólnym wątku nt. zlotu). W zeszłym roku z przyczyn dla mnie niezbyt jasnych został pominięty na listach startowych nr 13. Jak wszyscy wiemy spowodowało to masę problemów z kolejnymi numerami bo nie na wszystkich punktach była taka informacja i niektóre osoby z obsługi z lekka "głupiały" o co chodzi. Z usłyszanych info niektórzy mieli przesuniętą numerację w kartach, itp. Czy w tym roku też są takie plany? Rozumiem, że przesądy, czarny kot, itp. więc oficjalnie deklaruję że na trasie turystycznej bardzo chętnie wezmę numer startowy 13 Pewnie na pozostałych trasach też znajdą się chętni na "trzynastkę" (tylko proszę pamiętać, że na turystycznej byłem pierwszy więc może w ramach wyjątku Szanowna Dyrekcja zgodzi się na "rezerwację" tego nr dla mojej załogi a nie przydzielenie go "przypadkowej" osobie ) Z góry dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku pozdrawiam, Roland Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blue76 Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 Z chęcią wezmę 13-tkę na trasie szosowej :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
adaś Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 13ka kojarzy mi się z Gracowym Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 Ja jedyny raz gdy na Słomce nieźle wypadłem, jechałem z 13. Też z chęcią 'wezne' . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pumex1 Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 u mnie wala sie nr 69 zalogi szosowej z IV-tych Plejad... Czyli Lucek & Aga Moze ktos reflektuje? :wink: 13 turystyczna - Roland 13 szosowa - Blue76 13 terenowa... niestety Przemeq - w tym roku jedziesz terenowke Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 Mam wrażenie, że przez takie akcje typu brak 13stego numeru startowego mit pechowosci tego numeru wzrasta ;-) BTW Ostatnio ubezpieczalem samochód i pani 2 razy dopytywała się mnie czy na pewno chcę z datą 13 marca Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablonas Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 BTW Ostatnio ubezpieczalem samochód i pani 2 razy dopytywała się mnie czy na pewno chcę z datą 13 marca Miałem to samo przy rejestracji auta. Patrzyli na mnie jak na idiotę bo wyraźnie poprosiłem o tablicę z "13" :wink: Tylko ja mam dobry argument - 13 się urodziłem :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 A ja mieszkam pod nr 13. Dowód mi wydali 13. Imieniny mam 13. A jaki jestem wesolutki :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
grygo Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 w ktoryms z wywiadow ze zlodziejami slyszalem, ze czesc z nich "nie bierze" aut z 13 na blachach... :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urabus Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 Trzynastki chyba nie biorą też Templariusze, bo co by nie gadać, mieli w ten dzień pecha. Nie dość, że 13 to do tego w piątek. Szczegóły: http://histmag.org/?id=715 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 Trzynastego rzędu nie mają też samoloty Lufthansy... A piątek trzynastego to właśnie od tych Templariuszy się wziął. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adaś Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 sranie w banie dziwią mnie tacy "za bardzo" przesądni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 Mnie natomiast dziwią tacy, których regularnie otrzymywane paski nie zachęcają do zmiany retoryki . Link to comment Share on other sites More sharing options...
adaś Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 Retoryka chyba ok, może chodzi o styl? ale ja tam sie nie znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland Posted March 19, 2008 Author Share Posted March 19, 2008 13 turystyczna - Roland13 szosowa - Blue76 13 terenowa... niestety Przemeq - w tym roku jedziesz terenowke No to w zasadzie rozdane :-) tylko Przemeq musi potwierdzić start w terenowej :-) No i najważniejsze Dyrekcja musiałaby potwierdzić, że tym razem nie eliminuje tego numeru z listy startowej. Jak widać z powyższych wypowiedzi są osoby, którym 13tka w niczym nie przeszkadza a wręcz zachęca :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Than_Junior Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 uojessu, zaraz znajda sie pierwsi chetni na nr 69 :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pumex1 Posted March 20, 2008 Share Posted March 20, 2008 Than_Junior, Lucka w tym roku nie bedzie :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted March 20, 2008 Share Posted March 20, 2008 Ja w ubiegłym roku proponowałem paniom wydające numery 69, ale mi odmówiły... :roll: Może dlatego, że byłem z Drugą Połową? :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Posted March 22, 2008 Ojciec Założyciel Share Posted March 22, 2008 Nie wiem, jakie będą decyzje w tej sprawie. Nr. 13 jest bardzo często omijany. W hotelach brak pietra 13; W rajdach brak numeru startowego 13; . . . było natomiast Apollo 13 :razz: Pozdrowienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland Posted April 7, 2008 Author Share Posted April 7, 2008 Nie wiem, jakie będą decyzje w tej sprawie.Nr. 13 jest bardzo często omijany. Zawsze są wyjątki :-) Tym bardziej, że na II Plejadach na 100% była 13tka :-) (wiem, bo sam miałem ten nr), na III nie było mi dane się pojawić więc nie wiem a na IV niestety ale brak 13tki moim zdaniem trochę namieszał :wink: Jak coś to nie będę miał najmniejszych pretensji, że to nr 13 przyniósł mi pecha EDIT: Szanowna Dyrekcjo czy już coś wiadomo w sprawie 13tki na V Plejadach? W piątek dostałem potwierdzenie uczestnictwa i w miejscu "numer startowy" było napisane "niewydany" a już liczyłem, że będzie "13" Link to comment Share on other sites More sharing options...
orzi Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 W hotelach brak pietra 13; Qrde, a ja na 13 mam biuro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 m.wrc, w którym biurowcu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gracowy Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 13ka kojarzy mi się z Gracowym też tak myślałem :???: :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamusmax Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 A ja mieszkam pod nr 13. Dowód mi wydali 13. Imieniny mam 13. A jaki jestem wesolutki :!: co jeszcze masz 13 :?: :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 co jeszcze masz 13 Cali. :cool: :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts