Jump to content

19.01 - Kręciołek zimowy - Wieliczka

WRC fan

Recommended Posts

Znalazłem takie info :

http://www.asm.fc.pl/

Automobilklub Świątnicki Motosport ma zaszczyt zaprosić wszystkich pasjonatów sportów samochodowych na KRĘCIOŁEK ZIMOWY, który odbędzie się 19.01.2008 r. na terenie Miejskiego Przedsiębiorstwa Wodociągów i Kanalizacji przy ulicy Narutowicza w Wieliczce ( teren między sklepem Plus, a klasztorem Reformatów ).Zawody rozpoczną się o godzinie 9:30 i składać się będą z dwóch przejazdów sportowych, wliczanych do klasyfikacji końcowej.

Zapisy prowadzone będą na miejscu w dniu zawodów w godzinach 8:00 – 9:00. Liczba załóg ograniczona do 50 – decyduje kolejność zgłoszeń. Zawodnicy zostaną podzieleni na 4 klasy w zależności od pojemności silnika samochodu, którym wystartują w zawodach (I – do 903 cm

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply
Startuje ktoś z naszych ? ALEX, Daniel ?

No jasne że ja startuje ....

[ Dodano: Pon Sty 14, 2008 1:47 pm ]

Startowałem też w Niedziele w Kręciołku Dobczyckim ... a po zawodach woźiłem chętnych za odpłatą 30 zł otrzywiście na rzecz WOŚP. Było mi bardzo miło gdy zobaczyłem że kolejka się ustawiła..... :mrgreen: ... Niestety cztery przejazdy i złapałem kapcia :evil:

A wyglądało to tak mniejwięcej :

ok, ostatnie wyniki na lotnisku troszke mnie zmotywowały, więc moze i ja wystartuje :roll:

Daniel, akcja mega teges, szacun :cool: , a nawrotu przy beczce mogą ci pozazdrościć nawet ci starujący na Karowej :!: , miażdżysz stary strasznie :shock:

Startowałem też w Niedziele w Kręciołku Dobczyckim ... a po zawodach woźiłem chętnych za odpłatą 30 zł otrzywiście na rzecz WOŚP. Było mi bardzo miło gdy zobaczyłem że kolejka się ustawiła..... :mrgreen: ... Niestety cztery przejazdy i złapałem kapcia :evil:

A wyglądało to tak mniejwięcej :

ładnie gada teraz :] nie dałem rady wystartować, nie dotarłem na czas do krk. może w sobotę się pojawię...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...