Jump to content

Recommended Posts

Posted

Postanowilem wstawic tutaj post niekoniecznie zwiazany bezposrednio z Subaru. Bedzie to mianowicie temat dowcipny. Mozecie tu wstawiac dowcipy o temacie motoryzacyjnym, ale nie tylko! :D

No coz, skoro zaczalem ten temat, to musze tez wstawic jakies dowcipy :D

Autentyczne rozmowy kontrolera lotu z pilotem:

Pilot: Mamy malo paliwa. Pilnie prosimy o instrukcje...

Wieza: Jaka jest wasza pozycja? Nie ma was na radarze.

Pilot: Stoimy na pasie nr 2 i juz cala wiecznosc czekamy na cysterne.

Wieza: Wasza wysokosc i pozycja?

Pilot: Mam 180 cm wzrostu i siedze z przodu po lewej...

P.S. radze nie uzywac zlych slow, bo zolte kartki leca bez ostrzezenia! :D

Posted

To teraz motoryzacyjne: :lol:

Na swiatlach zatrzymuje sie nowiutki Mercedes i pyrkocze Syrenka.

Kierowca syrenki opuszcza szybe (uik,uik,uik) i puka w szybe merca puk,puk). Kierowca merca opuszcza szybe (bzzzzzzzt) i pyta:

- Czego?

- No nie ma pan moze jakiejs kasety video, bo bym sobie cos obejrzal, a na satelicie leca same smieci...?

- Nie mam. [skad on ma wideo w syrence?]

Nastepnego dnia sytuacja sie powtarza. (uik,uik,uik)

(puk,puk,puk)

(bzzzzzzzt)

- Czego tym razem?

- A ma pan moze jakies kielbaski? Grilla robie z przyjaciolmi i wyczyscilismy juz lodowke ...?

- Nie mam. [jaki grill w syrence?]

Kierowca Mercedesa ciezko ugodzony w swoje ego postanowil rozbudowac samochod o bajery z Syrenki. Spotykaja sie na swiatlach.

(bzzzzzzt) (puk,puk,puk) (uik,uik,uik). Kierowca merca pyta:

- No moze pan chce kielbaski, chlebek na grilla. Mam cala najlepsza kolekcje wideo i inne rzeczy, co tylko panu trzeba.

- Kurcze, to po takie pierdoly mnie pan z wanny wyciaga ?

Posted

teraz nie motoryzacyjne :shock:

Staremu żydowi Ickowi urodził się syn.

Idzie Icek do rabina.

- Rabi, Ja nie dożyje żeby zobaczyć co z mojej pociechy wyrośnie.

- jest jakiś sposób żeby to sprawdzić ?

rabi na to:

-pewnie że jest; postaw na stole wódkę, myckę, pieniądze i puść dzieciaka.

- złapie myckę - będzie rabin

- złapie pieniądze - będzie byznesmen

- złapie wódkę - drudno - będzie polityk.

Icek poszedł do domu, postawił na stole co trzeba i puścił dziecko.

Gówniarz dopadł do stołu i zgarnął wszystko.

Idzie Icek do rabina.

-Rabi, takiej opcji nie było, zabrał wszystko na raz.

- Oj niedobrze Icek, niedobrze - to on będzie ksiądz katolicki. :shock:

• Upvote 1
Posted

Thanatos - dzięki za tę stronę, ale obawiam się że tylko ewentualnie Szanowna Dyrekcja się dołączy.

A teraz motoryzacyjny:

Wyjechał klient nowiutkim STi z salonu na boczną drogę

żeby poszaleć i zobaczył rowerzystę. Jeden, i po garach, na milimetry obok rowerzysty żeby go wystraszyć bbbbbbzzzzzziiiiiiiiuuuuuuummmmm

Po pięciu sekundach rowerzyta wyprzedził subaru bbbbbzzziiumm.

Konsternacja. Dwujka i bbbbbbbbbzzzzziiiiiiiiiuuuuuumm obok rowerzysty.

Po trzech sekundach bbbbbzzzziiiuuummm rowerzysta obok subaru.

Klien ma łzy w oczach. trzy i bbbbbbzzzzzzzzziiiiiuuuuuuuummmmmmm obok rowerzysty. po dwóch sekundach bbbbbbbbzzzzziiiiiiiiuuuuuuummm rowerzysta obok subaru. opad szczęki. cztery i bbbbbzzzziiiiiiuuuumm obok rowerzysty, nagle bbbbzziium -rowerzyta. Kient piątka i zamknął licznik bzzium obok rowerzysty i bzium rowerzysta go wyprzedził.

facet się zatrzymał, wysiadł i kopie w auto - co to za złom, że rowerzyści mnie wyprzedzają!!!!!! Po dziesięciu minutach podjeżdża rowerzysta ciężko zasapany

- dzięki......że.....się.........Pan .....zatrzymał....bo.....się ......szelkami .......

zaczepiłem

• Like 1
  • Haha 1
Posted

Zachrzania Hołek swoja Impreza , nagle zatrzymuje go patrol policji, na to Pan Hołowczyc

- Co moze za szybko jechałem?

- Nie, za nisko Pan leciał!!!

8)

Posted

Prywatka. super zabawa. Jeden z gości, cierpiący na zaparcia wchodzi to toalety, siada na kibelku i napina się, napina się, napina się aż mużyły na czole wyszły. Nagle jeden z gości przypadkowo gasi światło w toalecie.

Wszystkich paraliżuje przeraźliwy,paniczny wrzask z toalety: LUDZIE!!!!!!!!!! RANY BOSKIE!!!!! OCZY MI PĘKŁY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Siwy łeb

• Haha 1
Posted

Wejdzcie sobie na ponizszą stronkę, ale najpierw przeczytajcie to:

>Oto historyjka do zdjecia:

>Rodzinka kupila sobie domek, ale w domku slyszeli rozne dzwieki

>i obawiali sie ze dom jest nawiedzony, wiec wynajeli medium.

>Medium stwierdzila, ze w tym domu kiedys mieszkala samotna

>kobieta, ktora kazdego dnia oczekiwala powrotu swego meza. Maz

>sie nigdy nie pojawil a kobieta w koncu przy tym stole zmarla.

>To jest zdjecie owego pokoju. Mi to zajelo okolo minuty, zyby Ci

>to ulatwic, skoncentruj sie na stole ale nie na zadnym

>konkretnym punkcie. Upewnij sie, ze masz wlaczony dzwiek i ze

>siedzisz.

>Oto adres:

> http://home.attbi.com/~n9ivo/whatswrong.swf

>ale jak wlaczysz to musisz sie dobrze przypatrzec zdjeciu i

>wyslyszec pewien szelest , wiec daj sobie troche glosniej.

Posted

no fakt chamskie mozna sie wystraszyc ;) ( qrcze jeszcze głośniczki troche glosno mialem :P )

Posted

życzę wszystkim Wesołych Swiat.

na prezenty od Swiętego MikoLaja nie liczcie - ponieważ Swiętego mikołaja nie ma. A oto dowód.

1. Ludzkość zna 300 000 gatunków ssaków - inie ma wśród nich latających reniferów.

2. na Ziemi żyje ok 370 mln dzieci które z racji wyznania powinne wieżyć w Świętego Mikołaja. Licząc statystycznie 2,5 dziecka na rodzinę wychodzi ok. 150 mln. rodzin do odwiedzenia w 31 godz. ( biorąc pod uwagę zysk na strefach czasowych. wychodzi 822,6 wizyty na sekundę. Srednia odległość domu od domu to 1 km. to 150 mln. km w ciągu 31 godz.

to ok. 50 km/s ( 3000 razy szybciej od dźwięku )

3.zakładając że jeden prezent waży 1 kg wychodzi że udzwig sań Mikołaja ma 370 mln. ton ( to jest udzwig 10 super tankowców). Ten ciężar mogło by ruszyć może ok 370 tys. reniferów.

4. obiek latający o masie startowej 370 mln. ton , chcąc oderwać się od ziemi musiał by osiągnnąć ciąg rzędu 14,5 kwintyliona ton.

5. taka masa przy prędkości 50 km/s - w ziemskiej atmosferze - wyparowała by w 0,00426 sekundy.

6. w czasie startu takiego pojazdu przeciążenie wyniosło by 17 500 G.

przyjmując że Święty Mikołaj waży 125 kg. przy tym przeciążeniu, ważył by 2 150 000 kg.

Jeżeli ktoś wierzył do dzisiaj w Świętego Mikołaja to sorry.

• Like 1
Posted

A i jeszcze jedno, znam św. Mikołaja tp równy gość :D i chciałem dodać ze napewno zdąży do wszystkich dzieci bo niedawno zafundował sobie mpreze STI :D a renifery są na przeglądzie :D

Posted

to było liczone.

A co do STi - nie jest przewidziana do coiągnięcia przyczep.

Forester może ciągnąć 2 tony. a nie 370 mln ton. Mogło by nie wytrzymać sprzęgło. a gdzie 50 km/s i 17 500 G przeciążenia? przecież dostałby popielniczką w mordę!!!!!!

Posted

A do tego jeszcze niektóre dzieci chcą cięższe prezenty np. 1450 kg ;) ... ech biedni Mikołajowie

Posted

Przecież udowodniłem że mikołaja nie ma !!!!!!!!!!!!!

chyba że mówimy o Mikołaju Koperniku.

Ale skoro się tak uparłeś i zakładając że Subaru jest w stanie wyprodukować tyle egzemplaży i że tylko co tysięczne " dziecko" dostanie Subaru, a reszta po kilogramie, to łap kalkulator i przelicz ile super tankowców musiał by ten twój MIKOŁAJ WYCZARTEROWAĆ żeby to rozdać ? Jaka by była masa startowa każdego, przeciążenie przy starcie itp. miłego wieczoru.

Posted

kohany mikąłaju!

kciałem sóper zabawke spejs randzera na gwizdke. Byłem gzecny całyrok.

Tfuj pszyjaciel - Billi

Drogi Billi,

Ladna pisownia. Jesteś na najlepszej drodze do zrobienia kariery w koszeniu trawy. A może bym Ci tak k.... wysłał elementarz, żebyś się nauczył pisać i czytać.

Twój Święty Mikołaj.

Posted

Kochany Święty Mikołaju,

Bardzo Cię proszę zrób na Gwiazdkę tak żeby moi rodzice znów byli razem. Bardzo cierpię z powodu ich rozwodu. Nie chcę innego prezentu. proszę Cię zrób to dla mnie.

Twoja Sara.

Droga Saro,

widziałem Twojego starego z jego sekretarką. Może chcesz LEGO ???????

Mikołaj.

Posted

Kochany Mikołaju,

Proszę Cię o szczęście ,radość i Pokój dla wszytkich ludzi na Ziemi.

Ania

Droga Aniu,

dostaniesz Lalkę i więcej nie ćpaj.

Mikołaj

Posted

hehehe :) dobre :) dawaj wiecej - mi jakos nic smiesznego nie przychodzi do glowy...

Posted

MIKOLAJ ISTNIEJE!!! Jest taksowkarzem z Radio Taxi Wawel w krakowie (jechalem z nim wlasnie) i jezdzi szarym Audi, takim starym kanciastym. Ale niezle schodl - wazy najwyzej 100kg :lol:

Posted

I to jest właściwe podejscie do sprawy ;) Mikołaj istnieje bo nie ma innego wyjścia ;P

• Like 1
Posted

Wyciąg z protokołu sporządzonego przez oficera śledczego:

"W parku znaleziono zwłoki kobiety, na których stwierdziłem szereg ran kłutych: dwie rany średnicy 2 złotych, trzy rany średnicy 1 zł i cztery rany średnicy 50 gr. Razem dziewięć ran kłutych na łączną kwotę 9 zł".

• Upvote 1