WRC fan Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Znalazłem takie info : http://www.asm.fc.pl/ Automobilklub Świątnicki Motosport ma zaszczyt zaprosić wszystkich pasjonatów sportów samochodowych na KRĘCIOŁEK ZIMOWY, który odbędzie się 19.01.2008 r. na terenie Miejskiego Przedsiębiorstwa Wodociągów i Kanalizacji przy ulicy Narutowicza w Wieliczce ( teren między sklepem Plus, a klasztorem Reformatów ).Zawody rozpoczną się o godzinie 9:30 i składać się będą z dwóch przejazdów sportowych, wliczanych do klasyfikacji końcowej. Zapisy prowadzone będą na miejscu w dniu zawodów w godzinach 8:00 – 9:00. Liczba załóg ograniczona do 50 – decyduje kolejność zgłoszeń. Zawodnicy zostaną podzieleni na 4 klasy w zależności od pojemności silnika samochodu, którym wystartują w zawodach (I – do 903 cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
kebabudaniela Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Startuje ktoś z naszych ? ALEX, Daniel ? No jasne że ja startuje .... [ Dodano: Pon Sty 14, 2008 1:47 pm ] Startowałem też w Niedziele w Kręciołku Dobczyckim ... a po zawodach woźiłem chętnych za odpłatą 30 zł otrzywiście na rzecz WOŚP. Było mi bardzo miło gdy zobaczyłem że kolejka się ustawiła..... ... Niestety cztery przejazdy i złapałem kapcia A wyglądało to tak mniejwięcej : Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Ups, wypadła klasa powyżej dwóch litrów? To ja nie mam szans swoim autobusem Zresztą niestety 19 stycznia obowiązki nie pozwolą mi zawitać na kręciołek nawet w roli kibica Link to comment Share on other sites More sharing options...
charlie Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 na tym drugim filmiku widać mojego kumpla, którego filmiki chyba już są u mnie w galerii z wczorajszego dnia: http://www.charlie.oz.pl/WOSP_Dobczyce/ ja jeszcze zaraz dorzucę moje dwa P.S. Daniel oczywiście pamiętam o wysłaniu Ci zdjęć na maila co do Wieliczki to jeszcze się zobaczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
kebabudaniela Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Tu jeszcze jeden filmik: http://pl.youtube.com/watch?v=a6q7nfwWTE8 Szkoda że tak mało Subaru przyjeźdża na takie imprezy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abt Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 faajnie. chyba bede musial sie przeprosic z recznym i sprobowac nauczyc sie nawrotow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEX Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 faajnie. chyba bede musial sie przeprosic z recznym i sprobowac nauczyc sie nawrotow. Jedziesz? No to i ja pewnie ruszę tyłek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abt Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 nie bardzo. moze w lutym i to dopiero w drugiej polowie cos pojezdze. jade za to najprawdopodobniej 30.01 jako pasazer z siostra na sjs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam. Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 faajnie. chyba bede musial sie przeprosic z recznym i sprobowac nauczyc sie nawrotow. nie wierze Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 ... impreza znów w sobote czyli mnie nie ma :mad: notabene ciekawe klasy zrobili, gdybym startował to razem z Danielem i Alexem w klasie coollll :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemon prince Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 kebabudaniela, dajesz radę :cool: . jaki wydech wylądował w końcu w Twoim STi :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
guma Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 ok, ostatnie wyniki na lotnisku troszke mnie zmotywowały, więc moze i ja wystartuje :roll: Daniel, akcja mega teges, szacun :cool: , a nawrotu przy beczce mogą ci pozazdrościć nawet ci starujący na Karowej :!: , miażdżysz stary strasznie :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abt Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 faajnie. chyba bede musial sie przeprosic z recznym i sprobowac nauczyc sie nawrotow. nie wierze nie nabijaj sie, bo jeszcze bede cie meczyl w temacie Link to comment Share on other sites More sharing options...
kebabudaniela Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 kebabudaniela, dajesz radę :cool: . jaki wydech wylądował w końcu w Twoim STi :?: Założyłem Devil 2,7 cala .... głośny ale w środku auta nie jest tak źle Jestem bardzo zadowolony i jest to spełnienie moich oczekiwań. :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolek Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Daniel BRAWO BRAWO BRAWO Świetna jazda Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 jest duża szansa, że jednak będę w krk i pojadę kręcioła :grin: ..... to z kim mam walczyć w klasie? lista forumowa: 1. Daniel 2. Alex 3. Guma? 4. lolek? 5. matt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
guma Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 matt, skoro bedziesz, to po co te pytajniki :?: :roll: Ja bedę na 100% :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolek Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 jest duża szansa, że jednak będę w krk i pojadę kręcioła :grin: ..... to z kim mam walczyć w klasie? lista forumowa: 1. Daniel 2. Alex 3. Guma? 4. lolek? 5. matt? zawsze możesz ze mną Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymu Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Startowałem też w Niedziele w Kręciołku Dobczyckim ... a po zawodach woźiłem chętnych za odpłatą 30 zł otrzywiście na rzecz WOŚP. Było mi bardzo miło gdy zobaczyłem że kolejka się ustawiła..... ... Niestety cztery przejazdy i złapałem kapcia A wyglądało to tak mniejwięcej : ładnie gada teraz :] nie dałem rady wystartować, nie dotarłem na czas do krk. może w sobotę się pojawię... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charlie Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Guma vs. matt vs. lolek czarno - biało - czarno ciekawie się to zapowiada Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazuras Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 A wyglądało to tak mniejwięcej : Daniel jestem pod wrażeniem!!! KOZAK!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam. Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 faajnie. chyba bede musial sie przeprosic z recznym i sprobowac nauczyc sie nawrotow. nie wierze nie nabijaj sie, bo jeszcze bede cie meczyl w temacie dalej nie wierze Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted January 16, 2008 Author Share Posted January 16, 2008 Jak do soboty DHL dostarczy mi aparat to wpadnę :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 WRC fan, a co sobie sprawiłeś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubek Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 A i ja sie zjawie, w koncu tez jestem z Wieliczki lista forumowa: 1. Daniel 2. Alex 3. Guma? 4. lolek? 5. matt? 6. Kuba (kubek) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.