Jump to content

Liga Gokartowa Forum Subaru 2008/2009

Blue76

Recommended Posts

Zakładam nowy wątek na nowy sezon. Chciałbym oszacować ilość chętnych, aby wiedzieć czy warto startować z rozgrywkami.

Proponowane zmiany do regulaminu:

1. Punktujemy w zależności od obecności. Jeżeli przykładowo startuje 10 osób, to zwycięzca dostaje 10 pkt, ostatni 1 pkt.

2. Klasyfikowane zostaną osoby, które uczestniczyły w minimum połowie eliminacji. Dzięki temu można dołączyć nawet w połowie ligi.

3. Odrzucamy jeden najgorszy wynik.

Podobnie jak w zeszłym roku, w każdej eliminacji zawodnik startuje trzy razy, trzema różnymi gokartami. Najlepszy wynik brany jest do klasyfikacji.

Co do lokalizacji, to definitywnie został zamknięty Fort Wola. Zostaje nam Blue City (podobno po nowym roku ma się zmienić układ toru) i Bemowo (nieczynne w zimę). Proponuję dołączyć Marki (w lato) i Imolę (niestety będzie drożej). Ponadto możemy zrobić w lecie wypad do Radomia (fajny tor).

Potencjalni chętni na nowy sezon:

1. Blue

• Replies 458
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

cholerka byłem pewien ze wczoraj cos naskrobałem w tym temacie zwidy czy mody? :wink:

Bylem ostatnio w Blue City i uwazam ze ten tor jest raczej marny. Wąski i krótki. Jeśli mogę jako żółtodziub coś zaproponować to zdecydowanie stawiałbym na Imole. Wiekszosc z was napewno ganiała tam nie raz, uwazam ze jest to najlepszy tor w Wawie.

Na połowe eliminacji powinno mi sie uadac wpasc wiec sie dopisuje :twisted:

5. beben

Co do lokalizacji, to definitywnie został zamknięty Fort Wola. Zostaje nam Blue City (podobno po nowym roku ma się zmienić układ toru) i Bemowo (nieczynne w zimę). Proponuję dołączyć Marki (w lato) i Imolę (niestety będzie drożej). Ponadto możemy zrobić w lecie wypad do Radomia (fajny tor).

A ja proponuję gdy będzie remis na koniec sezonu żebyście zorganizowali jedną rundę na motobydle w Czechach (10 km od polskiej granicy). :twisted: Wygrywa ten kto dojedzie do mety w całości, bez krwawiacych palców albo stłuczonych żeber. :wink: (Tu relacja z forumowego wypadu na ich tor: http://www.forum.subaru.pl/viewtopic.php?t= ... &start=600 0) Tor hardcorowy.

• 2 weeks later...

1. Blue

2. Chloru

3. Azrael

4. Dżanek

5. Beben

6. Mały 5150

7. Michael

8. Pizior

9. hogi

10. koval

11. Racer