misha Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Wszyscy macie jeszcze pewnie doskonale w pamięci nasze ostatnie spotkanie zorganizowane na torze gokartowym przy Pachońskiego, a już chcemy zaprosić Was na 2 czerwca na kolejny piątek u Emila. Tym razem zaczynamy wcześniej niż zwykle bo 17-17.30 w naszym salonie, co mam nadzieję nie przeszkodzi Wam w punktualnym pojawieniu się. Ze względów organizacyjnych większe spóźnienia na miejsce zabawy uniemożliwią wpisanie na listę uczestników i pozostanie tylko podziwianie innych. Zalecany środek transportu to własne auto. Naszymi gośćmi będą najprawdopodobniej instruktorzy SJSu, a o żołądki dbać będzie kolejny już raz tajemniczy Grzegorz R. Do zobaczenia. Pozdrawim Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Można trochę więcej szczegółów..? Bo nie wiem, czy mam Legaca z Bochni ciągnąć... Link to comment Share on other sites More sharing options...
guma Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 będziemy przybywać tłumnie misha, mam nasdzieje, że będą juz jakieś konkrety co do prologu :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
misha Posted May 25, 2006 Author Share Posted May 25, 2006 Można trochę więcej szczegółów..? Bo nie wiem, czy mam Legaca z Bochni ciągnąć... Warto przybyć (reduktor zamiałczy) pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
misha Posted May 25, 2006 Author Share Posted May 25, 2006 będziemy przybywać tłumnie misha, mam nasdzieje, że będą juz jakieś konkrety co do prologu :wink: Myśle że tak- raczej napewno Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 ...owoc666, śmiało ciągnij legasa z bochni 8) ja cholera nie wiem czy zdążę z remonto-upgradem mojego prawie subaru ale być na pewno będę pozdr. matt Link to comment Share on other sites More sharing options...
misha Posted May 25, 2006 Author Share Posted May 25, 2006 ...owoc666, śmiało ciągnij legasa z bochni 8) ja cholera nie wiem czy zdążę z remonto-upgradem mojego prawie subaru ale być na pewno będę pozdr. matt Właściwa postawa Obywatelu Link to comment Share on other sites More sharing options...
so_what Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Tyle atrakcji, a ja po raz kolejny przyjść nie mogę Życzę miłej zabawy Link to comment Share on other sites More sharing options...
lewap Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Bardzo zaluje ze nie bede mogl sie z wami spotkac i znowu swietnie bawic, no ale w Myrtle Beach tez jest troche Subaru pozdrowienia dla wszytskich z USA :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolek Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Bardzo zaluje ze nie bede mogl sie z wami spotkac i znowu swietnie bawic, no ale w Myrtle Beach tez jest troche Subaru pozdrowienia dla wszytskich z USA :wink: Lewapnam też przykro ale mimo to znowu będziemy się świetnie bawić pozdrowienia z Polski Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 misha, no ba! ..... za to ciekaw jestem jak z postawą obywatelską mishy, mam tu na myśli przyciągniecie astry powered by GT 8) pozdr. matt Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 czyżby coś w Czyżynach :?: :?: :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukiman Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 "Auto zatankowane do pełna" ... dobrze, że benzyna ostatnio spadła Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Zalecany środek transportu to własne auto. To chyba musze coś babci do kawy wsypać :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Zalecany środek transportu to własne auto. To chyba musze coś babci do kawy wsypać :roll: a ja chyba kiermana MPK uśpić razem z pasażerami :roll: :roll: :roll: :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 kropek, to koniecznie jakąś Scanie, bo one są najszybsze Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 kropek, to koniecznie jakąś Scanie, bo one są najszybsze na linii 172 takie są , aczkolwiek serduszko podpowiada Ikarus 8). Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 kropek, szkoda że w Krakowie nie ma już krótkich Ikarów - wtedy też nie miałbym problemów z wyborem. Ale jak się uprzesz na przeguba to daj znać - podpowiem Ci które egzemplarze mają 6 biegowe skrzynie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wełniacz Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 A ja przyjade czyms z 12 biegami Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr1zly Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 czyżby coś w Czyżynach :?: :?: :?: Nawet na petli w niektorych miejscach szkoda auta Link to comment Share on other sites More sharing options...
guma Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 oki doki, jak robicie wyscig wynalazków, to ja moge stawic sie wózkiem widłowym, a co...?? dwa biegi ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 Ja tez sie zjawie na 100% choć nie wiem jeszcze czym. Rzucam propozycję !!! może po wszytskich atrakcjach, które nam napewno Emil sprawi, jakaś mała imprezkę chetnie zostanę w krakowie na drugi dzień. Co Wy na to??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
guma Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 nie być problem :!: W takim razie rzucam propozycje "małej impry" :wink: poemilowej i pokartowej 2.06.2006 w Starych Koniach, myslę, że większość z Was przynajmniej słyszala o tym co tam sie wyprawia..., a jak nie to zapraszam na: http://www.forum.subaru.pl/viewtopic.php?p=267458#267458 Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 Ja tez sie zjawie na 100% choć nie wiem jeszcze czym. Rzucam propozycję !!! może po wszytskich atrakcjach, które nam napewno Emil sprawi, jakaś mała imprezkę chetnie zostanę w krakowie na drugi dzień. Co Wy na to??? Moja być za . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moniqa Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 moja tez byc za ihhaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts