mgmako Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Czy sa jeszcze wolne sztuki WR Blue Mica na odbior w tym roku? Jakie sa ceny?
Andrzej Koper Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Czy sa jeszcze wolne sztuki WR Blue Mica na odbior w tym roku? Jakie sa ceny? Forumowicz "Raju" moze szybko pomóc w tej sprawie..... 8) AK
Przemeq Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 A można już obejrzeć? Byłem u dwóch dealerów Subaru w USA, rozłożyli ręce, że jest "waiting list" i nawet demówek nie dostali :roll:.
Michal K Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Z tego co mi kiedyś raju mówił 3 sztuki w rożnych kolorach miały być jakoś we wrześniu. Może już/jeszcze są?
Andrzej Koper Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 A można już obejrzeć? Byłem u dwóch dealerów Subaru w USA Dziwne , zawsze oglądasz u mnie...... W przyszłym tygodniu powinna być biała 8) a zaraz potem......grafit i ten nowy "ciemno-niebieski"... :wink: .
radekk Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 A można już obejrzeć? Byłem u dwóch dealerów Subaru w USA Dziwne , zawsze oglądasz u mnie...... Za to proszę Mu nie pokazywać, albo jeśli się uprze to za odpowiednią opłatą
raju Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 jakies ceny kompletacje juz są ?? są są - powinny byc już na subaru.pl Pod koniec przyszłego tygodnia przyjeżdża dla mojego klienta biały TOP. Na demo dla Kadrowej idzie kolor grafitowy, też w TOPie Ja wybrałem a właściwie została mi wersja MR w kolorze granatowym (podoba mi się) 8) Tylko wersja S (bazowa) ma duże skrzydło, reszta dyskretną płetwę na tylnej klapie. Oczywiście będę czekał najdłużej na mój egzemplarz -- 26 wrz 2010, o 19:09 -- Czy sa jeszcze wolne sztuki WR Blue Mica na odbior w tym roku? Jakie sa ceny? Teoretycznie jest jedna sztuka. Prośba w dniu jutrzejszym o kontakt: 507 152 406, dogadamy szczegóły, następnie wykonam kilka telefonów :wink: Pozdrawiam
herrkam Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Tylko wersja S (bazowa) ma duże skrzydło, reszta dyskretną płetwę na tylnej klapie. eee to wiocha
raju Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Czy sa jeszcze wolne sztuki WR Blue Mica na odbior w tym roku? Jakie sa ceny? jedzie sedan w kolorze WR BLUE MICA 02C, ale czy będzie do wyrwania... potrzebuję info czy działamy
Trolololo Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 raju, czyli sa wersje bez wieśniackiego dużego "zbojlera" ? I pytanko, czy jezeli zamowi sie wersje TOP to czy można zrzec się dużego spoilera na rzecz dyskretniejszego ?
Andrzej Koper Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 raju, czyli sa wersje bez wieśniackiego dużego "zbojlera" ? I pytanko, czy jezeli zamowi sie wersje TOP to czy można zrzec się dużego spoilera na rzecz dyskretniejszego ? Z dużym spojlerem jest tylko wersja bazowa ( nikt takiej jeszcze nie zamówił ) Pozostałe trzy wersje , w tym TOP . mają "dyskretny" spojler.... 8)
herrkam Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Andrzej a jaka to bazowa? nigdzie nie ma kompletacji
Andrzej Koper Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Andrzej a jaka to bazowa? nigdzie nie ma kompletacji Nie ma : podgrzewania :foteli , lusterek , szyby przedniej , reg. elektr. lusterek , przyciemnianych szyb i pewnie paru innych drobiazgów bo kosztuje 5 tys euro mniej od top. ale ma duzy spojler Ciekawe , że kosztuje tyle co MR , ktora cześć tych dodatkow ma a spojlera duzego nie ma :shock: (49.5 eu)
Trolololo Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Jakie sa różnice miedzy Baza/MR/TOP i jaka jest cena orientacyjna TOP'a ? Gdzieś juz mozna pomacać krowiaste cacuszko ?
beben Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 raju, Andrzej K dajcie znac kiedy bedzie u was w salonie. Chętnie obejrzę jak to na zywca się prezentuje
Przemeq Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Dziwne , zawsze oglądasz u mnie...... W przyszłym tygodniu powinna być biała 8) No i tradycji stanie się zadość 8). Jej, co ja zrobię, jak on będzie fajny? Bym se kupił jako "dupowoza", ale mi stara nie pozwoli mieć dwóch niepraktycznych i palących jak smoki estiajów .
Andrzej Koper Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 ale mi stara nie pozwoli mieć dwóch niepraktycznych i palących jak smoki estiajów . to cos zmień...
Trolololo Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Przemeq, musisz przekonac Starą, ze dzieki SI-Drive samochodzik pali tylko 7l / 100 w cyklu mieszanym
OWOC Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 ale mi stara nie pozwoli mieć dwóch niepraktycznych i palących jak smoki estiajów . to cos zmień...
Przemeq Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 No dobra, dobra, nie śmiejcie się ze mnie. Na szczęście to ja zarabiam $$$ i to ja dokonuję przelewów. Może mi się omsknąć i zrobię przelew do SIPu .
OWOC Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 No dobra, dobra, nie śmiejcie się ze mnie. No dobra nie bedziemy :wink: Może mi się omsknąć i zrobię przelew do SIPu . A zdazylo Ci sie Przemeq juz tak kiedys omsknac i zrobic przelew... Tylko nie daj sie namowic na: http://www.subaru.pl/10sti.html
elmo Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Tylko nie daj sie namowic na:http://www.subaru.pl/10sti.html Ale z takiego niepozornego, ekonomicznego i skromnego Laczetti będzie Przemeqowi łatwie się wytłumaczyć
radekk Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 No dobra, dobra, nie śmiejcie się ze mnie Może mi się omsknąć i zrobię przelew do SIPua może Ci się omsknąć i zrobisz do mnie?
Tomasz_555 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Jest szansa na jakąś ogólną informację na forum kiedy poszczególni dealerzy będą już dysponować STi do obejrzenia ?? Mnie interesuje Śląsk, ale pewnie w całym kraju jest wielu forumowiczów, którzy czekają na tę możliwość. Kupić nie kupię, ale zabiorę ojca, sam pooglądam STi, a tato może skusi się na jakiegoś diesla. Oba Subaru kupiliśmy jadąc "tylko pooglądać"
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.