Jump to content

SUBARU IMPREZA HISTORY

ALEX

Recommended Posts

Posted

Nie wiem, czy się powtórzę,ale wybaczcie mi, bo jestem pod wrażeniem filmu "The Subaru Impreza History":).

Polecam wszystkim, którzy jeszcze tego nie widzieli. Super film o Subaru Imprezie (niestety do modelu GT włącznie). Długość filmu 1:01H

Posted

ja to chyba emulem dawno temu sciagnalem 8) jak ktos wie jak przez net wyslac 350mb to czekam na propozycje :lol:

Posted

nie ma zadnego problemu w Krakowie :) Mam takze z serii Best Morning 2003 February Subaru STI 527mb 8) tylko ze po japońsku :lol::lol:

Posted

Udostępnij FTP,mam szybki Upload. Chętnie bym założył FTP u siebie na PC,ale...czasami wyłączm PCta

Posted

te filmy chyba juz na tym serverze byly z tego co pamietam i nie wiem czy mozna 2 razy je tam wrzucac :? Jak ktos nie ma firewalla to przez gg mozna wysylac pare dni :wink:

Posted

taaa przez gg, równie dobrze można podzielić na 10mb pliki i mailem wysylac :P z rallymovies to dobry pomysł, jeśli już były to napisać koesiom prośbę żeby na przykład na kilka dni tylko wrzucili (na prośbę większego gorna osób :) ) może się zgodzą

Posted

Moze kogos to uraduje:

znalazlem 350mb plik pod tytulem "the subaru impreza story" na torrencie.

Torrenta mozna sciagnac z nastepujacej lokalizacji:

http://www.lokitorrent.com/torrents-det ... 8836&hit=1

jesli link nie zadziala to wystarczy wejsc na strone www.lokitorrent.com , wybrac zakladke search i wklepac szukany przez nas film.

Potem juz tylko importujemy torrenta do naszego klienta torrenta (polecam azureusa) i mozna smialo zassysac ;)

udanych transferow

Kamash

Posted
Ja tez polecam torrenta. Mi sciagnelo w 2 i pol godzinki i juz 2 razy obejrzalem 8) .

Torrenta Impreza Story mozna tez sciagnac z SuprNovy Movies\Automotive

Tylko jak ktos ma poblokowane porty, to może sobie tym torrentem podrapać się po... za uszami.

Scooby - powiadasz 2,5 h - to jaki miałeś download? Pytam się z ciekawości, ponieważ na neostradzie 512 Dooma3 zasysałem 4 doby :evil:

Posted

..... na którejś stronie jest do ściągnięcia, (link kiedyś tam był zamieszczony w temacie filmy) pamiętam, że super transfer był ...... a stronka miała w nazwie coś jakby extreme machines czy cuś takiego :P .....

pozdr. mk.si

Posted
Może troche OT

Biohazard: skąd sciągales Dooma 3??

Link: http://www.suprnova.org/ Dział GAMES i PC. Oczywiście torrentem. Wypalić na 3 płytki. Poszukać w sieci cracka i chyba seriala (jeśli nie znajdziesz wal na PW). A tak od siebie - gra nie warta zachodu, już lepszy jest Silent Hill 4.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...