vert Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Drodzy jako że dawno się nie widzieliśmy robimy 24 pażdziernika NIEDZIELA spotkanie towarzysko,naukowo,rajdowo,imprezowe Ustawimy dwie próby,ciepłego campera,namiot z jedzonkiem i ławeczkami dla zakochanych Serwis w postaci namiotu zapewni pewna firma z Mysiadła mam nadzieję jezdzimy,bawimy się-bedzie możliwość przejechania się na prawym...może lewym oraz zrobienia sobie zdjęcia ze słynnym subaru jeżdzącym w RSMP oraz autograf gratis od kierowcy BĘDZIE RÓWNIEŻ MEGA PRZYSTOJNY kierowca z wyscigów płaskich niejaki RULAK ze swoim odkurzaczem ...ewo... który udzieli lekcji szybkiej jazdy ! i służy pomocą w lekcjach. Nagrody być może się pojawią dla....najwolniejszych Generalnie bawimy się ! Pozdrawiam i zapraszam do zapisów-VERT WPISOWE -osoby jeżdzące 200pln. osoby towarzyszące 20pln. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=nikon=- Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 brzmi obiecująco Trzeba się zastanowić i może pojechać do ciebie na impreze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lynx Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 1. Lynx (wstępnie) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vert Posted September 16, 2010 Author Share Posted September 16, 2010 No robimy tak jak napisałem spotkanie towarzysko treningowo upalaniowe.po tych rajdach wszystkich trzeba jakos odpocząć Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=nikon=- Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 vert, ja to bym sobie rekreacyjnie foto video wpadł jak zawsze Link to comment Share on other sites More sharing options...
vert Posted September 16, 2010 Author Share Posted September 16, 2010 no generalnie chodzi o spotyk towarzyski :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
socko Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 1. Lynx (wstępnie) 2. socko (wstępnie, bo jeżeli znów zabaluję jak ostatnio przed Toruniem to będą nici z pojeżdżawki :-| ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter_s Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 1. Lynx (wstępnie) 2. socko (wstępnie, bo jeżeli znów zabaluję jak ostatnio przed Toruniem to będą nici z pojeżdżawki :-| ) 3. piter_s A czy na spotyku towarzyskim można nie wysiadać z samochodu? piter_s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harvester Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 harv Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelb Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 1. Lynx (wstępnie) 2. socko (wstępnie, bo jeżeli znów zabaluję jak ostatnio przed Toruniem to będą nici z pojeżdżawki :-| ) 3. piter_s 4. harv 5. pawelb Link to comment Share on other sites More sharing options...
vert Posted September 18, 2010 Author Share Posted September 18, 2010 1. Lynx (wstępnie)2. socko (wstępnie, bo jeżeli znów zabaluję jak ostatnio przed Toruniem to będą nici z pojeżdżawki :-| ) 3. piter_s A czy na spotyku towarzyskim można nie wysiadać z samochodu? piter_s ofkors Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman Urban Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 a ja się nie wpisuję ostatnio gdzie się nie wpiszę to w ostatniej chwili proza życia mnie robi w konia jakby co zajadę żeby zobaczyć Vercikową gębę Link to comment Share on other sites More sharing options...
orzi Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 a ja się nie wpisuję ostatnio gdzie się nie wpiszę to w ostatniej chwili proza życia mnie robi w konia jakby co zajadę żeby zobaczyć Vercikową gębę Ja tak samo. Dlatego się nie wpisuje i nie przyjeżdżam Mam nadzieję, że tu będzie jednak inaczej tym bardziej, że nawet nie wiem jak logan jeździ po powrocie z Katowic :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vert Posted September 20, 2010 Author Share Posted September 20, 2010 Chłopaki bez spinki.czekam na was z malinóweczką Link to comment Share on other sites More sharing options...
beben Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 Ja tak samo. Dlatego się nie wpisuje i nie przyjeżdżam Mam nadzieję, że tu będzie jednak inaczej tym bardziej, że nawet nie wiem jak logan jeździ po powrocie z Katowic _________________ ty zyjesz ? :shock: chłopie dałbyś kiedyś jakiś cynk, jakieś piwko byśmy zrobili, dzieciaki by się pobawiły. Nie można żyć ciągle tylko robotą :!: 8) zadzwonię dzisiaj po sprawie dam znać czy mnie wydoili skutecznie czy jednak prawo istnieje w tym kraju do 28.10 moje auto powinno już chodzić więc postaram sie wpaść . Nie jeździłem nim od czerwcowej Cyny :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vert Posted September 21, 2010 Author Share Posted September 21, 2010 no Benbenku bylo by zacnie -- 21 wrz 2010, o 15:02 -- 1. Lynx (wstępnie) 2. socko (wstępnie, bo jeżeli znów zabaluję jak ostatnio przed Toruniem to będą nici z pojeżdżawki :-| ) 3. piter_s 4. harv 5. pawelb 6.beben Link to comment Share on other sites More sharing options...
beben Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 termin mi pasuje więc póki co jestem na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
vert Posted September 21, 2010 Author Share Posted September 21, 2010 super Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norveg Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 wczoraj rozmawiałem w Mysiadle z Adamem i też powiedział że przyjedzie upalać lancera potwora Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpw Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Nagrody być może się pojawią dla....najwolniejszych To coś w sam raz dla mnie. Postaram się być. :wink: 1. Lynx (wstępnie) 2. socko (wstępnie, bo jeżeli znów zabaluję jak ostatnio przed Toruniem to będą nici z pojeżdżawki ) 3. piter_s 4. harv 5. pawelb 6. beben 7. rpw Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasz_gt Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Łukasz_gt (wstępnie) do kiedy mam potwierdzić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vert Posted September 23, 2010 Author Share Posted September 23, 2010 do kiedy chcesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
zamer Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 vert, a jak bym przyjechał tak dla towarzystwa porobić zdjęcia i popatrzeć na wasze wyczyny, to obowiązuje mnie wyższa czy niższa stawka??? Muszę zobaczyć jak Ty i Harvi ogarniacie auta Z domu z Rawy do NMnP mam rzut beretem... -- 28 wrz 2010, o 19:52 -- vert, no i jak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vert Posted October 4, 2010 Author Share Posted October 4, 2010 jako goscia zapraszam za DARMO 8) -- 4 paź 2010, o 12:16 -- przypominam że kaski obowiązkowe ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marro Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 powodzenia na upalaniu, ja cholerka mam egzamin z zupełnie innej dziedziny sportowej ech .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts