Jump to content

STI MY11 Sedan

mgmako

Recommended Posts

Posted

A można już obejrzeć? Byłem u dwóch dealerów Subaru w USA, rozłożyli ręce, że jest "waiting list" i nawet demówek nie dostali :roll:.

Posted
A można już obejrzeć? Byłem u dwóch dealerów Subaru w USA

Dziwne , zawsze oglądasz u mnie...... :mrgreen: W przyszłym tygodniu powinna być biała 8)

a zaraz potem......grafit i ten nowy "ciemno-niebieski"... :wink: .

Posted
A można już obejrzeć? Byłem u dwóch dealerów Subaru w USA

Dziwne , zawsze oglądasz u mnie...... :mrgreen:

Za to proszę Mu nie pokazywać, albo jeśli się uprze to za odpowiednią opłatą :P
Posted
jakies ceny kompletacje juz są ??

są są - powinny byc już na subaru.pl

Pod koniec przyszłego tygodnia przyjeżdża dla mojego klienta biały TOP. Na demo dla Kadrowej idzie kolor grafitowy, też w TOPie :)

Ja wybrałem a właściwie została mi wersja MR w kolorze granatowym (podoba mi się) 8)

Tylko wersja S (bazowa) ma duże skrzydło, reszta dyskretną płetwę na tylnej klapie. Oczywiście będę czekał najdłużej na mój egzemplarz :evil:

-- 26 wrz 2010, o 19:09 --

Czy sa jeszcze wolne sztuki WR Blue Mica na odbior w tym roku? Jakie sa ceny?

Teoretycznie jest jedna sztuka. Prośba w dniu jutrzejszym o kontakt: 507 152 406, dogadamy szczegóły, następnie wykonam kilka telefonów :wink:

Pozdrawiam

Posted

Tylko wersja S (bazowa) ma duże skrzydło, reszta dyskretną płetwę na tylnej klapie.

eee to wiocha :mrgreen:

Posted
Czy sa jeszcze wolne sztuki WR Blue Mica na odbior w tym roku? Jakie sa ceny?

jedzie sedan w kolorze WR BLUE MICA 02C, ale czy będzie do wyrwania... potrzebuję info czy działamy :)

Posted

raju, czyli sa wersje bez wieśniackiego dużego "zbojlera" ? I pytanko, czy jezeli zamowi sie wersje TOP to czy można zrzec się dużego spoilera na rzecz dyskretniejszego ?

Posted
raju, czyli sa wersje bez wieśniackiego dużego "zbojlera" ? I pytanko, czy jezeli zamowi sie wersje TOP to czy można zrzec się dużego spoilera na rzecz dyskretniejszego ?

Z dużym spojlerem jest tylko wersja bazowa :idea: ( nikt takiej jeszcze nie zamówił :P )

Pozostałe trzy wersje , w tym TOP . mają "dyskretny" spojler.... 8)

Posted
Andrzej a jaka to bazowa? nigdzie nie ma kompletacji

Nie ma : podgrzewania :foteli , lusterek , szyby przedniej , reg. elektr. lusterek , przyciemnianych szyb i pewnie paru innych drobiazgów bo kosztuje 5 tys euro mniej od top. ale ma duzy spojler Ciekawe , że kosztuje tyle co MR , ktora cześć tych dodatkow ma a spojlera duzego nie ma :shock: (49.5 eu)

Posted

raju, Andrzej K dajcie znac kiedy bedzie u was w salonie. Chętnie obejrzę jak to na zywca się prezentuje :twisted:

Posted
Dziwne , zawsze oglądasz u mnie...... :mrgreen: W przyszłym tygodniu powinna być biała 8)

No i tradycji stanie się zadość 8).

Jej, co ja zrobię, jak on będzie fajny? Bym se kupił jako "dupowoza", ale mi stara nie pozwoli mieć dwóch niepraktycznych i palących jak smoki estiajów :mrgreen:.

Posted

No dobra, dobra, nie śmiejcie się ze mnie. Na szczęście to ja zarabiam $$$ i to ja dokonuję przelewów. Może mi się omsknąć i zrobię przelew do SIPu :mrgreen:.

Posted
No dobra, dobra, nie śmiejcie się ze mnie
:lol:
Może mi się omsknąć i zrobię przelew do SIPu
a może Ci się omsknąć i zrobisz do mnie?
Posted

Jest szansa na jakąś ogólną informację na forum kiedy poszczególni dealerzy będą już dysponować STi do obejrzenia ?? Mnie interesuje Śląsk, ale pewnie w całym kraju jest wielu forumowiczów, którzy czekają na tę możliwość.

Kupić nie kupię, ale zabiorę ojca, sam pooglądam STi, a tato może skusi się na jakiegoś diesla. :mrgreen: Oba Subaru kupiliśmy jadąc "tylko pooglądać" :mrgreen:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...