Flipper Posted November 8, 2004 Posted November 8, 2004 Jak w temacie. Wygra osoba, ktora napisze 40.000 posta na Forum. Nagroda, jak zawsze, bedzie milusia :wink:
matt Posted November 8, 2004 Posted November 8, 2004 ..... ale to jeszcze kupa czasu, do 40.000 posta brakuje nam tylko ........... 3 267 postow 8) .... to gdzies za ok. 2 miesiace wypadnie zakladajac ze forum dziala dwa lata i dotychczasowa srednia postow na miesiac (ok 1 530) sie utrzyma :wink: ....... pozdr. mk.si
Bart Posted November 8, 2004 Posted November 8, 2004 A może zrobić taki zegar, który będzie odliczał ile jeszcze zostało do napisania :?:
Moniqa Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 ja bym raczej radziła uważnie zerkac na forum i obserwować...cyk ..cyk...o jeden pościk bliżej
Flipper Posted November 9, 2004 Author Posted November 9, 2004 Chyba jednak podkrecic trzeba. Zanim doliczymy tych barankow ponad 3000 to usniemy .... nie zebym narzekal, ale ..... :wink:
Waldemar Biela Posted November 10, 2004 Posted November 10, 2004 Jak w temacie. Wygra osoba, ktora napisze 40.000 posta na Forum.Nagroda, jak zawsze, bedzie Monisia :wink: Przewiduje lawinowy przyrost forumowiczów i wypowiedzi. Mamus Astradamus
Polini Posted November 10, 2004 Posted November 10, 2004 W takim razie, jeśli TAKA cudowna nagroda to przygotujcie się na kuuupę spamu ode mnie. 8) 8) 8) PS a skĄd będziesz wiedział kto go napisał? :roll:
Flipper Posted November 10, 2004 Author Posted November 10, 2004 To proste - ja juz wiem nawet kto wygral nawet
charlie Posted November 10, 2004 Posted November 10, 2004 ..... ale to jeszcze kupa czasu, do 40.000 posta brakuje nam tylko ........... 3 267 postow 8) .... to gdzies za ok. 2 miesiace wypadnie zakladajac ze forum dziala dwa lata i dotychczasowa srednia postow na miesiac (ok 1 530) sie utrzyma :wink: .......pozdr. mk.si z tymi obliczeniami to się nie zgodzę :!: wystarczy wziąć pod uwagę jak przybywało na forum osób i wszystkie obliczenia biorą w łeb, nie liczyłem ale po wzroście użytkowników zgaduję że jakby tak odcinać najodleglejsze miesiące to średnia by znacznie wzrastała (jakby się Flipperek nudził to może posprawdzać tak na przykład od wiosny jak to było ) jak znam życie to na mikołaja sobie ktoś prezent zrobi 8)
Waldemar Biela Posted November 11, 2004 Posted November 11, 2004 Poniewaz mamusia se wlasnie przygotowywuje forumowy dialog mamusi z mausiom na czy i pol tysionca postów i dla pewnosci pusci se go pojucze, prosze o przeslanie mie nagrody w poniedzialek do godziny 15,00. Bede czekac na paczkonosza. Z góry zalanczam podzienkowania za terminowom dostawe.....oraz rózne wyrazy. Jak by ktos mial problemy z rozmiarem to podaje: spec B lub H6 lub 2,5XT ...wchodze we wszyskie. Mamusia
Moniqa Posted November 11, 2004 Posted November 11, 2004 Jak by ktos mial problemy z rozmiarem to podaje: spec B lub H lub 2,5XT ...wchodze we wszyskie. Mamusia hmmm...znaczy sie: B-..to chyba mój rozmiar :wink: H- okreslenie długości..ale ile tych mili...centymetrów :?: :shock: 2,5 XT- a nie XL :?: .. choć przyznam że na oko to Mamusia zgubiła tak...ze3 ..litry i 50 PLN
Bart Posted November 11, 2004 Posted November 11, 2004 hmmm...znaczy sie:B-..to chyba mój rozmiar :wink: H- okreslenie długości..ale ile tych mili...centymetrów :?: :shock: 2,5 XT- a nie XL :?: .. choć przyznam że na oko to Mamusia zgubiła tak...ze3 ..litry i 50 PLN :shock:
Moniqa Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 hmmm...znaczy sie:B-..to chyba mój rozmiar :wink: H- okreslenie długości..ale ile tych mili...centymetrów :?: :shock: 2,5 XT- a nie XL :?: .. choć przyznam że na oko to Mamusia zgubiła tak...ze3 ..litry i 50 PLN :shock: tzn na który rozmiar taka reakcja 8)
WRC fan Posted November 14, 2004 Posted November 14, 2004 a ja ma propozycje dot. tego konkursu: może by tak zlikwidować dopoki 40000 post nie padnie,ten licznik postów co jest na glowej stronie :?: mysle ze wtedy było by jeszcze fajniej jak ktos trafi w tego posta 8) full zaskoczenie pzdr
marcinJ Posted November 14, 2004 Posted November 14, 2004 to chyba dobry pomysł, bo jeżeli licznik będzie widoczny to w okolicy 40000 posta pojawi się masa głupich i bezsensownych postów
wielkopolanin Posted November 14, 2004 Posted November 14, 2004 Coz za sportowa rywalizacja. Jak na torze prawie
Moniqa Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 a jak tego posta napisze Dyrekcja :?: no tak..teraz będzie że baba to sobie zawsze znajdzie powód do czepiania :roll:
Flipper Posted November 16, 2004 Author Posted November 16, 2004 hmm..... w sumie nikt nie napisal, ze Dyrekcja wygrac nie moze.... tylko jak nagroda bedzie uscisk reki Dyrekcji to bedzie problem.... no ale w sumie Dyrekcja 2 raczki ma :wink:
Waldemar Biela Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 a jak tego posta napisze Dyrekcja :?: no tak..teraz będzie że baba to sobie zawsze znajdzie powód do czepiania :roll: A jak tego posta napisze Mamusia? to bedzie zara że po znajomości A jak tego posta napisze Monisia ? to bedzie zara że Derekcja sympatyzuje A jak tego posta napisze Fliper ? to zara bedzie że to narcyzm. A jak tego posta naisze Wielkopolanin ? to zara bedzie że mu sie nagród przelewa. A jak tego posta napisze Fido ? to zara bedzie że kce se cało rodzine ubrać w zSIP-ie. Tak jakby nie beło sklepów z taniom odzieżom z siódmy renki. Kto by tego posta nie nagryzmolił .........reszta bedzie nie zadowolona, zaczno sie sypać nie szczere gratulacje, animozje, bedo kłutnie, renkoczyny, nasyłanie Ruskich, może dońść do rozpadu rodziny, wzajemnego ignoranctwa, fobii, nienawiści, zamieszek na tle konfekcyjnym i w konsekwencji III wojny Swiatowej. Niek Derekcja walnie dziś w nocy czy tysionce postów i bedzie po herbacie. Zreszto so tyko małe rozmiary. Mamusia
Flipper Posted November 16, 2004 Author Posted November 16, 2004 ...a czy te plagi nie wystapia jak sie niechcacy 40.000 nie pojawi, a od razu 40.001 ? :wink:
Waldemar Biela Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 ...a czy te plagi nie wystapia jak sie niechcacy 40.000 nie pojawi, a od razu 40.001 ? Noooooo bylo by spokojni...kilka czensien ziemi, Jaks mala powodz...co najwyzy na pol Europy, globalne ocieplenie o dwadziescia stopni, podkurzonych 780 osób, kilka trupów, powybijane szyby ....zwlaszcza w Corsach czyli ......normalna sejmowa atmosfera. Da sie wyczymac. Mamusia
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.