carfit Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Pytanko do kreciolkowych wyjadaczy To bedzie moj pierwszy kreciolek w ktorym bede bral udzial. Macie jakies rady dla nowicjusza Jak będziesz chciał to mogę pojechać z Tobą i Ci coś postaram się podpowiedzieć. Trasa już ustawiaona jest ... chłopaki posprzątali szkła i inne śmieci. Myśle że będzie bardzo fajnie. Halo leszczyk to gdzie wy to będziecie jeździć :?: po wysypisku :shock: a dwójkę wogóle wbijesz :?: czy jedynka i wokół śmietnika Link to comment Share on other sites More sharing options...
kebabudaniela Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Pytanko do kreciolkowych wyjadaczy To bedzie moj pierwszy kreciolek w ktorym bede bral udzial. Macie jakies rady dla nowicjusza Jak będziesz chciał to mogę pojechać z Tobą i Ci coś postaram się podpowiedzieć. Trasa już ustawiaona jest ... chłopaki posprzątali szkła i inne śmieci. Myśle że będzie bardzo fajnie. Halo leszczyk to gdzie wy to będziecie jeździć :?: po wysypisku :shock: a dwójkę wogóle wbijesz :?: czy jedynka i wokół śmietnika Phiii ????!!!! ..... znalazł się "NIE LESZCZYK" .... dwójka i tak mi cieżko wchodzi więc tylko jedynka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEX Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Halo leszczyk to gdzie wy to będziecie jeździć po wysypisku a dwójkę wogóle wbijesz czy jedynka i wokół śmietnika STI ma krótkie biegi więc pewnie będzie dwójka. Ja pewnie w GTku będę na jedynce pociągnę ..... chyba,że dzisiaj coś podziałam i rano nie wstanę :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pyzo Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Pytanko do kreciolkowych wyjadaczy To bedzie moj pierwszy kreciolek w ktorym bede bral udzial. Macie jakies rady dla nowicjusza Jak będziesz chciał to mogę pojechać z Tobą i Ci coś postaram się podpowiedzieć. Trasa już ustawiaona jest ... chłopaki posprzątali szkła i inne śmieci. Myśle że będzie bardzo fajnie. przyjmuje propozycje BTW - akurat zjadlem kebab drobiowy jak zajechales pod swoja budke i naklejales jakies plakaty ja smigam teraz ustawic zbieznosc w mojej furce bo zdarzylo mi sie dzisiaj przywalic w kraweznik :???: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kebabudaniela Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 BTW - akurat zjadlem kebab drobiowy jak zajechales pod swoja budke i naklejales jakies plakaty Cholera spieszyłem się. Trzeba było trąbnąć .... to przynajmniej "grabe" bym Ci przyklepał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 zapowiada się ciekawy mini rajdzik a ja będę ślęczał nad kserówkami ucząc się do kolosów... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charlie Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 a bo to w Wieliczce warunków na naukę nie będzie? między przejazdami będzie pewnie kilkanaście sekund czasu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pyzo Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 ALEX, czego to mielismy nie mowic :?: aaa juz wiem. objechal Cie malacz Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolek Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 ale ten malacz to miał 3litry biturbo 280 kucy i tylko 600kg wagi Dzięki za miły spocik dla całej Ekipy Forumowej a szczgólnie dla Buffiego za pilotowanie ALEX naprawdę ładny drugi przejazd Link to comment Share on other sites More sharing options...
charlie Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 a jak się skończyło? jakieś wyniki? fotki Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolek Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 świetne fotki CHARLIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
artek_krakow Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 Zdjecia bardzo fajne !! dziekuje za super zabawe i rywalizacje! Trzeba przyznac ze Daniel zabil mnie swoim pierwszym przejazdem (szkoda tylko tych Opony potraconych) a Alexowi gratuluje czasu na Drugim przejezdzie i pierwszego miejsca w klasie!! RESPECT Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 charlie, wyniki chyba jeszcze sumują do tej pory organizacyjnie trochę słabo, ale to chyba ich pierwsza impreza była ... ponoć na następnej już ma być jasno wiadome czy dwie potrącone opony to taryfa czy jak Pan Bóg przykazał to po prostu dwie potrącone opony (po 5 sek kary) ale mniejsza o to! ważne, że działają i mamy okazję sie spotkać i poupalać!.... podsumowując super zabawa, nasza-klasa mocno obsadzona ale co z tego jak nas wszystkich (nie tylko ALEXa :cool: ) pogodził .... malar Kebab u Daniela faktycznie w porządku... mamy godzinę 21:33 i zero objawów zatrucia pozdr/ matt Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolek Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 MATT dzięki za kask. A przy okazji to kiedy następny start teamu BLACK-WAITH-BLACK :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kebabudaniela Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 No wreszcie spółka Alexowe "paści" i sam ALEX zagrali w jednej dróżynie !!!!!! Objechał mnie jak złoto. GRATULACJE. Pozdrowienia dla wszystkich Forumowiczów. Myśle że czeba coś na tym placu "wykminić" może jakieś mini kręciołki Forumowe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEX Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 No wreszcie spółka Alexowe "paści" i sam ALEX zagrali w jednej dróżynie !!!!!! Objechał mnie jak złoto. GRATULACJE. Pozdrowienia dla wszystkich Forumowiczów. Myśle że czeba coś na tym placu "wykminić" może jakieś mini kręciołki Forumowe. Poczekaj, aż sobie kupię taki kask jak Ty to dopiero zobaczysz :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymu Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 No wreszcie spółka Alexowe "paści" i sam ALEX zagrali w jednej dróżynie !!!!!! Objechał mnie jak złoto. GRATULACJE. Pozdrowienia dla wszystkich Forumowiczów. Myśle że czeba coś na tym placu "wykminić" może jakieś mini kręciołki Forumowe. dobrze prawisz w niedziele proszę to będę się stawiał niezawodnie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
artek_krakow Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Myśle że czeba coś na tym placu "wykminić" może jakieś mini kręciołki Forumowe. rozmawialem wczoraj zorganizatorami - faktyczie ich pierwszy raz a za plac zaplacili 250 z wiec mozna by sie zrzucic i cos tam wykminic!! ja chetny !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymu Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Myśle że czeba coś na tym placu "wykminić" może jakieś mini kręciołki Forumowe. rozmawialem wczoraj zorganizatorami - faktyczie ich pierwszy raz a za plac zaplacili 250 z wiec mozna by sie zrzucic i cos tam wykminic!! ja chetny !! ileee? super, nawet w kilka osób można się zebrać. potwierdzam chętność po raz drugi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
artek_krakow Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Myśle że czeba coś na tym placu "wykminić" może jakieś mini kręciołki Forumowe. rozmawialem wczoraj zorganizatorami - faktyczie ich pierwszy raz a za plac zaplacili 250 z wiec mozna by sie zrzucic i cos tam wykminic!! ja chetny !! ileee? ! POWTARZAM 250 PLN'ow Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr1zly Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 super pomysl jestem za! Link to comment Share on other sites More sharing options...
guma Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 pomysl zajebsty, jestem za :!: charlie, fotki zajefajne :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 super pomysl jestem za! I czym przyjedziesz? Przecież S3 Ci szkoda . Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymu Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 super pomysl jestem za! I czym przyjedziesz? Przecież S3 Ci szkoda . może jest za tym, żebyśmy my sobie pojeździli Link to comment Share on other sites More sharing options...
charlie Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 kumpel z 205 gti też się pisze jakby coś jak coś to może i ja bym się skusił Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.