carfit Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 Kochani w związku z tym postem viewtopic.php?f=1&t=148046 proponuje forumowa zrzutę na motorower dla bohatera syna naszego forumowicza KUZI4 który w nietuzinkowy sposób zachował sie tak, jak by niejeden dorosły mógł sie powstydzic . Szacun jednym słowem, dla takich ludzi i czynów, warto spełniac marzenia Moja propozycja jest nastepujaca :roll: KUZI4 podaje namiary na konto , my wpłacamy , i tu moja mała sugestia, niech nikt tu sie wybija z kwota ile przelał, aby nie robic kwasu, dla jednego z nas 500zl to tyle co splunac, a dla drugiego polowa pensji, wiec zeby sie bez sensu nie licytowac kto , co i za ile, niech kazdy przeleje tyle ile moze i na ile go stac :roll: No to do dzieła kochani P.S. Jeśli nastąpi nadwyżka we wpłatach , co szczerze wierze , i myślę że takie info nastąpi , to myśle że KUZI4 bedzie widział co z nią zrobic, jesli mu sie przyda w kosztach rehabilitacji , niech zatrzyma, jesli nie , niech pastapi wg. swojego sumienia i uznania Dane do wpłaty MARCIN PAWŁOWSKI UL. BRONIEWSKIEGO 14A/1 32-500 CHRZANÓW NR RACH.: 39 1240 1170 1111 0000 2418 0625 BANK PeKaO S.A. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brt Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 Tak jak to pisałem w w.w. wątku, jestem za :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
uosiu Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 Dołącze się w ramach możliwości Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 Fajny pomysł Kuzi musiałby nam podać dane do przelewu na PW :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted October 8, 2011 Author Share Posted October 8, 2011 Kuzi musiałby nam podać dane do przelewu na PW to moze byc trudne , a nie mozna na public ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
subleo Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 Kuzi musiałby nam podać dane do przelewu na PW to moze byc trudne , a nie mozna na public ? Właśnie, wystarczy nr konta. Instytucje, fundacje publikują takie dane :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 carfit, numer konta? Nie wiem, to już nie moja decyzja Niektóre banki wymagają wpisania wszystkich danych... :roll: WBK na przykład tego wymaga, ale w mbanku tylko numer konta i imię wystarczy. Poza tym wątek jest w Forum Subaru, w dziale widocznym bez zalogowania :wink: Proponowałabym to przenieść do OT :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted October 8, 2011 Author Share Posted October 8, 2011 Proponowałabym to przenieść do OT :roll: bez sensu moim zdaniem, mozesz uzasadnic ? W OT nie bedzie miało takiego oddzwieku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 carfit, OT jest niewidoczne dla przypadkowych gości, tylko dlatego Być może jestem zbyt ostrożna, to tylko sugestia :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
subleo Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 Niektóre banki wymagają wpisania wszystkich danych... :roll: WBK na przykład tego wymaga, ale w mbanku tylko numer konta i imię wystarczy. Aga, przelewy elektroniczne "wędrują" tylko po nr konta. W polu odbiorca można wpisywać co się żywnie podoba , "Miś Uszatek" etc. Testowane. A jeżeli jednak ma być PW, to zainteresowani nie się wpisują w wątku a później zostanie rozesłane PW z nr konta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted October 8, 2011 Author Share Posted October 8, 2011 carfit, OT jest niewidoczne dla przypadkowych gości, tylko dlatego Być może jestem zbyt ostrożna, to tylko sugestia :wink: szczerze dalej nie widze zwiazku, to moze ktos przypadkowy tez wpalci ? :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
uosiu Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 WBK na przykład tego wymaga, ale w mbanku tylko numer konta i imię wystarczy. Nie sprawdzają tych danych- sam wykonuję ~15 przelewów miesięcznie na "Jan Palony, Spalona 123, 11-123 Palenisko" i wszystkie dochodzą Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted October 8, 2011 Author Share Posted October 8, 2011 Aga, przelewy elektroniczne "wędrują" tylko po nr konta. W polu odbiorca można wpisywać co się żywnie podoba odbiegajac od tematu, nie prawda , niektóre banki odrzucaja takie przelewy, np. eurobank Link to comment Share on other sites More sharing options...
subleo Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 Aga, przelewy elektroniczne "wędrują" tylko po nr konta. W polu odbiorca można wpisywać co się żywnie podoba odbiegajac od tematu, nie prawda , niektóre banki odrzucaja takie przelewy, np. eurobank Miejmy nadzieję, że Kuzi nie ma konta w tak 'dziadowskim' banku co pieniędzy nie chce przyjmować Tak z ciekawości, aż sobie wyślę przelew na konto jakiejś fundacji w Eurobanku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 OK, już nic nie sugeruję, bo nie o to tu chodzi :wink: Czekam na numer konta zatem Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakupno Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 carfit, jestem za tez dorzuce sie cos dla takiego dobrego dzieciaka czekam na numer konta Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted October 8, 2011 Author Share Posted October 8, 2011 carfit, jestem za tez dorzuce sie cos dla takiego dobrego dzieciaka czekam na numer konta cieszy mnie Wasze podejście , na forum zawsze można liczyc Link to comment Share on other sites More sharing options...
uosiu Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 cieszy mnie Wasze podejście , na forum zawsze można liczyc Subaru - Friends included Link to comment Share on other sites More sharing options...
zento Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 Najprościej i bez ujawniania danych osobowych - kto ma ochotę wpłacić pisze pw do KUZI4 i dostaje namiary. KUZI4 może sobie zrobić gotowca i tylko kopiuj wklej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aztec Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 Kuzi nie kryguj się tylko dwaj numer konta Brawa dla Edwina za wkład i zaangażowanie !!! Masz ode mnie przy najbliższym: PS: Nie wiem czy jesteś pijący :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted October 8, 2011 Author Share Posted October 8, 2011 Nie wiem czy jesteś pijący :wink: własnie rzuciłem wczoraj, ale chętnie zabiore , bo niedługo sie spotkam z kilkoma forumowiczami , to im przekażę Link to comment Share on other sites More sharing options...
deyna Posted October 9, 2011 Share Posted October 9, 2011 Jestem nowy na forum, ale zanim się zarejestrowałem przeczytałem kilkanaście wątków, w tym o wypadku kuzi4 i zaimponowała mi postawa jego Syna. Z chęcią się dorzucę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzehoo Posted October 9, 2011 Share Posted October 9, 2011 Dajcie numer. Chetnie dorzuce sie na motorower. Bedzie w blue mica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted October 9, 2011 Share Posted October 9, 2011 Ludzie, nie róbcie siary. Niektórym odbija na punkcie danych osobowych. Nazwisko też zerwaliście z listy lokatorów, która 20 lat wisiała ma klatce schodowej? Zaklejacie tablice rejestracyjne w ogłoszeniach? To fotki na FB czy Naszą Klasę wrzucajcie w torebkach na głowie. :roll: Kuzi, podaj imię, nazwisko i nr konta. W normalnym banku tyle wystarczy. Jak ktoś ma konto byle gdzie, niech wpłaci pieniądze na poczcie. Tam wystarczy imię i nazwisko... 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukiGT Posted October 9, 2011 Share Posted October 9, 2011 Z wielka przyjemnoscia i ja dorzuce sie na prezent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts