Jump to content

Numer startowy 13 na V zlocie Plejad

Roland

Recommended Posts

Pozwoliłem sobie na założenie nowego tematu związanego z najbliższym zlotem bo w sumie jest to pytanie do Dyrekcji jako organizatora (a nie chciałbym żeby zostało przeoczone w ogólnym wątku nt. zlotu).

W zeszłym roku z przyczyn dla mnie niezbyt jasnych został pominięty na listach startowych nr 13. Jak wszyscy wiemy spowodowało to masę problemów z kolejnymi numerami bo nie na wszystkich punktach była taka informacja i niektóre osoby z obsługi z lekka "głupiały" o co chodzi. Z usłyszanych info niektórzy mieli przesuniętą numerację w kartach, itp.

Czy w tym roku też są takie plany?

Rozumiem, że przesądy, czarny kot, itp. więc oficjalnie deklaruję że na trasie turystycznej bardzo chętnie wezmę numer startowy 13 :mrgreen:

Pewnie na pozostałych trasach też znajdą się chętni na "trzynastkę" (tylko proszę pamiętać, że na turystycznej byłem pierwszy :mrgreen: więc może w ramach wyjątku Szanowna Dyrekcja zgodzi się na "rezerwację" tego nr dla mojej załogi a nie przydzielenie go "przypadkowej" osobie :mrgreen: )

Z góry dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku :mrgreen:

pozdrawiam,

Roland

u mnie wala sie nr 69 zalogi szosowej z IV-tych Plejad... Czyli Lucek & Aga :mrgreen: Moze ktos reflektuje? :wink:

13 turystyczna - Roland

13 szosowa - Blue76

13 terenowa... niestety Przemeq - w tym roku jedziesz terenowke :mrgreen:

BTW Ostatnio ubezpieczalem samochód i pani 2 razy dopytywała się mnie czy na pewno chcę z datą 13 marca :mrgreen:

Miałem to samo przy rejestracji auta. Patrzyli na mnie jak na idiotę bo wyraźnie poprosiłem o tablicę z "13" :wink: Tylko ja mam dobry argument - 13 się urodziłem :cool:

13 turystyczna - Roland

13 szosowa - Blue76

13 terenowa... niestety Przemeq - w tym roku jedziesz terenowke :mrgreen:

No to w zasadzie rozdane :-) tylko Przemeq musi potwierdzić start w terenowej :-)

No i najważniejsze Dyrekcja musiałaby potwierdzić, że tym razem nie eliminuje tego numeru z listy startowej.

Jak widać z powyższych wypowiedzi są osoby, którym 13tka w niczym nie przeszkadza a wręcz zachęca :-)

• Ojciec Założyciel

Nie wiem, jakie będą decyzje w tej sprawie.

Nr. 13 jest bardzo często omijany.

W hotelach brak pietra 13;

W rajdach brak numeru startowego 13;

.

.

.

było natomiast Apollo 13 :razz:

Pozdrowienia

• 3 weeks later...
Nie wiem, jakie będą decyzje w tej sprawie.

Nr. 13 jest bardzo często omijany.

Zawsze są wyjątki :-)

Tym bardziej, że na II Plejadach na 100% była 13tka :-) (wiem, bo sam miałem ten nr), na III nie było mi dane się pojawić więc nie wiem a na IV niestety ale brak 13tki moim zdaniem trochę namieszał :wink:

Jak coś to nie będę miał najmniejszych pretensji, że to nr 13 przyniósł mi pecha :mrgreen:

EDIT: Szanowna Dyrekcjo czy już coś wiadomo w sprawie 13tki na V Plejadach? W piątek dostałem potwierdzenie uczestnictwa i w miejscu "numer startowy" było napisane "niewydany" a już liczyłem, że będzie "13" :mrgreen:

• 2 weeks later...