Jump to content

24 pażdziernik NIEDZIELA -Nowe Miasto nad Pilicą

vert

Recommended Posts

Drodzy jako że dawno się nie widzieliśmy robimy 24 pażdziernika NIEDZIELA spotkanie towarzysko,naukowo,rajdowo,imprezowe :)

Ustawimy dwie próby,ciepłego campera,namiot z jedzonkiem i ławeczkami dla zakochanych :)

Serwis w postaci namiotu zapewni pewna firma z Mysiadła mam nadzieję :)

jezdzimy,bawimy się-bedzie możliwość przejechania się na prawym...może lewym oraz zrobienia sobie zdjęcia ze słynnym subaru jeżdzącym w RSMP :) oraz autograf gratis od kierowcy :)

BĘDZIE RÓWNIEŻ MEGA PRZYSTOJNY kierowca z wyscigów płaskich niejaki RULAK ze swoim odkurzaczem ...ewo... który udzieli lekcji szybkiej jazdy ! i służy pomocą w lekcjach.

Nagrody być może się pojawią dla....najwolniejszych :)

Generalnie bawimy się !

Pozdrawiam i zapraszam do zapisów-VERT

WPISOWE -osoby jeżdzące 200pln. osoby towarzyszące 20pln.

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

1. Lynx (wstępnie)

2. socko (wstępnie, bo jeżeli znów zabaluję jak ostatnio przed Toruniem to będą nici z pojeżdżawki :-| )

3. piter_s

A czy na spotyku towarzyskim można nie wysiadać z samochodu? ;)

piter_s

ofkors :mrgreen:

a ja się nie wpisuję :P ostatnio gdzie się nie wpiszę to w ostatniej chwili proza życia mnie robi w konia :evil: jakby co zajadę :twisted: żeby zobaczyć Vercikową gębę :twisted:

Ja tak samo. Dlatego się nie wpisuje i nie przyjeżdżam :( Mam nadzieję, że tu będzie jednak inaczej tym bardziej, że nawet nie wiem jak logan jeździ po powrocie z Katowic :?:

Ja tak samo. Dlatego się nie wpisuje i nie przyjeżdżam Mam nadzieję, że tu będzie jednak inaczej tym bardziej, że nawet nie wiem jak logan jeździ po powrocie z Katowic

ty zyjesz ? :shock: chłopie dałbyś kiedyś jakiś cynk, jakieś piwko byśmy zrobili, dzieciaki by się pobawiły. Nie można żyć ciągle tylko robotą :!: 8)

zadzwonię dzisiaj po sprawie dam znać czy mnie wydoili skutecznie czy jednak prawo istnieje w tym kraju

do 28.10 moje auto powinno już chodzić więc postaram sie wpaść :twisted: . Nie jeździłem nim od czerwcowej Cyny :shock:

no Benbenku bylo by zacnie :twisted:

-- 21 wrz 2010, o 15:02 --

1. Lynx (wstępnie)

2. socko (wstępnie, bo jeżeli znów zabaluję jak ostatnio przed Toruniem to będą nici z pojeżdżawki :-| )

3. piter_s

4. harv

5. pawelb

6.beben

Nagrody być może się pojawią dla....najwolniejszych :)

To coś w sam raz dla mnie. :mrgreen:

Postaram się być. :wink:

1. Lynx (wstępnie)

2. socko (wstępnie, bo jeżeli znów zabaluję jak ostatnio przed Toruniem to będą nici z pojeżdżawki )

3. piter_s

4. harv

5. pawelb

6. beben

7. rpw

vert, a jak bym przyjechał tak dla towarzystwa porobić zdjęcia i popatrzeć na wasze wyczyny, to obowiązuje mnie wyższa czy niższa stawka??? Muszę zobaczyć jak Ty i Harvi ogarniacie auta :twisted:

Z domu z Rawy do NMnP mam rzut beretem...

-- 28 wrz 2010, o 19:52 --

vert, no i jak?